Μπόλικοι στρατιώτες του Red Army εδώ μέσα… Έτσι ρε μάγκες!
horror, θέλεις ακόμα 14 πρωταθλήματα απλά για να είσαι μέσα στην ίδια κουβέντα με τη United. Πάρ’το χαμπάρι: είσαι ακόμα Ξάνθη φίλε.
Μπόλικοι στρατιώτες του Red Army εδώ μέσα… Έτσι ρε μάγκες!
horror, θέλεις ακόμα 14 πρωταθλήματα απλά για να είσαι μέσα στην ίδια κουβέντα με τη United. Πάρ’το χαμπάρι: είσαι ακόμα Ξάνθη φίλε.
Σοβαρα τωρα,τα πιστευεις αυτα που λες;:lol:
Tι εγινε ρε Μαντσεστερικοι ? Μεχρι πριν 2 μερες κραζατε τον Μπερμπατοφ.
Σημερα σας αρεσει ε ? Οταν ελεγα εγω οτι ειναι παιχταρας και καλλιτεχνης
μου την λεγατε.
ποτέ δε με ενδιέφεραν τόσο οι τίτλοι.άλλωστε, δεν είναι οι τίτλοι ο λόγος που έγινα τσέλσι, και στην τελική από τότε που άρχισα να υποστηρίζω την τσέλσι (1998 it is), δεν έμενε ποτέ άτιτλη για μεγάλο χρονικό διάστημα.πάντως εδώ και καιρό παίζω με διαφορά την καλύτερη μπάλα στο νησί, και αυτό μου αρκεί.
απολύτως!:blues:
χαχαχα οκ εχεις δικιο…!
κάτι καινούριο?
πάντως μόνο το μάτς της τσέλσι είδα σήμερα.τώρα είδα και φάσεις από το ντέρμι των τριτοτέταρτων.τι γκολάρα είναι το δεύτερο του μπερμπάτοφ?8O
α, και τρομερή απόκρουση του τσέχ σήμερα στο δεύτερο ημίχρονο.όσοι το είδαν καταλαβαίνουν γιατί είναι αυτή τη στιγμή ο κορυφαίος τερματοφύλακας στην ευρώπη…
Tι φταίμε εμείς που τώρα θυμήθηκε την μπάλα που ξερε με την τότεναμ?
Πρωτον,δευτεροι ειμαστε.Και επεισης ο Τσεχ απλα εχει μια πολυ καλη αμυνα!Ε,αμα κατσει πιανει και τιποτα!
ο τσεχ μετα τον τραυματισμο του ειναι με το ζορι στην δεκαδα τερματοφυλακων για εμενα
αυτή τη στιγμή είστε τρίτοι.η άρσεναλ έχει καλύτερη διαφορά τερμάτων.
πάντως να τα βλέπουν αυτά στην εθνική βραζιλίας που δεν κάλεσαν τον άλεξ…
φέτος έχει ξαναβρεί τον καλό παλιό του εαυτό.έχω δει όλα τα μάτς της τσέλσι, και έχει κάνει κάποιες πραγματικά εξαιρετικές αποκρούσεις.
Ε άμα δε σε ενδιαφέρουν οι τίτλοι, εντάξει…δε θα στεναχωρηθείς.
:lol::lol::lol::lol:
ΚΛΑΙΩΩΩΩΩΩ :lol:
έχετε ΝΤΑΡΕΝ ΦΛΕΤΣΕΡ.
enough said.8)
Δε θέλεις να πιάσουμε συζήτηση για ιστορικά κατσάπλια στις ομάδες μας. Αλήθεια δε θέλεις, ω σύλλογε που έχουν φορέσει τη φανέλα σου ο Graeme Le Saux και ο Leboeuf.
λίγα τα λόγια σου για τον τίμιο leboef:!:
και βασικά για τη θέση που είχα στο πρωτάθλημα, πάντα είχα εξαιρετικούς παίκτες.για τώρα δεν το συζητάω καν.ζήτημα αν ένας-δύο παίκτες της μάντσεστερ χωράνε στην ενδεκάδα της τσέλσι.8)
ρε χορρορ εχεις κουρασει με αυτα που λες για παο και τσελσι.θες να μου πεις οτι βιντιτς,εβρα,σκοουλς,νανι,ρουνευ δεν χωρανε στην ενδεκαδα της τσελσι?
ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧ ΟΚ ΟΚ you made your point ΧΑΧΑΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑΧΑ
queen rulez άστον τον άνθρωπο, έχει χαζέψει τόσα χρόνια σφαλιάρα, δεν τον βλέπεις;
ακόμα με σκόουλς και γκίγκς τη βγάζετε.αν δεν τραβήξουν ρούνευ και μπερμπάτοφ δύσκολα θα δείτε προκοπή.η γιουνάιτεντ βρίσκεται ξεκάθαρα σε αγωνιστική πτώση.δε βγάζει τη φρεσκάδα που βγάζει η τσέλσι.πόσα παραπάνω πια να δώσει ο τσίχλας?
Aυτη η βλακεια σου θα συνεχιστει για πολυ;Οχι γιατι θα δει κανενας επισκεπτης το θεμα και θα μας περασει και για αμπαλους!
Ενω χόρορ ο νάνι σε χάλασε? Δεν έχει φρεσκάδα