By the way, πείσε με ότι υποστηρίζεις την Chelsea από 9 ετών όπως λες, και όχι τώρα που πέσανε τα γκαφράκια του θείου Roman. Άιντε τι άλλο θα ακούσουμε πια
Ηθελα να το πω πολυ ωρα τωρα,αλλα δισταζα…Επιτελους!Πεστα ρε φιλε!
Μια κλασσική απάντηση είναι: Τι λες ρε από τότε που έπαιζε ο ΖΟΛΑ
Καλά αυτό μου το λέει συνέχεια ένας φίλος μου ο οποίος ήταν αρσεναλ και το ΘΥΜΑΜΑΙ τελεια κι εγινε τσελσι τη γνωστη περιοδο και μου το παιζει παλιος.
Κατα τ΄ άλλα σέβομαι πολύ τον μη γραφικό και τσελσο-φαν γράκχο!
Τι δίσταζες; Το '98 που λέει το παλικαράκι από εδώ δε θα μπορούσε από πουθενά να έχει γίνει οπαδός Chelsea, εκτός κι αν είναι ο πατέρας του Λονδρέζος! Δεν την έδειχνε κανένα κανάλι και τερμάτιζε μονίμως 7η-8η…από που έγινε; από το Fifa; Γιατί και τον Zola που λένε οι ειδήμονες, μόνο από εκεί τον έχουν δει στην Ελλάδα. Άιντε
ντάξει κούλαρε, μπορεί να έπαιζε manager, εγώ τις περισσότερες ομάδες που γουστάρω εκεί τις έμαθα καλά
Σοβαρός λόγος να υποστηρίζεις ομάδα, όχι αστεία. #-o
ε εκεί γνωρίζεις την ομάδα και στη συνέχεια ασχολείσαι περισσότερο μαζί της.
τι να κάνουμε, δεν είχαμε όλοι Supersport
αυτό.ο πρώτος ευρωπαϊκός τελικός που είδα ήταν το 1998 με την τσέλσι του τιτανομεγιστοτεράστιου ΖΟΛΑ να σηκώνει την κούπα στο ρασούντα κόντρα στη στουτγάρδη.μετά την έπαιρνα συνέχεια στο manager, στη συνέχεια στο προ (joe cole ftw), και έτσι “δέθηκα” μαζί της.
αλλά βασικά τι κόμπλεξ έχετε με αυτούς που έγιναν τσέλσι μετά τον αμπράμοβιτς?σάμπως εσείς γίνατε γιουνάιτεντ επειδή είναι ιδέα, ή μήπως (λέω μήηηηπως) επειδή πήρε το τρέμπλ?:-k
Μπορώ να σου εξηγήσω γιατί είναι ιδέα η United, αλλά δεν μπορείς να το κατανοήσεις. Για το Μόναχο, για το The Cliff, για τον Καντονά, για τον τελικό της Βαρκελώνης, για τον Scholes και τον Ryan, για το treble, για το Stretford End, για την Salford, για τον Sir Matt, για το χαντάκι…
…αλλά βάζω στοίχημα πως δεν έχεις ιδέα για όλα αυτά.
ε όχι και δεν έχουμε και ιδέα…
πολλά από αυτά που αναφέρεις τα ξέρουν ακόμα και οι πέτρες.βέβαια, 21 χρονών είμαι και δεν υποστηρίζω τη γιουνάιτεντ.άρα δεν έχω εντρυφήσει και στις άδυτες πτυχές της ιστορίας της.=p
Κρίμα που το μόνο πράγμα που λες για τον ΚΑΝΤΟΝΑ (ΜΟΝΟ ΜΕ ΚΕΦΑΛΑΙΑ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΓΡΑΦΕΤΑΙ ΤΟ ΟΝΟΜΑ ΤΟΥ) είναι αυτή η εικόνα…
ρε μην τα παίρνετε όλα τοις μετρητοίς εσείς της γιουνάιτεντ!
Ειπα κι εγω
Είναι αμπάλι αλλα τοοοσο:p
Αυτό ακριβώς είναι το πρόβλημα ρε φιλαράκι. Εγώ θέλω να παίρνω πολύ σοβαρά τις ομάδες μου. Για μένα, υπάρχουν ομάδες που μισείς (για συγκεκριμένο λόγο), ομάδες που αντιπαθείς (το ίδιο), αδιάφορες ομάδες, συμπαθείς ομάδες (το ίδιο), ομάδες ΣΟΥ (το ίδιο). Αν θέλετε για τη United, το συζητάμε.
Σοβαρά.
Υπέρτατο respect σε έναν από τους μεγαλύτερους παίχτες ever αν και είμαι βαμμένος Liverpool!!!
κι εγώ αντιπαθώ τη γιουνάιτεντ επειδή ήταν η ομάδα που υποστήριζαν όλοι οι πανηγυρτζήδες και με εκνεύριζε η τακτική τσίρκου που προωθεί σε χώρες της άπω ανατολής και της αραβίας.που διαφωνούμε λοιπόν ρε φιαλαράκι?
Δε βρίσκω κανέναν σοβαρό λόγο να είναι κάποιος Chelsea. Αλλά πάλι…περί ορέξεως Headhunters, ξέρω γω.
με αυτήν τη λογική όλοι να είναι τότε στην ελλάδα ολυμπιακός, στην αγγλία γιουνάιτεντ, στην ισπανία μπαρτσελόνα, στην ιταλία ίντερ, στη γερμανία μπάγερν, στη γαλλία λυόν, στην αργεντινή μπόκα και στο nba lakers.
δεν πάει έτσι όμως.
στο συγκεκριμενο θεμα συμφωνω με τον χορρορ.αλλα γενικοτερα,η επιμονη σου να μειωνεις τη γιουναιτεντ ειναι τελειως λαθος και ‘‘οπαδικη’’.
σε αλλα τωρα,ποτε παιζουμε με την τσελσι?
Δεν είπα ότι ο μόνος λόγος είναι οι τίτλοι. Εγώ είμαι United για άλλους λόγους. Που έχουν να κάνουν με τις ακαδημίες της, με το πνεύμα νικητή που την διακατέχει και γι’αυτό και κερδίζει τόσα παιχνίδια στο τέλος (και όχι μόνο λόγω τύχης όπως διατείνονται οι φωστήρες), με το πώς διαλύθηκε αλλά ξαναγεννήθηκε μετά το ατύχημα του Μονάχου (ενώ άλλες ομάδες αντίστοιχα δε σήκωσαν κεφάλι ποτέ ξανά, βλέπε τη μεγάλη Τορίνο), για τον κόσμο της που ακόμα κι όταν η United έπεσε κατηγορία, πήγαινε σε όλα τα away matches και ήταν περισσότερος από τους οπαδούς της γηπεδούχου ομάδας, για τον Sir Alex και το πώς είναι υπεράνω κάθε φίρμας στην ομάδα (και σας πετάω και παπούτσια άμα δεν κάνετε αυτό που λέω), για κάθε έναν παιχταρά που έχει φορέσει αυτή τη φανέλα. Και για το treble βέβαια.
Μπορώ αντίστοιχα να σου πω λόγους γιατί είμαι Παναθηναϊκός, River, Valencia.
Εσύ;
@queen rulez: 18/12, Stamford.