γιατί ανυπομονείς τόσο?
πάντως στη θέση σου δε θα με πείραζε.γιατί όλοι τον ισχυρό προσπαθούν να μειώσουν.και στην τελική είσαι ο μόνος μου σοβαρός αντίπαλος για το πρωτάθλημα.
εγώ εξήγησα πριν από κάποια posts πότε και γιατί έγινα chelsea.δεν υπάρχει κάποιο μεγαλύτερο μυστικό πίσω από αυτήν την επιλογή μου…
Άλλα λόγια ν’ αγαπιόμαστε boy μου, ούτε την τραγωδία του Μονάχου έζησες ούτε τους οπαδούς που πήγαιναν στα εκτός. Κάπου τα είδες/διάβασες και αποφάσισες να είσαι ManU, δε βλέπω γιατί να είναι πιο σοβαροί λόγοι απ’ το manager.
Γιατί είναι υπαρκτά γεγονότα! Στο manager την πας την ομάδα εσύ, fictionally…Δεν είναι το ίδιο. Φυσικά και είναι διαφορετικό να τα έχεις ζήσει, αλλά ακόμα κι αν όχι, αυτές οι καταστάσεις δημιουργούν νοοτροπία και χαρακτήρα που προσδιορίζει έναν σύλλογο.
To topic απ οτι βλεπω εχει γινει καθαρα οπαδικο… Ειμαι κ εγω Τσελσι οχι για τα μυρια του θειου ρομαν αλλα τους Παρακατω λογους
1 Τη μαγκια των οπαδων της που εδω κ ποσα χρονια ηταν ειναι κ θα ειναι απο τους πιο σκηρους σε ολη τη Ευρωπη…
2 Τον ΤΕΡΑΣΤΙΟ Γαλλο ΠΑΙΚΤΑΡΑ Πετιτ που για χαρη του αρχισα να υποστηριζω αυτη την ομαδα. Απο την Στιγμη που ειδα αυτον κ τη ΧΑΙΤΗ του καταλαβα πως στο νησι δεν υπαρχει αλλη ομαδα για μενα τουλαχιστον…
3 Παντα ηταν ΟΜΑΔΑ ( με καθε γραμμα κεφαλαιο). Ειχε ορισμενους καλους παικτες αλλα παντα βασιζονταν στο συνολο…
πω ρε φίλε, λέμε για την αρχή που παίρνεις την ομάδα και γνωρίζεις τους παίχτες που ήδη έχει, και καυλώνεις με τον τάδε αραπάκο που δεν ήξερες καν την ύπαρξή του και βάζει 2 γκολ σε κάθε αγώνα. ναι είναι φίκσιον, αλλά οι περισσότεροι της γενιάς μου που ξέρω έτσι άρχισαν να γνωρίζουν ομάδες. όχι να τις αγαπάνε.
και ναι, το 2001 είχα το LMA Manager για να γνωρίζω ομάδες, εκεί γνώρισα τη ΦΟΥΛΑΜΑΡΑ, που μόλις είχε ανέβει στην Premier και τη συμπάθησα. δεν είχα όμως Supersport να τη βλέπω, ούτε ήξερα τι είναι internet. αν εσύ γεννήθηκες 25 χρονών και πάντα είχες ΣΟΒΑΡΟΥΣ λόγους για να αγαπάς μια ομάδα, καλώς. εγώ ο ασόβαρος στο NBA στηρίζω Orlando. ξέρεις γιατί? γιατί στο δημοτικό έτυχε να αγοράσω περικάρπιο Magic, επειδή μ’άρεσε το σήμα. shame on me.
άσε τον καθένα να υποστηρίζει όποια ομάδα γουστάρει, για όποιους λόγους γουστάρει.
πω, τι μου θύμισες…
εγώ είχα και περικάρπιο που το φόραγα κάθε μέρα (τότε ήταν στη μόδα), και καπέλο, και αυθεντική μπλούζα orlando με το όνομα του σακίλ.
και βασικά αυτός είναι και ο λόγος που υποστηρίζω και εγώ orlando (αργότερα βέβαια αγάπησα και τους celtics, αλλά για άλλους λόγους…)
Η δημοσκόπηση του χορηγού της Πρέμιερ Λιγκ (Barclays) για την καλύτερη ενδεκάδα από καταβολής του νέου πρωταθλήματος (1992) είχε πολλούς παίκτες της Γιουνάιτεντ, αλλά και μια μεγάλη έκπληξη. Ο Μπέκαμ πέρασε σε ψήφους τον Ρονάλντο και τον άφησε εκτός, γεγονός που σχολιάστηκε αρκετά. Ειδικότερα, ο Πίτερ Σμάιχελ πήρε τη θέση κάτω από τα δοκάρια, ενώ η αμυντική τετράδα αποτελείται από τους Εβρά, Τέρι, Άνταμς και Νέβιλ. Στο κέντρο, ο Πολ Σκόουλς με τον Τζέραρντ, οι Γκιγκς και Μπέκαμ στα άκρα και οι Ανρί, Καντονά στις θέσεις των δύο επιθετικών. Καλύτερος κόουτς ο Σερ Άλεξ Φέργκιουσον.
Aναλυτικά τα αποτελέσματα της δημοσκόπησης:
Εγω παλι εγινα μαντσεστερ γιατι το 98’(6μιση ετων ημουν) ο μπαμπας μου μου αγορασε μια μουφα φανελα του γκιγκς με το 11, επειδη ηταν αυτος μαντσεστερ απο την δεκαετια του 80 και ηθελε να με κανει αυτο που ειναι και αυτος απο ξενες ομαδες(και να βλεπει με παρεα τον γιο του τσου λου μαλλον :p), ε και εκεινη την χρονια το 98/99 δηλαδη ετυχε και να παμε τελικο με την μπαγερν, ειδα αυτην την τιτανοτεραστια ανατροπη απο μερους μας και νταξει περιττο να το πω, 7 χρονων παιδι βαφτηκα μια και καλη ΚΟΚΚΙΝΟΣ ΔΙΑΒΟΛΟΣ
Mα αυτο ακριβως ειναι που κατηγορουν διαφορους φιλαθλους της Chelsea, οτι δηλαδη εγιναν για τους παικτες και τους τιτλους των τελευταιων χρονων, πραγμα που η Μαντσεστερ το εχει στο πολλαπλασιο. Αρα ειπε ο γαιδαρος τον πετεινο κεφαλα ειναι η φαση.
Απλα τους τσουζει που εσπασε η κυριαρχια τους και βγαζουν το κομπλεξ προς τους μπλε οπαδους.
Τριτος εδω για Orlando Magic. 8)
Τωρα για το πως διαλεξα αυτη την ομαδα, θυμαμαι οτι μικρος ειχα κερδισει δυο διαγωνισμους στο all-star game των ακαδημιων της ομαδας μου και μου εδωσαν ως επαθλα μια φορμα προπονησης και ενα σκουφακι Magic.
λογικα προκειται περι ραδιο αρβυλας,αλλα οπως λεει και το ρεπορταζ μπαλα ειναι και γυριζει.και οσο κλαψιαρης,ατομιστης,γελοιος και αναποτελεσματικος στα μεγαλα ματς και να ειναι,φαινεται οτι λειπει απο τη γιουναιτεντ σε μεγαλο βαθμο μεσα στο παιχνιδι της.τον θελουμε.
Σύντροφε θα διαφωνήσω για Cristiano. Κανένας παίκτης δεν αξίζει τόσα λεφτά. Ειδικά τη στιγμή που θα μπορούσες να καλύψεις τρύπες πολλών ετών με τόσα λεφτά, με 2-3 τεράστιες μεταγραφές. Για τα δικά μου γούστα, Lucho Gonzalez-Edin Dzeko-Igor Akinfeev. Συνολικά λιγότερα από 100 εκατομμύρια…
αν επιστρεψει,δεν υπαρχει ουτε μια περιπτωση στο εκατομμυριο να γυρισει με τοσα λεφτα πσιτευω.γενικοτερα,ναι,υπαρχουν πολλοι αλλοι παικτες με τους οποιους μπορουμε να καλυψουμε τις τρυπες.μια τριαδα στις θεσεις(περιπου)που αναφερεις για μενα ειναι οι marko marin,suarez,stekelenburg.εξαιρετικες λυσεις ολοι τους.
Το ρεπορτάζ αναφέρει σχεδόν ακριβές buy back price…Αν τελικά μιλάμε για (αρκετά) λιγότερα λεφτά, τότε ναι, μέσα-γιατί ουσιαστικά παίζει όλες τις θέσεις της επίθεσης.
Και μια και το έφερε η κουβέντα στα μεταγραφικά της United…πώς σκατά αφήσανε τον Meireles να πάει στο νεκροταφείο του λιμανιού να πάρει η ευχή; Ήταν ακριβώς ο παίκτης που θέλαμε! Οχτάρι που ΚΑΙ να κόβει ΚΑΙ να μοιράζει. Διάολε.
Βασικά σόρι κιόλας που θα επαναφέρω κουβέντα που έχει ήδη γίνει, αλλά τώρα την πρόσεξα και δεν κρατιέμαι.
Πάλι τα ίδια ρε;
Και μετά δηλαδή οι γραφικοί είμαστε εγώ κι ο χόρρορ;
Δηλαδή μέχρι πότε πρέπει να λέμε ότι ΡΕ ΠΟΥΣΤΗ ΜΟΥ, ΞΕΡΑΜΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΟΥΣΑΜΕ ΤΗΝ ΤΣΕΛΣΙ ΑΠΟ ΠΡΙΝ ΕΡΘΕΙ Ο ΑΜΠΡΑΜΟΒΙΤΣ;
Βέβαια ίσως φταίμε κι εμείς που μπαίνουμε σ’ αυτή τη διαδικασία, να προσπαθούμε να πείσουμε και ν’ αποδείξουμε ΤΟ ΟΤΙΔΗΠΟΤΕ σ’ εσάς τους τιτλολάγνους όπως λέει κι ο Νάητ Σκάη. Ουστ λέμε ρε.
Και γιατί παρακαλώ σέβεσαι εμένα και όχι τον οποιοδήποτε άλλο φαν της Τσέλσι εδώ μέσα; Επειδή μπορεί να είναι νεότερος ας πούμε;
Μα τί λες μωρέ, πας καλά;
Και τότε πώς έπαιζε κάθε χρόνο Τσάμπιονς Λιγκ;
Μα το ίδιο ακριβώς πράγμα έχετε κάνει επανειλημένως εσείς οι Μαντσεστερικοί: μειώνετε μια ομάδα σαν την Τσέλσι με τον χειρότερο και πλέον αλαζονικό τρόπο. Και εσείς είστε πολύ χειρότεροι από τον χόρρορ, γιατί αυτός το κάνει για να σας πειράξει που είστε τώρα από κάτω ενώ στην πραγματικότητα σέβεται απεριόριστα τη Γιουνάιτεντ (δεν υπάρχει οπαδός της Τσέλσι που να μην τη σέβεται, δε θα τον έπαιρνε άλλωστε), ενώ εσείς το θεωρείτε περίπου φυσιολογικό.