Premier League

Όχι γιατί είσαι παλαιότερος αλλά γιατί δε πετάς μαλακίες του τύπου: “Προσωπικά θεωρώ τους παίκτες της manchester united κατώτερους της τσέλσι και δε θα ήθελα κανέναν αυτή τη στιγμή στο ρόστερ μου”. Κάπως έτσι.

Εστω. Δε πιάνω το χιούμορ του χόρορ. Και δε το θεωρώ τόσο προφανές το χιούμορ του διότι τα καημένα τα αυτάκια μου έχουν ακούσει πολλές τέτοιες μαλακίες στα σοβαρά κι όχι στην πλάκα

Και έρχομαι να ξαναρωτήσω πού είναι το πρόβλημα να έγινε κάποιος υποστηρικτής της Τσέλσι μετά από αυτό πχ.

Παράδειγμα ε, πόσα τέτοια έχει βάλει.

Γενικά είναι αστείο το επιχείρημα να λες “α, έγινες Τσέλσι τώρα με τα πρωταθλήματα εεεεε”. Όσα έχει η Τσέλσι άλλα τόσα έχει και η ManU τα τελευταία 6 χρόνια και μην πάμε πιο πίσω.

συγγνώμη αλλά αυτά είναι μέγιστες χαζομάρες.!!
από ότι θέλει γίνεται οπαδός κάποιος…και σε οποία περίοδο θέλει…
τι πάει να πει “τώρα που ήρθε ο ένας”, “και τώρα που πήρατε τίτλους”…

*πάντως ξέρω 3 άτομα που ήταν τσελσι πολύ πριν έρθει ο αμπραμοβιτς
**βέβαια υπάρχουν και άλλοι με ποιο περίεργες αγάπες…:smiley:

[CENTER]
[/CENTER]

Γράκχος…get your story straight, man.
Σεζον 97-98 ήσασταν Κύπελλο Κυπελλούχων επειδή τερματίσατε 6οι.
98-99 Πάλι Κύπελλο Κυπελλούχων.
99-00 Champions League.

Πότε καθε χρόνο; Στο FIFA; Θα μας τρελάνετε;

Επίσης, κανείς δεν προσπαθεί να μειώσει την ομαδάρα σου. 14 πρωταθλήματα λιγότερα έχεις. Πόσο ακόμα να μειωθείς;

Ααα…Αρα εγινες Μαντσεστερ για να την λες στους υπολοιπους οτι εχεις περισσοτερα πρωταθληματα και ομαδαρα ε ???
Αααα, απαραδεκτο…
‘’ Εσεις δεν ειστε τρου Manchester οπαδοι… κλπ κλπ …’’

ποσο σας τσουζει και ασχολειστε τοσο με την Τσελσι, πειτε μας. 8)

Πολύ λυπάμαι για εσάς.

Ακριβως γιατι ειναι ‘‘better’’ δεν προκειται να γινομουν ποτε μαντσεστερ…
Ακριβως γι’αυτο εγινα Τσελσι, γιατι τοτε ηταν στις θεσεις 4 εως 7, και οχι ‘‘οι πρωτοι του κατεστημενου’’ οπως η μαντσεστερ.

:bye:

Άρα και γω που είμαι Liverpool και δεν έχω δει ποτέ Πρωτάθλημα (το '90 ήμουν μόνο 5) πρέπει να αλλάξω ομάδα;

Η άποψη μου απλή: Ο καθένας είναι ότι γουστάρει και για όποιο λόγο γουστάρει!!! :smiley: :smiley:

η τελευταια προταση ειναι λιγο χαζη,για ποιο κατεστημενο μιλας?κατα τα αλλα,ακομα δεν βαρεθηκατε αυτη τη συζητηση?

σε αυτό δεν έκανα πλάκα.πλην δύο τριών παικτών, ΑΥΤΗ ΤΗ ΣΤΙΓΜΗ, θεωρώ πως έχουμε πολύ καλύτερη ομάδα.5 στα 5 έχουμε και 21-1 τέρματα.είναι η καλύτερη τσέλσι από τότε που την παρακολουθώ, και αν συνεχίσει έτσι είναι φαβορί για τρέμπλ.δηλαδή μια χρονιά δε γίνεται να έχουμε καλύτερους παίκτες?:stuck_out_tongue:
κατά τα άλλα απάντησα και νωρίτερα στο thread.το ότι ασχολούμαι τόσο με τη γιουνάιτεντ συμβαίνει επειδή είναι ο μεγαλύτερος αντίπαλος για τον τίτλο, και η μόνη ομάδα που μας κοντράρει τα τελευταία χρόνια στην αγγλία.με ποια να σχολούμαι δηλαδή?με την πιτέρμπορο?καταλάβετε όμως κι εσείς πως πλέον δεν είμαστε τσελσάκι (βασικά ποτέ δεν ήμασταν…).
και τώρα αν δεν καταλαβαίνεις το χούμορ μου, δε φταίω εγώ…

Ναι οκ. Μπορεί να 'χει καλύτερη ομάδα η Τσέλσι, βασικά κορμό έχει φτιάξει , αλλά από την άλλη δεν έχει παίξει και κανα σοβαρό ματς ακόμα για να κριθεί. Εξαρχής είναι από τα φαβορί, εννοείται, αλλά οι παραπάνω υπερβολές και το οτι εκμηδενίζεις τους υπόλοιπους είναι αρκετά ΛΟΛ. Γιατί, όπως και να’χει η Τσέλσι ακόμα και στο Λονδίνο δεν είναι η μεγαλύτερη ομάδα. Γνωστά αυτά…

Από την άλλη, όσο συνεχίζετε να συζητάτε για Premier League με νοοτροπία Superleague, τότε θα βγαίνουν συμπεράσματα σαν τα παραπάνω με την τσέλσι.

Επίσης: κλικυ κλικυ

η ίδια ομάδα είναι (και ακόμα καλύτερη) που πέρυσι κέρδισε μέσα στο old trafford.
και εγώ δεν εκμηδενίζω κανέναν.όλοι οι υπόλοιποι έχετε την τάση να υποβαθμίζετε την τσέλσι.τώρα τη λίβερπουλ π.χ. γιατί να την υποβαθμίσω?μόνη της υποβαθμίζεται.:razz:
επίσης η τσέλσι σε χώρες εκτός αγγλίας έχει περισσότερους οπαδούς από πολλές άλλες αγγλικές ομάδες…

Ντάξει.Αφού κέρδισε στο ολντ τράφορντ είναι η καλύτερη !
Και προφανώς εννοείς ότι έχει περισσότερους οπαδούς από τη Χάλιφαξ ή την QPR;

αυτή τη στιγμή ναι, είναι η καλύτερη αγγλική ομάδα.και δεν αναφέρομαι διαχρονικά.
κατά τα άλλα, πέρα από γιουνάιτεντ, λίβερπουλ και άρσεναλ, η τσέλσι έχει κερδίσει πάρα πολύ κόσμο την τελευταία δεκαετία.ίσως περισσότερο από κάθε άλλη αγγλική ομάδα.και αυτό δεν το αμφισβητεί κανείς.

Εχμ Πάνο, δεν είμαι σίγουρος τί ακριβώς θες να πεις με το λινκ που βαλες.

If Abramovich cannot do it, who can? And more importantly, who will be bothered?

Με άλλα λόγια: ε, και; Προφανώς ο συντάκτης εννοεί άλλο έτσι όπως το γράφει, αλλά και σ’ αυτήν την περίπτωση, εμάς τους οπαδούς της Τσέλσι τί μας νοιάζει που ο Αμπράμοβιτς μπορεί να περίμενε να γίνει η Τσέλσι με τα λεφτά μεγάλο ευρωπαϊκό κλαμπ με τη μία και επειδή αυτό δεν έγινε προβληματίζεται ή δεν ξέρω κι εγώ τί; Εμάς δηλαδή τί μας νοιάζει που η Άρσεναλ έχει περισσότερο κόσμο στο Λονδίνο π.χ.; Λογικό είναι, μεγαλύτερη ομάδα είναι και πιο ιστορική, προφανώς και θα έχει περισσότερο κόσμο. Ε, και;

Έχετε παρεξηγήσει λίγο την εικόνα που έχουμε για την ομάδα μας. Επειδή θεωρούμε ότι εδώ και χρόνια ΓΑΜΑΜΕ ΚΑΙ ΔΕΡΝΟΥΜΕ, αυτό δε σημαίνει ότι τρελαθήκαμε και θεωρούμε ότι είμαστε από τις μεγαλύτερες ομάδες. Αλλά δε μας νοιάζει κιόλας, γιατί δε γίναμε Τσέλσι γι’ αυτό το λόγο. Το χω πάρει απόφαση πλέον ότι θα πρέπει να το εξηγώ συνεχώς, αλλά ΟΚ.

Και στο δια ταύτα, η Τσέλσι από πλευράς δημοτικότητας και κύρους είναι προφανές ότι θα ανέβει επίπεδο όταν σηκώσει Champions League. Όχι πριν. Μέχρι να γίνει αυτό, θα είμαστε στη φάση που είμαστε τώρα, που παρ’ όλο που έχουμε την καλύτερη ομάδα κάποιοι θέτουν πάντα το ζήτημα της ιστορίας, των τίτλων, του κόσμου κτλ. Και πάλι στα παπάρια μου ε. :smiley:

Ρε τι έπαθε η ΚΑΛΥΤΕΡΗ ΟΜΑΔΑ ΣΤΗΝ PREMIERSHIP; Έφαγε 4 τεμάχια μέσα στην έδρα της από τους ανθρακωρύχους; Γιατί έτσι;

:lol::lol::lol::lol:

σοβαρα τωρα,οι αναπληρωματικοι της επαιζαν ομως.επαιξε και αυτο λιγο το ρολο του.

Καμία αντίρρηση. Ας αφήσουν τις παρλαπίπες για αλαζονεία στο πλάι όμως.

9 από τους 11 δεν είχαν ξεκινήσει άλλον αγώνα φέτος.τα δευτερότριτα ήταν.όταν έχεις τόσους πολλούς στόχους, δε μπορείς να ασχολείσαι και με το league cup…

Nameless καταλαβαίνω γιατί χαίρεσαι. Μετά απ’ αυτόν τον αποκλεισμό, παίζει να σηκώσεις κι εσύ κάτι φέτος! :smiley: