Premier League

Μεγάλο respect στον Astaldo αν και άσπονδος αντίπαλος. Θέλει άντερα να παραδεχτείς τέτοιο πράγμα.

Οι υπόλοιποι είστε απλά scouses

ελα ρε ‘τρενο του Λονδινου’:D…για τα πανυγηρια και οι δυο, ειδαμε ματς με Γρακχο και σπαγαμε πλακα, κριμα που δεν ηρθε κανα Χ αλλα κλαιν, πλεον θα τσατιστω αμα χασουμε πρωταθλημα απο τετοιες ομαδες…ο Ανσελοτι θελει πουλο συντομα, τραγικη Τσελσι με ενα ηθικο κουρελι και η ευθυνη ολη δικη του…εβαλε γκολ και ο Walcott :lol::lol:

αντσελότι πούλα και πούλο ρε!τι ξεφτιλίκα είναι αυτά?!

Όπως τα λέει ο Λουπέν, έφτασα στο έσχατο σημείο κατάντιας να γελάω με τα χάλια της Τσέλσι σήμερα.

Αφού όταν μείωσε ο Γιοβάνοβιτς (παλικάρι όπως πάντα, εκ των πολύ λίγων διασωθέντων από το ναυάγιο), οι υπόλοιποι στην παρέα γούσταραν, σε φάση “ωπ, ξαναποκτά ενδιαφέρον, έλα ρε, άμα βάλει και δεύτερο κολλητό δεν ξέρεις τί γίνεται”, κι εγώ, ο μόνος Τσέλσιφαν, ήμουν σε φάση, “ναι οκ, τί ώρα θα γίνει η ανατροπή;” ΔΕΝ ΜΠΟΡΟΥΝ ΤΑ ΠΑΛΙΚΑΡΙΑ ΡΕ.

Τίποτα, βλέποντας το ματς σήμερα ο καθένας κατάλαβε ποιός θα το πάρει φέτος (…για να βοηθήσω, δεν είναι απ’ το Λονδίνο, δεν είναι η Λίβερπουλ, δεν είναι η Μάντσεστερ Σίτι).

ΚΑΡΚΙΝΕ ΑΝΤΣΕΛΟΤΙ ΠΑΡΕ ΔΡΟΜΟ :!:

βεβαια περα απο την ευθυνη του αντσελοτι,μην ξεχναμε την τραγικη γυμνια του ροστερ της τσελσι.ειναι τραγικο να πας για πρωταθλημα και να εχεις παγκο με κακουτα,βαν ααχολτ κλπ…

Προ διμήνου άλλα λέγατε για τρένα κτλ κτλ. Τι πλάκα έχει ο ξινισμένος cashley πάντως.
Ναι, παρόλα αυτά και στο πρώτο ματς δεν ήταν καλύτερη η τσέλσι και κέρδισε με 2 αντεπιθέσεις…όπως και η Γιουνάιτεντ με το γκολ ψέμα του κορεάτη. Τέλος πάντων, έχει δρόμο ακόμα, αλλά από την άλλη έχει πλάκα το φετινό πρωτάθλημα. Και με τέτοιες μεστές εμφανίσεις η Αρσεναλ δεν αποκλείεται να διεκδικήσει την κούπα. Όταν παίζει πλήρης και με σοβαρότητα γιατί όχι.

Jack Wilshere λέμε.

γιατι για γελια και οι δυο?
και τον γουολκοτ εγω τον εχω κραξει πολλες φορες γιατι ειναι χαζος
αλλα γκολ βαζει,ειδικα φετος στις τρεις πρωτες αγωνιστικες ειχε 6 γκολ και μετα τραυματιστικε.

Παρ’όλο που σέβομαι Arsenal ως αντίπαλο για το πρωτάθλημα -ο μόνος σοβαρός πλέον- έχω την αίσθηση ότι κάπου Μάρτη μήνα θα ξανακωλώσει και θα αρχίσει να πετάει τα χινάρια σε όλες τις επαρχίες.

Κι αυτό ευθύνη του κόουτς είναι. Ή μήπως κάνω λάθος;

Λολ, μην παραμυθιάζεστε ρε.

Χωρίς αντίπαλο θα το πάρει η κωλόγρια λέμε. Δυστυχώς δηλαδή, αλλά τί να πεις.

μια χαρά υλικό έχει η τσέλσι.με το ίδιο υλικό πέρυσι και στις αρχές της χρονιάς πέταγε η ομάδα.απλά κάπου ήρθαν κάποιοι τραυματισμοί (ειδικά αυτός του lampard πόνεσε πολύ), ο drogba πέρασε ελονοσία και διανύει τη χειρότερη χρονιά του, και δεν υπήρξε μεταγραφική ενίσχυση σε κάποιες θέσεις το καλοκαίρι, καθότι ο αντσελότι είχε πει ότι η ομάδα είναι υπερπλήρης.
το πρόβλημα είναι η αδυναμία πλέον του αντσελότι να εμπνεύσει την ομάδα.περισσότερο τον βλέπω να ασχολείται με το τι παλτό θα φορέσει, παρά για να δει τι φταίει στην ομάδα.αυτή τη στιγμή υπάρχει νοοτροπία loser.και υπεύθυνος γι’αυτό είναι ο αντσελότι.
αλλαγή προπονητή και πάμε για το τσαμπιολί λοιπόν.

πως εχει μια χαρα υλικο?στα λογια μου ερχεσαι,μολις βγουν εξω δυο βασικοι(στην προκειμενη ντρογκμπα και λαμπαρντ)δεν υπαρχουν παικτες για να τους αντικαταστησουν.
στη γιουναιτεντ ελειψε ποσο καιρο ο ρουνει,ο φερντιναντ,ο σκοουλς,λειπει τωρα ο βαλεντσια,αλλα υπαρχει ο τσικαριτο απο πισω,ο καρικ,ο παρκ,ακομα και ο εβανς που για μενα ειναι μετριος.
στην τσελσι ποιος υπαρχει για να αντικαταστησει τον ντρογκμπα?ο καλου και ο κακουτα.και για τον λαμπαρντ μονο ο-μετριος μεχρι τωρα-ραμιρες.

ο καλού μπορεί να έχει το χειρότερο τελείωμα φάσεων επιθετικού στην premier, αλλά κακός παίκτης δεν είναι.και ο sturridge επίσης δεν είναι κακό backup.βέβαια, το καλοκαίρι έφυγαν deco και joe cole.δεν ήταν βασικοί, αλλά όποτε έπαιζαν βοηθούσαν αρκετά την ομάδα.δεν αποκτήθηκαν παίκτες στις θέσεις τους.
εκεί που θέλω να καταλήξω πάντως είναι ότι τα δεύτερα της γιουνάιτεντ δεν είναι καλύτερα από τα δεύτερα της τσέλσι.απλά η γιουνάιτεντ έχει έναν προπονητή με νοοτροπία νικητή, που μόνο η αύρα του αρκεί για να δώσει κίνητρο στον κάρικ και στον τσικαρίτο, και στον κάθε τσικαρίτο.simple as that…

να το χεσω παντως ο επιθετικος της ομαδας μου να ειναι καλος παικτης γενικα,αμα δεν βαζει γκολ.ετσι να επαιζε και ο ντιογκο στον ολυμπιακο,καθως ειναι εξαιρετικος στην πιεση στους αντιπαλους αμυντικους και ας εχει να βαλει γκολ μισο χρονο.

επισης σαφως εχει μεγαλυτερο βαθος παγκου η γιουναιτεντ απο την τσελσι.:wink:

δε νομίζω πως η γιουνάιτεντ έχει τόσο καλύτερο υλικό πια, αλλά τέλος πάντων.το μεγαλύτερο βάθος στον πάγκο το έχει η άρσεναλ, και αυτό λόγω του βενγκέρ.την είδαμε και τη γιουνάιτεντ πέρυσι όταν τραυματίστηκε ο rooney πως τα πήγε.το να κερδίζει κάτι σάντερλαντ και κάτι γουέστ μπρόμιτς δε μου λέει τίποτα.με τοίδιο υλικό τις κέρδιζα με 6-7 γκολ.απλά όλα είναι θέμα προπονητή.
και ο καλού πέρυσι μια χαρά ήταν στα πλάγια.και την ταχύτητά του την έχει, και το ξεπέταγμα και την ντρίμπλα του.μαζί με το μαλουντά είχαν συνθέσει ένα τρομερό δίδυμο στα άκρα της επίθεσης.απλά δεν είναι για να παίζει σέντερ φορ.πως να το κάνουμε δηλαδή? :stuck_out_tongue:

η γιουναιτεντ δεν εχει καλυτερη ενδεκαδα,εχει ομως περισσοτερη ποιοτητα συνολικα στο ροστερ της.η αρσεναλ εχει το κλασικο προβλημα της ελλειψης ηγετων και ενας φαμπρεγκας δεν φερνει την ανοιξη…

η γιουνάιτεντ μόλις φύγει ο τσίχλας θα έχει σοβαρό πρόβλημα.μαζί θα φύγουν και κάτι scholes, και μετά δεν ξέρω κατά πόσον ένας rooney θα φέρει την άνοιξη.
η άρσεναλ θα μπορούσε να χτυπάει πρωτάθλημα κάθε χρόνο και να είναι στα top clubs της ευρώπης, αλλά αυτό το ράβε-ξήλωνε, και να έχουμε συνέχεια μικρούς για να παίζουμε καλό και επιθετικό ποδόσφαιρο χωρίς έγνοιες, νομίζω πως δεν αρμόζει με το status της.θα έπρεπε να έχει περισσότερους παίκτες με εμπειρία (αν και ο φάμπρεγας έχει εξελιχθεί σε ηγέτης), και όχι μόλις κάποιοι αρχίζουν να τις αποκτούν να φεύγουν.

το πρωτάθλημα πάντως θα το πάρεις.μην ανησυχείς.μόνο να φύγει ο αντσελότι, και τα λέμε στο τσαμπιολί…

το τσαμπιολι μην το τονιζεται παντως ανα 2 ποστ, δεν σας κολακευει:roll:

μην πω τίποτα για τον terry τώρα:!:

καλή κλήρωση έχουμε στους “16”, και κάποια στιγμή (όταν φύγει ο αντσελότι) θα ανακάμψουμε.οπότε so what?αν υπάρχει μια ομάδα που στα 00’s άξιζε να πάρει ένα [B]τσαμπιολί[/B] και δεν το πήρε, ε τότε αυτή είναι η τσέλσι.

oχι, ηταν η μεγαλη Βαλενθια του Μεντιετα, Σαντσεζ και C.Lopez…

κατα τ’αλλα οκ, περιμενουμε λοιπον ολοι να φυγει ο Αντσελοτι

ΚΑΡΦΩΣΕ ΤΟ ΡΕ ΠΕΡΠΑΤΩΦ, ΕΤΣΙ!!