Premier League

με προλαβες.τον εχω ερωτευτει φετος λεμε!(in a non gay way)

εγω ακομα τον κραζω:p αλλα περιμενω να κανει εστω την πολυ δυνατη χρονια φετος -που οφειλει δλδ, πριν φαει οριστικο πουλο…

πρεπει να παραδεχτουμε οτι φετος ειναι αλλος παικτης.την τεχνικη την ειχε ουτως ή αλλως.απο τη στιγμη που αρχισε και να τρεχει ειναι πολυ καλος.ισως να φταιει και η κακη χρονια του χοντρου βεβαια.

οφφσαιντ και χερι, γαμω το μουνι της μανα σας!

αι στο διαολο,παλι στο 90.τους ματιασατε ρε πουστη μου:p
εντιτ:οφσαιντ δεν πρεπει να ηταν,για χερι δεν ξερω.

Υπέρτατη σαπίλα το γκολ και απίστευτη ξενέρα. Όταν σκοράρει το αλάνι επιβάλλεται η νίκη διάολε!

σε θέμα διάρκειας όμως σαφώς και η τσέλσι το άξιζε πολύ περισσότερο.μιλάμε σχεδόν κάθε χρονιά έφανε μέχρι τους “4”, και αυτός ο χαμένος τελικός…αχ αυτός ο χαμένος τελικός… :roll:
και ναι, περιμένουμε όλοι να φύγει ο αντσελότι. :slight_smile:

Σταμάτα ρε μαλάκα να μου θυμίζεις εκείνο το ματς.

Από τις πιο τραυματικές εμπειρίες μου, ποδοσφαιρικά μιλώντας. :frowning:

(Ο Λουπέν ήταν μάρτυρας και θυμάται την αντίδρασή μου στη σαβούρα του αρχηγού…)

μηπως ομως αυτο που ειπες χορρορ μας οδηγει και στο συμπερασμα οτι η τσελσι μπορει να ειναι λουζερ οποτε παει ψηλα στην ευρωπη?κατι σαν την μπαρτσα προ ραικαρντ ας πουμε:wink:

Όχι, είναι μέχρι να πάρουμε το κολάι.

εμένα να δεις πόσο τραυματική εμπειρία.ειδικά από τη στιγμή που κάποια στιγμή στα πέναλτυ το είχα σίγουρο πως θα το παίρναμε…

δε μπορείς να το πεις αυτό.αν ο terry δεν έτρωγε τη σαβούρα και έμπαινε εκείνο το πέναλτυ, τότε όλα θα ήταν αλλιώς.δε νομίζω δηλαδή πως για το ότι χάθηκε εκείνο το πέναλτυ φταίει το ότι είμαστε loser όπως λες.
το ότι ακόμα δεν έχουμε τη βαριά φανέλα άλλων ομάδων νομίζω ότι δεν το αμφισβητεί κανείς.αλλά πλέον θεωρώ ότι είμαστε έτοιμοι πια για να πάρουμε το ιερό δισκοπότηρο του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου. 8)

και παλι οχι, oποιος θυματε την μπαλα που επαιζε τοτε η Βαλενθια καταλαβαινει…ο χαμενος τελικος ηταν απο τα πιο ευχαριστα γεγονοτα της ποδοσφαιρικης περασμενης δεκαετιας:D

Η αλήθεια είναι ότι αν κρίνω από τη φάτσα σου τότε μέχρι να αποκρούσει το πέναλτι του Ανελκά ο Βαν Ντερ Σάαρ, ίσως και ήταν καλύτερα που το χάσαμε, γιατί αν το παίρναμε δεν το γλίτωνες το εγκεφαλικό. Ε, είπαμε, είμαστε Τσέλσι αλλά όχι μέχρι του να χάσουμε φίλο!

:D:D:D

Α μωρή χαμούρα, τώρα χαμογελάς ε…

σε αγαπώ μαλάκα μου. για την καριόλα τη Bayern αυτή η ομαδάρα δεν έχει κορυφαίο διασυλλογικό τρόπαιο. και ακούμε συγκρίσεις με θου κύριε chelsea…anyway.

μια και συζητάμε τον τελικό της Μόσχας, πρέπει να είναι μία από τις κορυφαίες οπαδικές στιγμές μου έβερ (μαζί με τον ημιτελικό Euroleague στο Βερολίνο το '09 με γαύρο, αλλά αυτό δεν ενδιαφέρει το παρόν τόπικ). Καταλήξαμε με ένα φίλο πάνω στα κάγκελα της πολυκατοικίας να γκαρίζουμε σα λύκοι, πώς γλιτώσαμε την αστυνομία, δεν το ξέρω ακόμα:lol::lol:

ζορικη αλλα μεγαλη νικη σημερα μεσα στην Γουεστ μπρομ, μας μπηκε καλα η χρονια(κλασαμε λιγο με Ρουνεη αλλα ευτυχως ηταν οκ)…παμε ρε ομαδα\μ/

ΜΟΝΟ Τσικαριτο:D

πολυ κουρασελ ομως το ματς=/

πλακώθηκε αντεμπαγιορ με τουρέ!