Αιωνιο παλτο, αιωνιος λουζερ.
man u - arsenal
για το κυπελλο στη νετ τωρα
καλή μπάλα και σήμερα από την τσέλσι, που δείχνει σε φόρμα στην πιο κρίσιμη καμπή της σεζόν.ανύπαρκτη στο γήπεδο η σίτι, περιορίστηκε σε παθητικό ρόλο, και ήταν τυχερή που κρατούσε το 0 μέχρι το 78’.γκολάρα από τον ramires, πολύ δυνατός επιθετικά (γιατί αμυντικά είναι ξυλοκόπος…) ο david luiz.για άλλο ένα ματς εκτός κλίματος ο torres.με το που μπήκε ο drogba πήρε μπροστά η ομάδα.
στην 3η θέση πλέον, 9 βαθμούς πίσω από τη γιουνάιτεντ και 4 πίσω από την άρσεναλ, έχοντας ένα παιχνίδι λιγότερο.και επισήμως ξανά στο παιχνίδι του τίτλου λοιπόν…
lol…
κερδίζοντας τον αγώνα λιγότερο μειώνω στους 6 από την κορυφή.η άρσεναλ σέρνεται, και έχω και το μάτς στο old trafford.πέρυσι κέρδισα.γιατί όχι και φέτος λέω εγώ? 8)
6-3=3 όχι 0
και πάλι.πείθει κανέναν η γιουνάιτεντ των τελευταίων εβδομάδων ότι θα κάνει 7x7 στα υπόλοιπα παιχνίδια?γιατί εμένα όχι και τόσο…
Λέτε να γλυτώσει τον υποβιβασμό η ομαδάρα μας (West Ham)?
Μετά το x με την Tottenham έχω ελπίδες!
horror έλα κι από το champions league μια βόλτα να θυμηθείς τις ομορφιές της Μόσχας…
Γιατί, πείθει η Τσέλσι της φετινής σεζόν για 7x7; :lol:
Άλλωστε το μεταξύ μας ντέρμπι με χειρουργείο το πήρατε, μην τα ξαναγράφουμε.
Kαι η Γιουνάιτεντ των τελευταίων βδομάδων παίζει με κάτι Ράφαελ, Σμόλινγκ, Έβανς και Μπράουν στην άμυνα ε.
γιατί ανυπομονείς τόσο?να ξέρεις πάντως ότι ο terry περιμένει πως και πως αυτούς τους αγώνες… :country:
ισχύει για το χειρουργείο στο μεταξύ μας, αλλά βέβαια είχαμε παίξει πολύ καλύτερα.
και γενικά επειδή βλέπω όλους τους αγώνες της τσέλσι, αυτήν τη στιγμή είναι σε εξαιρετική φόρμα (ντάξει, ο torres εξαιρείται) και ναι, πείθει ότι αυτήν τη στιγμή μπορεί να κάνει 7x7.δεν έχει και το τρομερά δύσκολο πρόγραμμα άλλωστε.
Και βέβαια βιάζομαι. Γιατί εκεί δε θα έχεις κοράκι Άτκινσον και δε σε σώζει τίποτα στρουμφάκι…και όσο και να περιμένει ο ευρμέτωπας, εκατό φορές να το ξαναβάραγε το πέναλτυ, εκατό φορές θα γλίστραγε η παλιόκοτα.
C-h-o-k-e-r-s
Χαχαχ :lol: (για την πολιτική ανορθότητα που με φτιάχνει στο άνωθεν ποστ :D)
Ναι μωρέ χόρρορ, το ότι παίζουμε με αστεία μπακ εδώ και πόσες αγωνιστικές δεν βλέπω να το σχολιάζεις όμως.
Χόρρορ χόρρορ είσαι 'δω; :lol:
Αν δεν είχαμε 2 ντέρμπι να παίξουμε, θα’λεγα ότι σήμερα μας δώσανε το μισό πρωτάθλημα.
με το φετινό φάρδος της γιουνάιτεντ, δε γίνεται να πάρεις πρωτάθλημα. απλά…
όποιος πάντως είδε το στόουκ-τσέλσι, ξέρει ποια ομάδα έπαιξε το καλύτερο ποδόσφαιρο μέσα στη χρονιά. και ποια ήταν και η πιο άτυχη επίσης.
βέβαια, δε νομίζω η στόουκ να έπαιξε φέτος ξανά με τέτοια αυταπάρνηση. μιλάμε άφησαν την ψυχή τους στο γήπεδο. στο τέλος πάθαιναν μυικούς τραυματισμούς από την υπερπροσπάθεια. αλλά θα το ξαναπώ ότι με αυτόν τον νταβίντ τον λουίς δεν πας πουθενά. κακή, πολύ κακή, και η μεταγραφ5ή του τόρες.
τεσπα, ξέρω ότι έχω καλύτερη ομάδα. δεν έχω να φοβηθώ τίποτα. περιμένω το ματς της τετάρτης. 8)
είδα 3 ματς σήμερα…δεν υπάρχει αυτό το πρωτάθλημα…σα να είδα ολόκληρο ελληνικό ήταν…
το ειδα αποσπασματικα και ειδα δυο δοκαρια για την στοουκ και μιση φαση για τσελσι,την στοουκ δεν την εχω δει σε αλλα παιχνιδια για να ξερω αν παιζει το καλυτερο ποδοσφαιρο μεσα στη χρονια.εκτος αν εννοεις την τσελσι :lol: :lol: #-o
το καλυτερο ποδοσφαιρο στην χρονια το εχουν παιξει τοτεναμ,μπολτον και αρσεναλ
δεν εχεις την καλυτερη ομαδα. εκτος αν εννοεις βασει ικανοτητων στο προ ,γιατι ετσι και ο ντεκο με τον μπαλακ περυσι ηταν παικταραδες .
(απάντηση στον χόρρορ)
Καλά τώρα περιμένεις ν’ απαντήσω σοβαρά όταν είστε 8-11 πόντους πίσω, έχουμε πάρει τα τελευταία ματς όπως τα έχουμε πάρει (εσύ το λες κωλοφαρδία, άμα το έκανε η Τσέλσι για απόδοση δικαιοσύνης θα 'λεγες), μας βάλανε νυστέρι στο πρώτο ντέρμπι μας και μου επικαλείσαι την ΤΥΧΗ για όλα αυτά;
Ναι ρε, η Στόουκ πληρωμένη ήταν απ’ την Γιουνάιτεντ. Προφανές :!:
edit: Την Τότεναμ την έχω δει μόνο σε τρία παιχνίδια και ένα στο Τσάμπιονς Λιγκ αλλά καλή μπάλα παίζει, ισχύει.
Η Άρσεναλ στο πρώτο μισό της σεζόν έπαιζε εξαιρετικά, τώρα μοιάζει να 'χει μείνει από δυνάμεις. Πάντως είναι τρομερό επίτευγμα να διεκδικεί ακόμα τίτλο με τους πιτσιρικάδες και εν τέλει με τέτοιο ρόστερ, που άλλες χρονιές θα φαινόταν γελοίο. Και αυτό πάει σαν απάντηση στο επιχείρημα ότι η Τσέλσι των τόσων εκατομμυρίων έχει μείνει εκτός διεκδίκησης λόγω ατυχίας, λέει!
η τσέλσι είχε επίσης 2 δοκάρια όμως, συν άλλες δεν_ξέρω_κι_εγώ_πόσες χαμένες ευκαιρίες μόνο στο δεύτερο ημίχρονο.είπα ότι η στόουκ έπαιξε πολύ δυνατά σήμερα, αλλά ήταν εξαιρετικός ο τσεχ. η γιουνάιτεντ θα κέρδιζε με μία από αυτές τις ευκαιρίες χωρίς να παίξει καν…
πάντως επιμένω ότι η τσέλσι έχει παίξει την καλύτερη μπάλα. θυμάμαι κάποια παιχνίδια όπως το εκτός με την τότεναμ ή όπως μερικά εντός που έχασε τη νίκη στα τελευταία λεπτά, στα οποία είχε χάσει τσουβάλια ολόκληρα από κλασικές ευκαιρίες. απλά ο ντρογκμπά φέτος δεν τραβάει όπως άλλες χρονιές, και ο τόρες είναι εκτός τόπου και χρόνου.
μα το θέμα είναι ότι το ίδιο πράγμα γίνεται όλη τη χρονιά. η γιουνάιτεντ παίζει με ένα-δυό παίκτες, κάνει 1-2 φάσεις, με τον αντίπαλο να χάνει τα άχαστα, και κερδίζει. και η διαιτησία πέραν από το ντέρμπι μια χαρά την έχει πάει. σήμερα για παράδειγμα δε δώθηκε καθαρότατο πέναλτι στην τσέλσι στις καθυστερήσεις. η γιουνάιτεντ γενικά κάτι τέτοια τα παίρνει, όπως συνέβη και σήμερα άλλωστε.
τώρα το τελευταίο δεν το σχολιάζω καν…
Γενικά παιδιά νομίζω ότι οι διεκδικητές έχετε ζαλιστεί από τις σφαλιάρες, δεν ξέρετε τι λέτε πλέον. Καλύτερη μπάλα μες στην χρονιά η τσελσι - ναι μου το απέδειξε αυτό και τον χειμώνα που έκανε 2 νίκες σε 8 παιχνίδια