Μην κοροιδεύετε ρε σεις. Κάποιοι οπαδοί δεν έμαθαν ποτέ τι θα πει “νοοτροπία νικητή”. Μην κανβιαλίζετε. Μερικοί άνθρωποι γεννιούνται με κάποια δυσπλασία, άλλοι ΑΕΚ, άλλοι Τσέλσι κλπ…δεν είναι ντροπή. Θα μπορούσε να είναι το δικό σου το παιδί.
εσυ νειμλεσντεντ αφου δεν εχεις γεννηθει αεκ, θα εχεις κατι απο τα αλλα υποθετω…
αποκει και περα, μου τη σπαει που η μαντζεστερ θα το σηκωσει τοσο επαγγελματικα. εγω ειμαι τσελσι αλλα παραδεχομαι ασχημα τον φεργκιουσον που ενω εχει μια απο τις “χειροτερες” ομαδες των τελευταιων ετων, κανει πλακα σε ολους… θα ηθελα βεβαια να το σηκωναν με μπαλαρα κλπ αλλα στη ζωη δεν μπορουμε να τα ζηταμε ολα. ισχυει παντως οτι η τσελσι ειναι πολυ γκαντεμα φετος…
έλα ρε, κι άλλος τσελσάς? νομίζω πως έφτασε το πλήρωμα του χρόνου να γίνει ξεχωριστό thread για την ομάδα, γιατί εδώ δε μπορούμε να τα λέμε όπως θέλουμε. stay tuned. 8)
Παιδες η Μαντσεστερ κερδιζει γιατι εχει σταθεροτητα.Οι υπολοιποι δεν εχουν.
#-o#-o#-o
ασε τα αγάλματα και κοίτα τι μαλακίες έκανες φετος και έχασες μεγάλη ευκαιρία…
horror horror, είσαι εδώ ρε γατάκι; :lol::lol::lol:
ντάξει μωρέ, είναι ο malenco εδώ…
Payback’s a fuckin’ bitch ε;
Ωραίες και οι μεταγραφικές σου κινήσεις πάντως. Μπράβο.
αυτά στον ταβερνιάρη τον αντσελότι που τον αφήνει μέσα σε όλο το ματς. εγώ ποτέ δεν τον πήγα σαν παίκτη.
πάντως αυτή η διαιτητική απόφαση μπορεί να κρίνει μια ολόκληρη πρόκριση. ο αγώνας του πρωταθλήματος δεν έκρινε και τίποτα. πέραν του ότι με εκνευρίζει που τόσα χρόνια είστε μακράν η πιο ευνοημένη ομάδα στο νησί, και τώρα με μια ηλίθια απόφαση σε ένα και μοναδικό παιχνίδι θα μας το κοπανάτε για χρόνια. αλλά όπως και να’χει, μην τα εξισώνουμε παρακαλώ πολύ!
Ότι είμαστε ευνοημένοι, είμαστε. Δε το συζητώ. 2 αγωνιστικές ο Wayne πριν το derby με τη City, 4-5 πόσες δώσανε στον Sir Alex, πίπα κώλο μας πάνε #-o
Άχ, Πανιώνιε της Αγγλίας…μια δικαιολογία για τα πάντα…
Ρε συ Nameless, γίνεσαι εκνευριστικός πια. Θα πάρετε και φέτος το πρωτάθλημα, θα μας αποκλείσετε και στην Ευρώπη και πιθανότατα θα διεκδικήσετε την κούπα. Τί θες πια; Γιατί δεν το βουλώνεις κάποτε με την Τσέλσι; Είσαι ΠΑΟ αλλά κάνεις σαν το γαύρο. “Τί λες ρε που είμαστε οι πιο ευνοημένοι, φέτος δηλαδή έχουμε ευνοηθεί;” Ε δεν εννοεί για φέτος μόνο ρε άνθρωπε! Και στην τελική μιλάμε για Αγγλία, μπορείτε να συνειδητοποιήσετε κι οι δυο σας πόσο άκυροι είστε όταν τσακώνεστε για τη διαιτησία;
The envy of losers we piss on:)
Είσαι απλά κομπλεξικός, αλλά αφού είσαι Πανάθα και άρρωστος Primordial-ικός, δεν πειράζει.
χαχα αυτό. για αυτό και μόνον, i rest my case.
πέραν του ότι όπως λέει και ο γράκχος όντως είναι… κάπως να γίνεται κουβέντα για διαιτησία στο thread της premier league, μου φαίνεται λίγο αστείο να διαμαρτύρεται ένας φαν της μάντσεστερ για διαιτησία, ειδικά που φέτος όλα του έχουν παέι κατ’ευχήν. anywayz…
Έχω καλύτερο κόμπλεξ ανωτερότητας από όλους σας όμως :lol::lol::lol::lol:
Άμα δεν υπήρχε κλάψα από μέρους σας για τη διαιτησία, δε θα’χα σχολιάσει ούτε το παιχνίδι μας στο πρωτάθλημα. Άλλωστε δεν ασχολούμαι πλέον με το ελληνικό πρωτάθλημα για να μην θίγω καν αυτό το θέμα.
Αλλά όταν μιλάνε οπαδοί των νεόπλουτων (και δεν αναφέρομαι στον Γράκχο που υποστηρίζει Τσέλσι από εποχές τίμιων Τζόλα, Πογιέτ, Γουάιζ και λοιπών), με προκαλούνε ρε γαμώτο … :lol:
[B]Η Άρσεναλ πουλήθηκε σε Αμερικανό πολυεκατομμυριούχο![/B]
Λυπάμαι όποιον υποστηρίζει Σίτυ.
Μια νεόπλουτη ομάδα δίχως ιστορία.
Μια ομάδα με σταρς και κακομαθημένα μαλακισμένα, που είναι εντελώς αδούλευτη.
Παντελώς όμως.
Η Τσέλσι είχε τα λεφτά, αλλά είχε έναν προπονητή να την εμπνεύσει, να μεγαλουργήσει.
Η Σίτυ έχει λεφτά, δεν έχει προπονητή να σφίξει τους παίκτες, να τους κάνει να παίξουν και να σεβαστούν τα εκατομμύρια που παίρνουν.
Μπούλο μαλακισμένα.
Α ρε Τότεναμ, μιας και η Λίβερπουλ δεν μπορεί φέτος να βγει στο Τσ Λιγκ (δεν το αξίζει κιόλας λόγω γενικής παρουσίας), ας βγεις εσύ.
Δεν μπορεί να κρατήσει 2 καρπούζια στην ίδια μασχάλη η Τότεναμ, αλλά τουλάχιστον είναι ομάδα του προπονητή.
Σωστά αυτά που λες.
Επίσης βέβαια η Τσέλσι, εκτός από τον κατάλληλο άνθρωπο την κατάλληλη στιγμή (Μουρίνιο), είχε ήδη τα προηγούμενα χρόνια μια τουλάχιστον αξιόλογη παρουσία σε Premier League και Champions League, καθώς και έναν άλφα κορμό παικτών α’ διαλογής (μεταξύ των οποίων και τον Λάμπαρντ π.χ.).
Είχε προετοιμάσει το έδαφος δηλαδή.
Απόλυτη ηδονή. Ξανά.