δε νομιζω να τον κρατησει ο αμπραμοβιτς μετα και απο αυτο.
Ν’ αγιάσει το στοματάκι σου
Ισχύει αν και παραλίγο να ανατρέψει διαφορά 15 (νομίζω) πόντων!
Η ουσία είναι ότι δίκαια πήραμε φέτος τον τίτλο (όπως η Τσέλσι πέρυσι). Πάμε τώρα και στον τελικό του Τσάμπιονς Λιγκ αν και είμαι σίγουρος για την επικράτηση της Μπαρτσελόνα. Αν το καταφέρει κι αυτό ο Σερ, τι να πω …
υποκλινομαι στη μαντζεστερ. παροτι δεν ειμαι με τους κοκκινους διαβολους (οχι οτι τους αντιπαθω βεβαια) πρεπει να παραδεχτω οτι αυτη τη στιγμη κατ εμε αυτο που εχουν πετυχει ειναι ισως πιο σπουδαιο και απο αυτο που κανει η μπαρτσα. κανουν τα παντα και τα κανουν τελεια. στο πιο δυσκολο πρωταθλημα του κοσμου κιολας. δεν θελω να αρχισω τα κατεβατα γι αυτο το κοβω εδω. εκπληκτικη ομαδα χωρις παικταραδες κιολας. μια απο τις πιο απιστευτα δουλεμενες ομαδες των τελευταιων ετων. χειλ στον σερ!
Πελάαααααααααααατες μουυυυυυυυυυυυυυ
[SPOILER][SPOILER]XIX[/SPOILER][/SPOILER]
Μας εφτανε και η ισοπαλια σημερα αλλα ηθελα να το παρουμε κερδιζοντας την τσελσι οπως και εγινε.Τωρα σερ αλεξ μας μενει το γουεμπλει
για αλλη μια φορα αποδειξαμε ποσο τακτικη πελατισσα ειναι η τσελσι:D
ηθελε και πρωταθλημα τρομαρα της:p
χαχαχαχα, εψαξες πολυ για να βρεις το he-man να πιτσιλαει? :lol:
εδώ είμαι. :):!:
οκ, υποθέτω ότι φέτος ήμουν το πουτανάκι σου.
δεν είδα το παιχνίδι, καθότι προτίμησα να δω τον παναθηναϊκό να σηκώνει το 6ο. από τις φάσεις που είδα πάντως η τσέλσι δεν πρέπει να βγήκε στο γήπεδο.
κακή χρονιά η φετινή, που αν και ξεκίνησε δυνατά, έγινε αυτή η μεγάλη κοιλιά το χειμώνα και τα κατέστρεψε όλα. εγώ πάντως γράκχε δε θα πω ότι φταίει ο αντσελότι. μπορεί να μην του έχω καταλογίσει και εγώ λίγα, αλλά τελικά δεν έφταιγε αυτός για τη φετινή πορεία. η συγκεκριμένη ομάδα της τσέλσι που όλα αυτά τα χρόνια έκανε πρωταθλητισμό βρίσκεται στη δύση της, και δεν υπάρχουν όσες εναλλακτικές λύσεις θα χρειάζονταν. συν του ότι οι χειμερινές μεταγραφές δε βγήκαν. ο τόρες είναι αλλού, και ο νταβίντ ο λουίζ δεν έχω ιδέα γιατί παίζει ποδόσφαιρο ([B]κλικ[/B]). σαν φέτος να μην υπήρχε το περσινό μέταλλο. πολύ σοφτ κατάσταση. ο αντσελότι παρόλα αυτά ενέπνευσε την ομάδα να συνεχίσει αν παλεύει για τον τίτλο μέχι το τέλος, σε ένα σημείο που όλα έμοιαζαν χαμένα. για μένα αυτό είναι σημαντικό. θα τον ήθελα λοιπόν μια ακόμη χρονιά.
αυτά, και του χρόνου πάλι με υγεία όλα μπλε!
και εμεις θα τον θελαμε.
δεν έλεγες τα ίδια πέρυσι όμως! :country:
Α ρε χόρρορ, με τις μαλακίες που γράφεις σ’ έχουν πάρει στο ψιλό όλοι οι Μαντσεστερικοί.
ΒΑΛΣΑΜΩΜΑ :!:
ΡΕ! :razz:
πάντως γράκχε σχώρα με, αλλά εν τέλει δε θέλω να ξεγράψω τόσο εύκολα τον προπονητή με τον οποίο πέρυσι είδα την καλύτερη μπάλα από τότε που παρακολουθώ την ομάδα, και που φέτος ενέπνευσε τους παίκτες να μην παρατήσουν και τελικά να διεκδικήσουν ένα πρωτάθλημα που φαινόταν χαμένο από τα μέσα της σεζόν.
συγνωμη,αυτος ο ανθρωπος
ενεπνευσε ανθρωπους σαν κι αυτον?
Ντάξει μου κάνεις πλάκα.
η περσινή τσέλσι έκανε ρεκόρ τερμάτων στην premier. έβαζε 7 γκολ στην κάθε ομάδα, και έχανε άλλες τόσες κλασικές ευκαιρίες. οκ, ίσως να ήταν λίγο σοφτ και να μην ήταν το πιο αντρίκειο, τίμιο, κτλπ. που θα δημιουργήσει ιστορίες ποδόσφαιρο που έχει παίξει η τσέλσι, αλλά ήταν σίγουρα το πιο θεαματικό. και συνδύασε και το θέαμα με το ντάμπλ. δεν έχεις την ευχέρεια να το απορρίπτεις αυτό.
το μόνο που του καταλογίζω φέτος ήταν ο παραγκωνισμός του drogba για ένα διάστημα όταν ήρθε ο torres. γιατί όσο και αν ο drogba φέτος ήταν πεσμένος, ίναι ο drogba. αλλά και πάλι. εγώ θα τον ήθελα μια χρονιά ακόμη. βέβαια αυτή η κουβέντα δεν έχει κανένα απολύτως νόημα, γιατί θεωρώ σίγουρο ότι θα φύγει. δε μπορώ πάντως να ακούω στα πιθανά ονόματα τον zola, γιατί όσο και αν είναι η ζωντανή ιστορία της οάδας, για προπονητή θέλω σαφέστατα κάτι καλύτερο και πιο αξιόπιστο…
Χόρρορ σύνελθε, την καλύτερη μπάλα η Τσέλσι την έχει παίξει με προπονητή το Βιάλι και με Τζόλα-Φλο στην ενδεκάδα, και μετά την πρώτη χρονιά του Μουρίνιο. Τί να μας πουν και οι εφτάρες;
Το σενάριο για ΤΖΙΑΝΦΡΑΝΚΟ πάντως δεν το είχα ακούσει, θενξ! Εγώ σε αντίθεση με σένα θα τον ήθελα για προπονητή. Αυτός μπορεί να εμπνεύσει την ομάδα. Όχι σαν το μαλάκα το συμπατριώτη του (ούτε το όνομά του δε θέλω να γράφω ρε πούστη).
Πώς φτάσατε εσείς, [I]η πιο φορμαρισμένη ομάδα στο νησί[/I] να συζητάτε για αλλαγή προπονητή, δεν μπορώ να το συλλάβω.