Premier League

Μη μπερδεύεις τις απόψεις του χόρρορ με τις δικές μου. Η Τσέλσι μας ενώνει σ’ ένα πολύυυυ γενικό επίπεδο. :stuck_out_tongue:

και από την άλλη μη μπερδεύεις τις απόψεις του γράκχου με τις δικές μου. εγώ δεν είπα ότι θέλω αλλαγή προπονητή. :stuck_out_tongue:

Ναι αλλά συζητάς γι’ αυτή :stuck_out_tongue:

[SPOILER]Πουτανάααακι μου :!: :har:[/SPOILER]

[B]Π. Μέρσον: “Μας έκαναν ενέσεις πριν από τα παιχνίδια”[/B]

και ο Ljungberg εχει πει κατι παρομοιο για οταν τραυματιζοταν

http://www.youtube.com/watch?v=iI9sEo3m1g0

Ανατριχιάστε ελέυθερα. Μερικές φανέλες είναι κόκκινες λόγω αίματος…

Ωραιος:thumbup: Οσο υπαρχει σερ Αλεξ στον παγκο δεν φοβαμαι τιποτα

οπως εχουμε πει ειναι μεγαλη ομαδα η γιουναιτεντ

Δάκρυα

[B]17:00NET

Κύπελλο Αγγλίας
ΜΑΝΤΣΕΣΤΕΡ ΣΙΤΥ ? ΣΤΟΟΥΚ
[/B]

Η Αγγλική Ποδοσφαιρική Ομοσπονδία αποφάσισε να παραγγείλει 70.000 σημαίες των δύο αντιπάλων του Κυπέλλου Αγγλίας (Μαν.Σίτι και Στόουκ) για να τις δώσουν δωρεάν στους φιλάθλους στο γήπεδο. Όταν όμως η παραγγελία παραδόθηκε στους ανθρώπους της Ομοσπονδίας εκείνοι έμειναν έκπληκτοι με το θέαμα!

Οι μισές σημαίες που είχαν το σήμα της Στόουκ έγραφαν από κάτω:

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Στόουκ - Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ(!)

Από την άλλη οι σημαίες που είχαν το σήμα της Μαν.Σίτι έγραφαν:

Τελικός Κυπέλλου Αγγλίας: Μαν.Σίτι - Μπόλτον(!)

Το κόστος της παραγγελίας ανήλθε στις 20.000 λίρες και κάποιες πρόλαβαν ήδη να διανεμηθούν την Παρασκευή το απόγευμα έξω από το Γουέμπλεϊ! Η Ομοσπονδία έσπευσε άμεσα να τονίσει ότι δεν είναι δική της ευθύνη, αλλά της εταιρίας που τις παρασκεύασε στην Κίνα! Ήταν πάντως αργά για να διορθωθεί το λάθος και η μόνη λύση ήταν αυτή που τελικά προτιμήθηκε. Οι σημαίες δόθηκαν σε νέα εταιρία στην Αγγλία και κόπηκε το κάτω μέρος τους που ανέγραφε τις ομάδες του τελικού.

Ο Τύπος στην Αγγλία έχει πάρει με χιουμοριστική διάθεση την όλη υπόθεση ρίχνοντας ευθύνη στην Ομοσπονδία ακόμη και για την επιλογή της Κίνας στην παρασκευή των σημαιών, ενώ έχουν ήδη εντοπιστεί κάποια από τα? καλά κομμάτια για αφιέρωμα!

http://www.england365.gr/article/16579/Η-γκάφα-της-χρονιάς!

[SIZE=“5”][B]ΧΑΧΑΧΑ[/B][/SIZE]

:lol::lol::lol:

αφού δεν έγραφαν Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ - Μπόλτον, πάλι καλά

*ελληνας την έκανε την δουλειά…είμαι σιγουρος…

…BARCA YOU ARE NEXT…!:twisted:

Το δεκατοενατο ειναι πια δικο μας:yahoo:

Έλα ρε Στόουκ …

α ρε yaya,α ρε yaya…

Μπραβο στη Σιτυ, τιτλος μετα απο καιρο:D

Απίστευτο και αγγλικό! Εντός Άνφιλντ την ώρα του ματς με τη Λίβερπουλ, πανηγύρισαν οπαδοί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ με την ανάρτηση πανό, την κατάκτηση του 19ου πρωταθλήματος της ομάδας τους!

Οι ίδιοι σύμφωνα με σημερινά δημοσιεύματα των βρετανικών ΜΜΕ βρέθηκαν στο «Άνφιλντ» στο παιχνίδι της Λίβερπουλ με την Τότεναμ και την ώρα που το KOP τραγουδούσε το «You’ll Never Walk Alone», αυτοί ύψωσαν πανό που ανέγραφε «M.U.F.C. 19 times» όπως θα δείτε και στην κεντρική φώτο του κειμένου.

Αυτό για την ιστορία αποτελεί… απάντηση στο πανό που ανάρτησαν οι οπαδοί των «Ρεντς» το 1994, το οποίο καλούσε τους φίλους της Γιουνάιτεντ να … επιστρέψουν όταν θα έφταναν τα 18 πρωταθλήματα (σ.σ. «Come Back When You Have Won 18» έγραφε το πανό).

Οι οπαδοί των «μπέμπηδων» δεν έμειναν αρκετή ώρα μέσα στο γήπεδο του Μερσεϊσάιντ, μια και δύο αυτοκίνητα περίμεναν έξω από το πέταλο του γηπέδου, ενώ ένας οπαδός βρισκόταν ακριβώς απέναντι για να τραβήξει τη φωτογραφία η οποία πλέον κοσμεί τα ΜΜΕ όλης της Γης!

κάτι που μάλλον δεν ενδιαφέρει κανέναν άλλον εκτός απο έμενα…:smiley:

ανάμεσα στις 3 πρώτες χώρες στη λιστα του fair play της ουεφα βρίσκεται και η αγγλια…
ο πρώτος(στο εθνική βαθμολογία του fair play) σε καθε απο αυτές τις χώρες βγαινει αυτόματα στο europa league.!!
στην αγγλια πρώτη ειναι η τσελσι που παει στο τσου λου και έτσι το εισιτήριο το παίρνει ο απο κάτω.
η fulham δηλαδή.!!! ισοβαθμεί με την τοτεναμ αλλά έχει κάποια καλύτερα στοιχεία που έχουν να κάνουν με κάρτες(κίτρινες-κόκκινες), και διάφορες άλλες λεπτομέρειες που μετράν…

οπότε… [B]COME ON FULHAM[/B] :smiley:

Έχω την εντύπωση πως, πιο πάνω από σένα είναι η Blackpool.