Αψογη λογικη,εξισωνουμε τη Σιτυ,με τη Λιβερπουλ των 18 πρωταθληματων και τη βγαζουμε καθαρη
Ναι επρεπε να βαλει και αλλα ο Τζεκο
Πραγματικά δεν μπορώ να καταλάβω πώς σκατά έγινε αυτό σήμερα. :-s Μου φαίνεται αδιανόητο.
1-6;
1-6;!
Διαψεύστηκα παταγωδώς που έγραφα ότι παρά την εικόνα της ανοδικής πορείας της Σίτι κτλ., στο μεταξύ τους παιχνίδι η Γιουνάιτεντ θα την κατάπινε.
Μήπως να αρχίσουμε ΟΛΟΙ να παίρνουμε στα σοβαρά τη Σίτι;
Πωπωπωπωπωπωπωπωπωπωπω
μπα, απλα λεω την επομενη φορα που θα χασει η Λιβερπουλ απο τον οποιονδηποτε, να πεταχτουμε σαν σφηνοπουτσες πικραμενες που ημαστε να την χλευασουμε…οh wait,νοοτροπια κακομοιρη,i’ll pass…
Βασικά χέστηκα για το αποτέλεσμα του αγώνα. Το θέμα είναι ότι οι απόλυτοι υπερόπτες τον ήπιαν για τα καλά και λογικά θα βάλλουν μυαλό μετά από αυτό…
on a side note: ρε μλκς λέτε να το σηκώσει καμια σιτυ;;;
έχουμε πάθει ανοσία στον χλευασμό ρε! 21 χρόνια χωρίς τίτλο είμαστε
καλα αψογη λογικη ειναι που τα πρωτα ποστς σας μετα την εξαρα ειναι για το ποτε πηρε πρωταθλημα η λιβερπουλ και η αρσεναλ τελευταια φορα
λες και αν υποστηριζα γουιγκαν δε θα εκανα καζουρα γιατι δεν εχω παρει ποτε πρωταθλημα…εξαρα ειναι εξαρα τερμα
Ναι πιστευω πως πρεπει!
Όταν τα ‘λεγα εγώ για τη Σίτι … Τα φοβόμουν τα μεταξύ μας ματς απ’ την αρχή αλλά ακόμα κι έτσι, 1-6 ρε πούστη μου;
Με τέτοιο ΤΡΟΜΑΚΤΙΚΟ ρόστερ βέβαια μπορείς να κάνεις πολλά, και τον Αλέφαντο να έχεις στον πάγκο …
καλα που το πας και αυτο, βαλε πως ο αλεφαντος καλυτερος προπονητης ειναι απο αυτον
βγηκε μαγκας ο μαντσινι
[B]Six… and the City![/B] :lol:
*η fulham πάει τρέχοντας για βουτα(είναι να απορείς)… χάσαμε εντός απο την εβερτον.προϊστορία 18-1-1…
ο βελλιος καλος ηταν ;
δεν μπόρεσα να το δω…
οτι και να έβαζα απο τα 3 αγγλικά ματς που πάιζαν μαζί, κολλούσε η εικόνα…:?
τώρα που είπες φούλαμ, κρίμσον ξέρω ότι λατρεύεις το άβαταρ μου 8)
κι απο αρσεναλ εχει περασει ^
ουσιαστικα απο εκει ξεκινησε
μεγάλος παίχτης
δλδ μετα απο αυτο εξακολουθειτε και πιστευετε οτι οι μαγιας ελεγαν μαλακιες?:papas:
Μεγαλη εμφανιση η σημερινη! Αν ηταν κι οι Τζεκο/Σιλβα λιγο πιο ευστοχοι…
Μπραβο στον Μαντσινι που εσβησε τον Τσιχλα σημερα, και γενικα εχει βελτιωσει απιστευτα φετος την ομαδα:D
Pentagrammer, είσαι Σίτι;
Ε καλά, δεν είναι και Σουόνσι. Ξέρω άτομα που είναι Σίτι πριν την πάρουν οι Άραβες. Είναι λίγοι, αλλά υπάρχουν.
Σε άλλα νέα, καιρό είχα να δω τόσο κακή διαιτησία στην Πρέμιερ όσο αυτή στο ΚΠΡ - Τσέλσι.
Καλά κι εγώ δεν το πα για κακό. Απλά είναι ασυνήθιστο. Δεν έχω γνωρίσει ποτέ κάποιον που να είναι Μάντσεστερ Σίτι.
Στο μεταξύ είδα τώρα τί παίχτηκε με μας. Δύο αποβολές από το πρώτο ημίχρονο κιόλας, ε; Niiiiice.