Premier League

:lol::lol::lol:
E τον Άγγλο:p

Καλά, είναι λίγο περίεργο είναι η αλήθεια. :stuck_out_tongue: Απλά δεν είναι απίθανο.

Η δεύτερη κόκκινη του Ντρογκμπά είναι η μόνη αδιαμφισβήτητη απόφαση. Αυτή του Μποσίνγκουα είναι ένα απλό τζαρτζάρισμα. Και δίνει το πέναλτι στην ΚΠΡ, ενώ γίνονται δύο παρόμοιες φάσεις από πλευράς Τσέλσι και δίνει κάρτα σε παίκτες της Τσέλσι για διαμαρτυρία. Γενικά άφησε πολύ το ξύλο της ΚΠΡ και εκνεύρισε τόσο τους παίκτες της Τσέλσι που από ένα σημείο και έπειτα μετά από κάθε επαφή υπήρχαν τσακωμοί. Ψυχωμένη απόδοση πάντως της Τσέλσι ακόμη και με 9 παίκτες και έχασε αρκετές καλές ευκαιρίες για γκολ. Το χειρίστηκε πολύ καλά το ματς ο Βίλας Μπόας.

και εγω ξερω εναν φαν της σιτυ πριν τους αραβες και πριν τον σαμαρα ακομα
ηταν παλια αρσεναλ και λεει αφου δεν παιρνουμε που δεν παιρνουμε τιτλο ας υποστηριζω μια ομαδα που ουτε τον διεκδικει. Και επειδη ηταν αντιματζιστερικος εγινε σιτυ.

Αν πάρει πρωτάθλημα ο πιο υπερεκτιμημένος προπονητής της Ευρώπης μαντσίνι, και ο μπαλοτέλι που είναι ο πιο χαζός άνθρωπος που έχει πατήσει ποτέ ποδοσφαιρικό γήπεδο (έβαλε φωτιά στο σπίτι του με αυτόν μέσα…δλδ πιο χαζός πεθαίνεις) τότε καλύτερα κλείστε το πρωτάθλημα της ντροπής… Ούτε σουπερλιγκ τέτοια κατάντια…:stuck_out_tongue:

Στις χαρές θα σε αγαπώ, στις λύπες θα σε λατρεύω…Στρατιώτης για πάντα

[SPOILER]FOREVER STRETFORD[/SPOILER]

φετος πιστευω οτι ειναι το πιο θεαματικο πρωταθλημα
και με πολλα μεγαλα σκορ και πολλα γκολ

αφου μπαινει και η σιτυ για τα καλα στο παιχνιδι για το πρωταθλημα

μετα το χθεσινο πολυ δυσκολα θα χανει βαθμους
θα παρει μεγαλη διαφορα

ξυνεις πληγες τωρα.μη μου το θυμιζεις:oops:

:lol::lol::lol:

η Σιτυ εσπασε παραδοση εχθες
ειχε πολλα χρονια να φαει τοσα γκολ η Γιουναιτεντ

μας εκλεισε το σπιτι.τι να συζηταμε τωρα:(

η σιτι η μονη απώλεια που εχει είναι μέσα στην έδρα της φουλαμ…κέρδιζε με 0-2 και ισοφαριστηκε…
μόνο εμείς μπορούμε…
…να πέσουμε.

Yeap:) Ο μονος city σε οικογενεια απο το μαντσεστερ που ειναι ολοι τους utd :lol:

(και λιγο Αρσεναλ λογω Dennis:oops:)

Στις μπηχτες του floydized αρνουμαι να απαντησω :stuck_out_tongue:

Στο χωριό μου, θα σε έπνιγα στη στέρνα

Καλος ειναι γενικα. Τα βασικα τα κανει. Αν βελτιωσει λιγο πασα και δυναμη θα ναι μπομπα εχει πολυ καλες τοποθετησεις οσο τον εχω δει.
Αυτος που χω παθει πλακα φετος παιδες ειναι o [SIZE=“3”]Ross Barkley[/SIZE]. Πιτσιρικας μεσος με τρομερη τεχνικη ταχυτητα και αρκετα καλο σουτακι.Ουτε ο ρουνει δεν ηταν τοσο ελπιδοφορος στην πρωτη του χρονια σε μας. Αν παει ετσι βλεπω σε ενα δυο χρονια να την κανει ανετα για αλλου. Βεβαια αν τον κρατησει με ροντγουελ και φελαινι θα εχεις εναν αξονα τρομερο στο κεντρο… αλλα τους βλεπω αυτους και τους 3 για πουλημα…

Τρελο ματς το τσελσι-αρσεναλ.Ανταξιο των ομαδων!
Τρομαζει στις αντεπιθεσεις η Αρσεναλ.

3-3 η τσέλσι.τα τελευταία 10 λεπτά ροντέο θα είναι το μάτς

εγω τρομάζω που άλλαξα το διπλό της αρσεναλ στο προποτζίδικο με 3 οβερ…ελπιζω να γίνει 3-3

[B]edit[/B] πααααλι καλά

ρε μλκ τί γίνεται 3-4???

αχαχαχα γελοίε καραγκιόζη τέρρυ