Τι ματσαρα ειναι αυτη στο stamford Bridge ρε ;;3-4 στο 85 8O8O8O
Διακοπή συμβολαίου σε Τέρι - Μαλουντά ΤΩΡΑ.
Τί ξεφτιλίκια είναι αυτά ρε πούστη μου.
[SIZE=“4”]ΜΑΤΣΑΡΑ[/SIZE]
και πριν μπουν τα γκολ (δηλαδη στο πρωτο δεκαπενταλεπτο) ειχαν γινει φασεις και για τις δυο ομαδες
ΗΔΟΝΗ! ΕΤΣΙ ΑΠΛΑ!
Αυτο ειναι πρεμιερ λιγκ!
Ρε, μου βγήκαν τα μάτια όξω…
Και πριν έβλεπα λίγο το ρδελομπού και βλαστήμαγα την ώρα και τη στιγμή…καταραμένε τσιχλάκια…
Καλά, Μαλουντά πες οκ. Δε θα τον μάθουμε τώρα, αλλά 3 γκολ σου έβαλε η επίθεση και φάσεις έγιναν. Η άμυνα ομως δεν κατάλαβα που ήταν σε κανένα γκολ της Άρσεναλ. Δεν ξέρω αν ήταν εντολή του Βίλας Μπόας ή αν απλά Τέρι και Μποσίνγκουα την είδαν επιθετικοί, αλλά είναι ξεφτίλα η εικόνα. Και στο κέντρο μετά τον Εσιέν το χάος. Μίκελ και Ραμίρες είναι πάρα πολύ λίγοι γενικά. Η πιο ντροπιαστική στιγμή από τότε που παρακολουθώ την ομάδα, σε ένα σημείο που δε φαινόταν να έρχεται.
Σωστά μιλάς. Δεν είδα όλο το ματς, αλλά αυτό το πράγμα στο τέλος ήταν… δεν πίστευα στα μάτια μου βασικά. Πράγματι, βλέπω αυτή την ομάδα εδώ και 13 χρόνια και ακόμα κι όταν βγαίναμε έκτοι και έβδομοι στην Πρέμιερ αυτό το χάλι, αυτή την εικόνα του απόλυτου σκορποχωριού, δεν την είχαμε ποτέ. Ντροπή και αίσχος, φέρτε τον γερο-Τζόλα και το τσεκούρι τον Γουάιζ να σας μάθουν τί θα πει “πονάω τη φανέλα”.
Συγχαρητήρια στην Αρσεναλ που την κράζω από την αρχή της χρονιάς, χωρίς να ναι ιδιαίτερα καλύτερη, ήταν πιο σοβαρή. Το άξιζε.
Στην Τσέλσι πέρα απο ψυχραιμία, καλό είναι να ψάξουν για έναν ακόμη μέσο. Ο Μεϊρέλες είναι καλύτερος από τον πιο υπερεκτιμημένο παίκτη στον κόσμο, που λέγεται Τζον Ομπι Μίκελ.
Αυτό. Φέτος στα παιχνίδια της Τσέλσι παίζεται μπάλα, αλλά κινδυνεύουμε να γίνουμε μια σοφτ ομάδα στυλ Τότεναμ. Δεν είναι όμως αυτό το μέταλλο της Τσέλσι διάολε. Λίγο “ξύλο” ρε παιδιά! Δηλαδή χάνουμε ΟΛΕΣ τις κόντρες.
Βέβαια, Λάμπαρντ - Τέρι δε μπορείς να πεις ότι δεν έχουν πονέσει τη φανέλα, αλλά ο πρώτος είναι πλέον ο Κατσουράνης της Αγγλίας και ο δεύτερος την έχει δει σημαία της ομάδας που στα δύσκολα πρέπει να τη λυτρώσει, με αποτέλεσμα να αφήνει τεράστια κενά πίσω.
Άνετα όμως. Μπήκε μέσα και έκανε κάποιους συνδυασμούς με Μάτα και Τόρες. Απλά δε γίνεται να μην παίζει μέσα ελλείψει Εσιέν. Κανένας Τζον Όμπι Μίκελ.
τραβάω βυζορωγες
Σχετικά με τον Λάμπαρντ η παρατεινόμενη ανυπαρξία του έχει αρχίσει πλέον και γίνεται ανησυχητική, όσο για τον Τέρι, άλλο νομίζω ότι είναι το πρόβλημα - δεν είναι πια ο παίκτης που ήταν. Το σκυλί που με αυταπάρνηση θα τα δώσει όλα για την ομάδα και τα υπόλοιπα στ’ αρχίδια του. Πλέον το μαλάκα το μόνο που τον ενδιαφέρει είναι σε ποιά τρύπα θα τον χώσει και σε ποιό κλαμπ θα κάνει τσαμπουκά τη νύχτα. Ρε δεν πα να γαμηθεί πια.
~bump.
:dance::dance::dance::dance::dance:
Μιλαμε τρομερο παιχνιδι εγινε στο Ανφιλντ με την μπαλα πανω κατω και καλυτερη την Λιβερπουλ στο δευτερο ημιχρονο.Τελικο 1-1 αλλα πιστευω οτι επρεπε να μπουν περισσοτερα γκολ με βαση την εικονα του παιχνιδιου.
Ωραια ματσακια εχει σημερα.Νιουκαστλ-Τσελσι στης 14:45 και Βιλα-Γιουναιτεντ στης 19:30
Πάλι με τα ζόρια ρε United - αν και σε παραδοσιακά πούτσα έδρα;
Ξυπνήστε ρε μαλάκες θα αποκλειστούν κι από το Ch.League οι γαλαζόγυφτοι και μετά ζήτω που καήκαμε
κλασικός τρελός ντεμπσει για την φουλαμ…την δευτέρα έβαλε το γκολ με την λιβερπουλ…
σήμερα έβαλε αυτογκόλ και έχασε και το πέναλτι
Vidic σχεδόν τέλος καριέρας, εύκολη νίκη καλή εμφάνιση με Wolves…
Δεν ξέρω αν χαίρομαι ή αν λυπάμαι. Στα καλά του ήταν από τα καλύτερα stopper που έχω δει ποτέ μου ανεξαρτήτως οπαδιλικιού