Premier League

ΚΕΝ σκεψου την περιπτωση του Παναθηναικου που ειχε χτισει μια διαφορα και
την εχασε σε 3 ματς
ετσι γινονται αυτα :stuck_out_tongue:

Νομίζω ότι με τη φράση σου που μπόλνταρα τα είπες όλα. Πραγματικά έτσι είναι. Και τώρα που το σκέφτομαι μου φαίνεται ότι στη Σίτι όταν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί για την κατάκτηση του τίτλου (που θα είναι δικαιολογημένοι, τόσες δεκαετίες που έχουν να το σηκώσουν) πρέπει μάλλον προβληματιστούν που παραλίγο να το χάσουν κιόλας φέτος! Σ’ ένα εντελώς υποθετικό σενάριο, αν μιλούσαμε για μια χρονιά στην οποία θα συναγωνίζονταν οι ίδιες ακριβώς ομάδες, αλλά με τη Σίτι να έχει πάρει τα προηγούμενα χρόνια κάνα-δυο πρωταθλήματα, είμαι σίγουρος ότι στη Σίτι θα θεωρούσαν έως και αποτυχία την κατάκτηση του τίτλου με τόσο δύσκολο τρόπο απέναντι σε μια τόσο μέτρια Γιουνάιτεντ.

Απόλυτα σωστός και για Σίλβα. Απλά εγώ το περίμενα ότι θα έβγαζε μάτια γιατί δεν είχα καμία αμφιβολία για το πόσο παιχτούρα είναι, γι’ αυτό άλλωστε και έκλαψα με μαύρο δάκρυ που λέει ο λόγος όταν τον χάσαμε απ’ τη Βαλένθια.

Γκολ ο Σισέ από απίθανη γκάφα, πουτανα όλα στο Μάντσεστερ

EΛΑ ΡΕ ΤΖΙΜΠΡΙΛΑΡΕ!8)

Αν και Γιουναιτεντ λογικα δεν το χανει η Σιτι θα βαλει γκολ και θα το παρει

Τι κάνει ρε ο δολοφόνος!!!

Ο Μπαρτον ειναι λοβοτομημενος,σιγουρα πραγματα.

1-2 η ΚΠΡ :eek::eek::eek:

Άξιοι της μοίρας τους.

Χαχαχαχα δε γίνονται αυτά! 1-2 η QPR

Λολ, αυτοκτονια με τα ολα της.

Αρσεναλ βλεπω εγω παντως, τριτη θεση, καλα ειμαστε, και του χρονου πιο συγκροτημενοι απο την αρχη της χρονιας ελπιζω.

1-2 η κπρ και με 10 παικτες ρε μαλακες,θα ειναι κολαση το τελευταιο 20λεπτο της αγωνιστικης

Πρέπει να προσπάθησαν πολύ για να χάσουν αυτό το πρωτάθλημα.

εχω κλασει στο γελιο…

2-2 92’

2-2 και εχει αλλα τρια λεπτα καθυστερησεις

2-2 στις καθυστερησεις. Πανικος.

3-2 στο 94

AXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXAXXAXAXAXAXAXAXA!

Gkoooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooool!!!