Premier League

Ρε δε γινονται αυτα γαμωτο

αχαχαχ επικ μεταλ νταξει

Δεν γίνονται αυτά ρε. Η Γιουνάιτεντ χάνει το πρωτάθλημα σχεδόν όπως πήρε το Τσουλού. ΕΛΗΞΕ!

i love premier league

αχαχαχ ρε μαλακες ο Σισσε πηγε στο Νασρι και τον αγκαλιασε,σχεδον πανηγυριζοντας

Το τελικο συμπερασμα :slight_smile:

αν καποιος απο σας το εβλεπε θελω να μου πει
ανοιξαν τα ποδια τους η κπρ στις καθυστερησεις η το πηρε η σιτυ με αρχιδια;

Από τα πιο έντονα λεπτά που έχω δει ποτέ.Σήμερα μια ακόμα μέρα που σε κάνει να αγαπάς το ποδόσφαιρο.Και κάτι μου λέει πως κάποια πιτσιρίκια σήμερα γίνανε μια και για πάντα Σίτι.

Από τα πιο συγκλονιστικά πράγματα που έχω βιώσει στον αθλητισμό, χωρίς καν να υποστηρίζω την ομάδα. Θα έχουμε να λέμε για χρόνια τι είδαμε σήμερα

Παιζαν με 10 απο το 60 βασικα,και οχι δεν ανοιξαν ποδια,ηταν και οι 10 παικτες μεσα στην περιοχη στα τελευταια 10 λεπτα.Το 2-2 ηταν απο κορνερ με κεφαλια Τζεκο και το 3-2 απο ψιλοκωλοφαρδια,πηγε η μπαλα στον Αγκουερο μετα απο κοντρα,περασε εναν παικτη και το καρφωσε απο κοντα.

Τα πανηγυρακια Σισε-Νασρι μαλλον θα συζητηθουν,αλλα δε φανηκε να στηθηκε η ΚΠΡ,εξαλλου η Μπολτον δεν ειχε τελειωσει ακομα και ηταν στο 2-2.

λογια δεν υπαρχουν.

Απλα μου φαινεται αξιοπεριεργο σε 2 λεπτα να μπαινουν 2 γκολ.Δεν ειδα δευτερολεπτο αλλα μου φαινεται πολυ παραξενο.Μα πολυ…

Ναι ρε βγάλτε το και στημένο επειδή το χάσατε με τον ίδιο τρόπο που πήρατε το Champions League το '99!

Απιστευτο ξενερωμα για μενα παντως,καταλαβαινω οτι για τους ουδετερους ειναι συγκλονιστικο,αλλα ρε δεν το χωραει ο νους μου.Πανω που ειχα συμφιλιωθει με την ιδεα οτι φετος τον ηπιαμε και περιμενα μια ευκολη επικρατηση της Σιτυ σημερα,ερχεται αυτο το πραγμα και οκ,απλα εμεινα κοπανωντας το γραφειο και κοιταζοντας την οθονη.

Ρε καποιοι πηραν πολλα φραγκα σου λεωωω

@billrocki
Δεν είναι. Αν έβλεπες το παιχνίδι θα διαπίστωνες ότι η ΚΠΡ έπαιζε με 10 παίκτες μέσα στη μικρή περιοχή για να κερδίσει τουλάχιστον την ισοπαλία και να εξασφαλίσει την παραμονή. Η Σίτι για 15 λεπτά έπαιζε το πολύ 2 μέτρα μακριά από την περιοχή της ΚΠΡ και έχασε και άλλες ευκαιρίες σ’ αυτό το χρονικό διάστημα.
Το πρώτο από τα δύο γκολ των καθυστερήσεων μπήκε με κεφαλία του Τζέκο μετά από κόρνερ (3 ή 4 στη σειρά) και το δεύτερο από ατομική ενέργεια (και γκολάρα τελικά) από Αγκουέρο.
Όχι, λοιπόν, δεν υπάρχει κάτι το παράξενο.

Δε χρειαζεται να βλεπουμε Σουπερλιγκα παντου,το τριτο γκολ της Σιτυ ηταν τυχερο ως ενα βαθμο,αλλα δεν πιστευω οτι μεχρι και στην Πρεμιερ Λιγκ υπαρχουν τετοιες καταστασεις.
εντιτ:δεν ηταν ατομικη προσπαθεια του αγκουερο το γκολ,απλα μεσα στην περιοχη εγιναν κοντρες και η μπαλα εφτασε στον ακουερο που προχωρησε λιγο και το μπουμπουνησε

Μιλατε τωρα και εσεις στον ΠΙΟ πικραμενο ανθρωπο του κοσμου.

[SPOILER]αντε μαζι με τον φεργκι:p[/SPOILER]

η μπολτον τελειωσε στο 91 του σιτυ κπρ γι αυτο λεω

Βασικα ναι εγω πληρωθηκα,το εριξα στο 2,60 οταν εκανε το 1-2 η ΚΠΡ.Λες να το στησα εγω? :Ρ

savealekos,νομιζω δεν ειχε τελειωσει η μπολτον,ειχα ανοιχτη τη williamhill και μεχρι το 2-2 της σιτυ τουλαχιστον επαιζε ακομα

ρε μλκες, seriously? Δεν γιναν τα 19 πρωταθληματα 20 της χειροτερης United των τελευταιων 20 ετων και κολλαει κανεις οτι πηρε η Σιτυ πρωταθλημα με αυτο το τροπο, καταφερνοντας να βγαλει τον καρκινο και να αποδειξει ποσο πυροτεχνημα ομαδα ειναι?

σιγα τ’αυγα…

περαν του γεγονοτος οτι εχοντας φαει συνολο 7 γκολ φετος απο τη Σιτυ, και να το παιρναμε δεν θα ειχε την αισθηση που πρεπει…