Premier League

Λουπιν εν μερει δεν εχεις αδικο.
Αλλα τουλαχιστον ας κερδιζε απο το ημιχρονο 15-1 να το παιρναμε πιο ομαλα.ΟΧΙ ΣΤΑ ΧΑΣΟΜΕΡΙΑ ΓΑΜΩ ΤΟ ΣΤΑΝΙΔΙ.

ρε μαλάκες! σίγουρα ήταν ο Σισέ? Έκλασα στα γέλια! Μήπως ήταν ο Μπαλοτέλι με φανέλα qpr που είχε ανταλλάξει? :stuck_out_tongue:

η utd ήθελα να το σηκώσει ρε πούστη για την ζαρτιέρα τον Nasri… φφφφ

[SPOILER]μου χάλασε το γκολ ο μαλάκας στην nova στο Utd που το είπε γιατί την City 3-2… την έβλεπα παράλληλα στο pc από sky sports να γουστάρω :frowning: [/SPOILER]

Τα ειπαμε οτι η φετινη μας ομαδα ειναι κακιστη,εδω και πολλες φορες,αλλα οπως και να το κανουμε η United θα ειναι παντα United και οποιο πρωταθλημα κι αν χανεται και ειδικα με αυτον τον τροπο στο τελος,χτυπαει περιεργα.

ρε, αν μια ομαδα αξιζε φετος να το παρει, ηταν η Σιτυ…εγω, αφου επαιζα τραγικη μπαλα, πραγματικα δεν με ενδιεφερε αν το παρω ή οχι… αυτη που περιγραφεις πανω ειναι νοοτροπια γαυρου,βαζελου κτλ… και αδικο θα ηταν να μην κερδιζε η Σιτυ σημερα για ολη της την χρονια και αδικο για μενα να παρω ενα τροπαιο το οποιο δεν το αξιζω επουδενι, μονο και μονο για να βελτιωσω τα στατιστικα μου…

απλα δεν με αγγιξε τοσο το αποτελεσμα, διοτι ναι μεν ισχυουν τα παραπανω + οκ, η σιτυ ειναι ομαδα που θα ξεφουσκωσει σιγα σιγα και διχως στοφα μεγαλης ομαδας, φανηκε σημερα και θα φανει ξανα στο μελλον…ειναι η ομαδα που υπαρχει απλα για να κερδιζει τη Γιουναιτεντ…αυτη τη νοοτροπια κουβαλαει και απλως σημερα, παραλιγο να χασει ενα σιγουρο πρωταθλημα επειδη για πρωτη της φορα τολμησε και εκανε ενα βημα παραπερα αυτης της νοοτροπιας…

υγ. αυτο με τις καθυστερησεις και τα 2 γκολ, τι σας πειραζει τοσο εσας τους γιουναιντεντ:p?
Εφοσων εχω παρει τοσα ματς ετσι, εγω προσωπικα ειμαι ανετος στο ενδεχομενο να χασω επισης με αυτο το τροπο!

Ε δεν ειναι θεμα στατιστικων,δε με νοιαζει τοσο να λεω οτι η Μαντσεστερ εχει 20 και προφανως η Σιτυ ηταν καλυτερη ολη τη σεζον.Αλλα,δεν μπορω να βλεπω και απαθης τη Manchester,πως να το κανουμε :stuck_out_tongue:

Λουπιν να χεστεις ρε :stuck_out_tongue:
οταν κερδιζουμε εμεις στις καθυστερησεις ειναι ωραιο(μονο εμεις ομως):lol:

Τελος παντων.Το μονο που μενει ειναι να δουμε την πολυ ενδιαφερουσα νεα χρονια.Η Γιουναιτεντ ειναι εκ των πραγματων αναγκασμενη να ριξει-επιτελους-λεφτα.Γιατι οσο και να μην εχει ακομα την φανελα η Σιτυ,εχει παικταραδες που με τον καιρο θα βγαζουν(περισσοτερα) ματια.

Ωραίο βίντεο με το κοντράστ των αντιδράσεων…

[B]Κερδισμένο στοίχημα στο twitter για Νασρί
[/B]

Το ?χρέος του έκανε ο Πιρς Μόργκαν, βρετανός δημοσιογράφος, ο οποίος κατέβαλε 10 χιλ. λίρες στον Σαμίρ Νασρί για το στοίχημα που είχαν βάλει οι δυο τους μέσα από το twitter. Σε φιλανθρωπικό ίδρυμα τα χρήματα, «πικάρισμα» από τον Γάλλο άσο, μετά την κατάκτηση της Πρέμιερ Λιγκ.

Ο Μόργκαν είναι γνωστός για τα συναισθήματά του για την Άρσεναλ και είχε καταφερθεί εναντίον του Νασρί, όταν ο τελευταίος αποφάσισε να αφήσει το σύλλογο του Λονδίνου για να ενταχθεί στη Σίτι.

Μάλιστα, ο Μόργκαν στοιχημάτισε ότι ο Γάλλος άσος δεν θα κατακτήσει κάποιο τρόπαιο με τη Σίτι, και του υποσχέθηκε ότι θα του δώσει 10 χιλ. λίρες σε περίπτωση που συμβεί το αντίθετο.

Και συνέβη?

Ο Σαμίρ Νασρί θύμισε στον Άγγλο δημοσιογράφο το ?χρέος του και του πρότεινε να δώσει τα χρήματα σε φιλανθρωπικό ίδρυμα.

απιστευτο τελειωμα για μια σεζον. μπορει να αντιπαθω τη σιτυ αλλα εβαλε το λιθαρακι της στο να γραφτει μια φοβερη ποδοσφαιρικη ιστορια. απο την αλλη ειναι περιεργο-τραγικο να βλεπεις τοσες χιλιαδες ανθρωπους να κλαινε απο τη χαρα τους και απο διπλα να αποθεωνουν τους αραβες και τα πετροδολαρα τους…

αχού

[B]20 Seasons Awards: The Winners[/B]
http://www.premierleague.com/en-gb/news/features/20-seasons-awards-winners.html

επισης η φουλαμαρα(απο το κουλαμάρα προφανώς) κράτησε ντιαρα και κατέκτησε πρωτάθλημα Under-18… ερχόμαστε! :stuck_out_tongue:

H ομαδάρα West Ham κέρδισε 2 -1 την Blackpool ανέβηκε στην φυσική της κατηγορία την Premier League.

[I]Fortune’s always hiding,
I’ve looked everywhere[/I]

Edit *Kαι επειδή στην Ελλάδα ξέρουμε να εκτιμάμε τους καλούς παίχτες, το δεύτερο goal το έβαλε ο “άμπαλος” Vaz Te.

σε δυο μήνες απο τώρα

[B]Saturday, August 18th, 2012[/B]

Arsenal v Sunderland
Everton v Manchester United
Fulham v Norwich City
Manchester City v Southampton
Newcastle United v Tottenham Hotspur
Queens Park Rangers v Swansea City
Reading v Stoke City
West Bromwich Albion v Liverpool
West Ham United v Aston Villa
Wigan Athletic v Chelsea

οι υπόλοιπες εδώ
http://www.premierleague.com/en-gb/news/news/barclays-premier-league-2012-13-fixtures-day.html

*πάμε ρε φουλαμ. πρώτο ματς με νοριτς. πάμε για νέο 6-0 :smiley:

Ωραιος ο crimson.2 αγωνιστικη εχει Λιβερπουλ-Σιτι.Αυτα ειναι :slight_smile:

Wednesday, [U]November 28th[/U], 2012
[B]Chelsea v Fulham[/B]

Saturday, [U]December 1st[/U], 2012
[B]Fulham v Tottenham Hotspur[/B]

Wednesday, [U]December 26th[/U], 2012
[B]Fulham v Southampton[/B]

Saturday, [U]December 29th[/U], 2012
[B]Fulham v Swansea City[/B]

Wednesday, [U]January 30th[/U], 2013
[B]Fulham v West Ham United[/B]

Saturday, [U]February 2nd[/U], 2013
[B]Fulham v Manchester United[/B]

[B]ΟΠΟΙΟΣ ΘΕΛΕΙ ΝΑ ΜΕ ΒΟΗΘΗΣΕΙ ΝΑ ΠΑΩ PM. ΓΙΑ ΝΑ ΚΑΝΕΤΕ ΕΝΑΝ ΑΝΘΡΩΠΟ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ [/B]

Ειλικρινής χαρά με άνοδο σφυριών. Από τις αντίπαλες μου ομάδες που σέβομαι βαθιά και την ήθελα Premiership :slight_smile:

[SPOILER]“Tottenham is due north. Are you guys lost? Or just fucking stupid?”[/SPOILER]

Και Southampton να καλωσορίσουμε πίσω βεβαίως-βεβαίως, όσο να 'ναι θυμίζει παλιές καλές εποχές…

Ναι αυτο ειναι αληθεια:)