[B]
“Κλείνει” Πογκρέμπνιακ
Ένα βήμα πριν από την ολοκλήρωση της συμφωνίας με τον Πάβελ Πογκρέμπνιακ βρίσκεται η Ρέντινγκ όπως έγινε γνωστό το απόγευμα της Παρασκευής.
[/B]
τι γινεται ρε πούστη μου. ο ζαμοαρα πηγε qpr, το ίδιο και ο τζονσον. ο ρωσος κλείνει αλλού(γαμώ τα λεφτά του προβιβασμού) και ο ντεμπσει ειναι περιζήτητος . να βάλω τις τάπες μου? :?
χαχχαχα… μιλαμε είμαστε η ομάδα με τους λιγότερους χαφ παγκοσμίως(που να παίζουν. οχι απλά στο ροστερ).!! ευτυχώς ήρθε ο ντιαρα. παλι καλα που εχουν μπει πλέον και κασαμι και φρει μέσα. αν και ετσι όπως παίζουν είναι σαν καραγκουνης αλά εξτρεμ
*προς θεου. οχι άλλο σιντγουελ. ενα κάλο ματς, 7 περίεργα
**αν ήξερε και λιγο μπάλα ο ετουχου
***πλεον εχουμε περισσότερους τερματζηδες απο επιθετικούς
αντε σιγα σιγα(αν και εχω αμφιβολιες για το ποσο θα πιασει)
[B]
Πήρε Πέτριτς η Φούλαμ![/B]
Στα γήπεδα της Πρέμιερ Λιγκ με τη φανέλα της Φούλαμ θα αγωνίζεται τη νέα σεζόν ο Μλάντεν Πέτριτς.
Ο σύλλογος του Λονδίνου κινήθηκε με άκρα μυστικότητα, εξασφαλίζοντας την υπογραφή του 31χρονου Κροάτη επιθετικού για τον επόμενο χρόνο.
Ο Πέτριτς, ο οποίος έμεινε ελεύθερος μετά από μια τετραετία στο Αμβούργο, αγωνίστηκε φέτος σε 26 παιχνίδια της Μπουντεσλίγκα, βρίσκοντας το δρόμο προς τα αντίπαλα δίχτυα 7 φορές.
«Μου αρέσει πολύ το πρωτάθλημα της Πρέμιερ Λιγκ και πάντα αποτελούσε επιθυμία μου να αγωνιστώ σε αυτό. Αντιμετώπισα με το Αμβούργο τη Φούλαμ πριν δύο χρόνια και ξέρω πως είναι να αγωνίζεσαι στο Κρέιβεν Κότατζ. Ξέρω καλά τον προπονητή και χαίρομαι που θα αποτελέσω μέλος αυτού του συλλόγου» τόνισε στις πρώτες του δηλώσεις το νέο μεταγραφικό απόκτημα της Φούλαμ.
Λίγες ώρες μετά τις δηλώσεις του Μάρτιν Γιολ, ο οποίος γνωστοποίησε την πρόθεση του παίκτη του να αποχωρήσει από το σύλλογο, ο Ντέμπσεϊ αρνήθηκε να αγωνιστεί στην πρεμιέρα του νέου πρωταθλήματος κόντρα στη Νόριτς!
Ο Αμερικανός επιθετικός αποφάσισε με αυτόν τον τρόπο να ασκήσει ακόμα μεγαλύτερη πίεση στη διοίκηση των «Cottagers» για την μεταγραφή του σε άλλη ομάδα, με αποτέλεσμα αυτή να του επιβάλει πρόστιμο, το ύψος του οποίου ακόμα δεν έχει γίνει γνωστό.
Νωρίτερα ο Γιολ είχε δηλώσει πως «Εάν πάρουμε ικανοποιητικά χρήματα για τον Κλιντ θα τον πουλήσουμε. Εάν όχι, θα μείνει. Θέλουμε να τον κρατήσουμε αλλά είναι αδύνατον, επειδή θέλει να φύγει και να πάει σε ομάδα που να παίζει στο Τσάμπιονς Λιγκ. Εχουμε χρήματα να επενδύσουμε αλλά μόνο στους κατάλληλους παίκτες».
Η Φούλαμ ξεκινά τις επίσημες υποχρεώσεις της για τη νέα σεζόν με την εντός έδρας αναμέτρηση του Σαββάτου (18/8, 17:00) κόντρα στη Νόριτς.
[B]Γιατί η NOVA δεν θα μεταδίδει αγγλικά ματς στις 17.00[/B]
Ο λόγος έχει να κάνει με μία… παμπ, αυτή στο Πόρτσμουθ της Κάρεν Μέρφι που, αντί να πληρώνει το BSkyB του SKY, προτίμησε να πληρώνει συνδρομή στην ελληνική NOVA η οποία της ερχόταν πολύ πιο φτηνά.
Μετά το Ευρωπαϊκό δικαστήριο Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων και το Βρετανικό Δικαστήριο, και το Ανώτατο δικαστήριο του Λονδίνου δικαίωσε τη Μέρφι που προτίμησε τις 800 λίρες ετησίως της ετησίως αντί για 700 λίρες τον μήνα για τα δικαιώματα μετάδοσης των αγώνων της Premier League από το BSkyB!
Εξ ου και η διοργανώτρια έβαλε στοπ στις μεταδόσεις της NOVA των 17:00 αφού η Βρετανία θα γέμιζε αποκωδικοποιητές! Ουσιαστικά η NOVA, χωρίς να φέρει ευθύνη, βρέθηκε «όμηρος» των εξελίξεων.
Δειχνει και το Σιτι-Σαουθαμπτον στης 18:00.Παντως Αρσεναλ και Λιβερπουλ που παιζουνε στης 17:00 δεν δειχνει κανενα απο τα δυο Edit: Ακυρο το Σιτι-Σαουθαμπτον ειναι αυριο αρα εχεις δικιο μονο Νιουκαστλ εχει σημερα
Αρχισε με γκολ η πρεμιερ λιγκ Φουλαμ και Σουονσι εριξαν πενταρες(Μα καλα φαβορι η ΚΠΡ???) η Λιβερπουλ εφαγε 3αρα ενω το Αρσεναλ-Σαντερλαντ ηταν ψιλοσουπα.
Ηρθε ομως η ωρα για το ματς της ημερας.ΠΑΜΕ ΜΩΡΗ NEWCASTLE!!
αρχίζει και πέφτει η ομάδα. 5 ρίξαμε αυτή την φορά. το 05 που ήθελαν νίκη να σωθούνε τους είχαμε ρίξει 6 .!!
*παρακαλείτε όποιος ξέρει κανένα site ή φορουμ ή οτιδήποτε που μπορείς να δεις τα ματς αργότερα ή να τα κατεβάσεις(λινκ, τορεντ, whatever) ας επικοινωνήσει καθως μετά απο 5 ωρες αναμονή που περίμενα να αρχίσει, έπρεπε να φύγω απο το σπιτι!! #-o
ευχαριστώ
μιας και κατάφερα και ειδα το ματς.
(οτι τώρα υπάρχει άνθρωπος που να τον ενδιαφέρει :p)
[B][SIZE=“4”]no dempsey, no problem[/SIZE][/B]
τρομερό δίδυμο ντιαρα-ντεμπελε. ο ενας έκοβε και ο άλλος έραβε. πλέον ο ντεμπελε εχει εξελιχθεί σε χαφ πολυτελείας και του πάει! ο ντιαρα ο ίδιος με πέρυσι. σε πολύ καλό επίπεδο και βάζει σε τάξη ολη την ομάδα με την ψυχραιμία του.
πετριτς καλός με κάθε επαφή του να βγάζει κάτι (2 γκολ, 1 ασίστ, ενα χαμένο σουτ απο ρουιζ με δικιά του ασίστ που βγήκε σε τετ α τετ).πρωτη του επαφή στην αγγλια οι τάπες του αντιπάλου στο στομάχι του
ρουιζ αφου έχουν φύγει ολοι οι επιθετικοί της φουλαμ και αφού εχει κατανοήσει πλήρως το παιγνίδι στην αγγλια είναι απελευθερωμένος και βοηθάει απίστευτα.
αποκάλυψη ο Kacaniklic που επιαξε στην θέση του ντεμπσει(οχι τόσο ελεύθερος. περισσότερο αριστερά). έτρεξε , δημιούργησε, σκόραρε, πάλεψε, άξιος! μαζι με κασαμι και φρει θα παλέψουν να μπουν στην ομάδα.
σβαρτσερ, χανγκερλαντ,ριισε(βαλε γκολ ρε μαλάκα) σταθερές άξιες.
το δεξι μπακ Riether(δανικός απο κολωνια) δεν φάνηκε και δεν ξερω τι μπορεί να προσφέρει.
και γενικά η νοριτς ηταν τραγική οπότε δύσκολα τα συμπεράσματα.
*Καμία κάρτα στο ματς. α ρε αγγλια
[B] Damien Duff (26)
Mladen Petric (41, 54)
Alex Kacaniklic (66)
Steve Sidwell (87 Pen)[/B]
επόμενο ματς μέσα σε γιουναιτεντ. και εκει για 5αρα πάμε. απο την ανάποδη…