Premier League

…έτσι μου φαίνεται και εμένα:):!:

ωπ,ανατροπη απο Σαουθαμπτον σε 9 λεπτα μεσα στο Μαντσεστερ

Και χθες δεν έδειξαν live Arsenal ούτε σήμερα Chelsea.

Πήρα τηλέφωνο και μου λένε πως φέτος θα τα δείχνουν μισή ώρα μετά τη λήξη ή την επόμενη μέρα. Τους απάντησα πως αν είναι έτσι βολεύομαι και online και αν δεν κόψουν τις μαλακίες τέλος οι συνδρομή.
Πάρτε όλοι τηλέφωνο και κράξτε τους!

Σοβαρα;;;Αυριο πρωι θα τους παρω και εγω.Τι μαλακιες ειναι αυτες ρε θα πεσει πολυ κραξιμο αυριο

Sent from my iPhone using Tapatalk

an einai dynaton

egw th diekopsa th syndromh prin kana mhna kai dn eixa idea pws oute premier dn 8a edeixnan kanonika. me phrane thlefwno kiolas na rwthsoune an einai oikonomiko to 8ema kai molis tou eipa tou typou pws tosa lefta gia ena plhrws apaksiwmeno prwta8lhma dn 8elw na dwsw kai pws mono h agglia sas krataei (pou na ksera!!) enoxlh8hke kiolas kai mou apantaei 1on oti h italia dn exei kleisei akoma sto connx (otinanai) kai 2on pws phrane portogaliko. e gelasa kai ton xairethsa ton typo. oust.

Τα σκάουζια μετρήσανε τρίμπαλο, οι συμπολίτες σωθήκανε (με την κεκτημένη κωλοφαρδία της περσινής τελευταίας αγωνιστικής) στο τσούκου, βασανιστείτε μυστήρια πλάσματα

[SPOILER]να κάνουμε μια ομορφιά[/SPOILER]

στην πραγματικότητα η σιτι έπρεπε να βάλει 10 γκολ. ασε που οι άλλοι έκαναν 4 επιθέσεις και έβαλαν 2 γκολ

το παρατηρησα και εγω στο κουπονι οτι δεν εδειχνε σχεδον τιποτα η νοβα χτες… απαραδεκτα πραγματα, μια αγγλια τους ειχε μεινει παει και αυτη…

ναι αλλά και τι να κανει απο την στιγμή που έκαναν μαλακία οι παμπ στην αγγλια?? εγινε η απαγόρευση και παπαλα.

Γι αυτό λες να ναι καλα το ρώσσικο και δε χρειάζεται η νόβα. :wink:

:yes::yes:

…έτσι[-X :slight_smile: :!:

Για οσους δεν το ξερουν, βαλτε το sopcast και δειτε το καναλι του Bloodzeed για Αγγλια.
Το καλυτερο streaming ever.

Πολυ καλυτερη η Εβερτον στο πρωτο,ο Ντε Χεα παιζει ντοπαρισμενος

έχει πιάσει τα κερατά του ο άλλος

δικαιο το 1-0,αν και στο 2ο μετα το γκολ η εβερτον εκατσε πισω απο τη σεντρα.Αλλα και οι αλλοι φλυαρια και γυρω-γυρω,2 σοβαρες φασεις κανανε,μια με σκοουλς και μια με kagawa.

Λογικά η νοβα θα είχε κάποιο συμβόλαιο με το sky.Δεν νομίζω να άλλαξε ετσι απλά απο μονο του το sky τους ορους του συμβολαίου μειώνοντας τους αγώνες και να μην είχε κάποιο κέρδος η νοβα.

http://www.rocking.gr/modules/forum/showpost.php?p=1394579&postcount=1668

Εξηγησε ο Crimson γιατι η νοβα δεν δειχνει τα ματς που δειχνει το Sky

Λίζα μπανάνα κι εμείς, δεν κατάπινα τη γλώσσα μου καλύτερα…

Δεν ρώτησα γιατι δεν δείχνει τα ματς.

Αλλο λέω. Αλλάξε τους όρους το sky απο μόνο του? Δηλαδη είχαν υπογράψει για 168 αγώνες την σεζόν και ξαφνικα τους είπε το sky οτι λόγω μιας δικαστικής απόφασης (οχι μεταξυ νοβα και sky) δεν θα δείξετε 168 θα δείξετε 100 και η νόβα είπε απλά οκ?