Γιατι ο Gerrard επαιζε στην city ? Mε πιανεται αδιαβαστο…
οχι για το κοντρερας-παοκ εννοω.επειδη αυτος ηταν πρωην παικτης!
παμε ρε τσελσαρα να το παρουμε…
Και το ειδα την ωρα που μιλούσα στο τηλέφωνο γαμώ την τύχη μου.
ο ντεμπελε στην τοτεναμ.! τα σπιτάκι σας μέσα.
τωρα ψάχνουν αντικαταστάτη λεει. ναι ψάξτε καλά. πίσω απο την κουρτίνα είναι. μαλάκες…
*αν φύγει ο ντεμπσει, στην θέση του μπορεί να βρεθεί ενας καποιος, Jordan Rhodes…[-X
τζάμπα χαλάει μια χαρά ομάδα
ο rhodes επιθετικός είναι νομίζω που έχει φτιάξει καλό όνομα στις χαμηλές κατηγορίες και ετοιμάζεται για premiership. διάβασα ότι θέλετε τον adam τώρα που φεύγει ο ντέμπελε.
2 μέρες έμειναν. και εμένα να θέλει, μισό πρόβλημα να παρουσιαστεί μένει χωρίς παίχτες η ομάδα. κρίμα. μεγάλο κρίμα.
[B] Huddersfield Town 126 (73)[/B] !!
[B][I]Player’s Player of the Season award as well as finishing as both the clubs and leagues top scorer with 36 league goals during the regular season[/I][/B]
μα σκωτσεζος ρε πουστη μου?
τον adam η liverpool μάλλον τον δίνει με ταλιράκι, ίσως και λιγότερα. Καλή πάσα και δεν φοβάται να πάρει πρωτοβουλίες, αλλά αργός και δεν πιέζει πολύ
ο rhodes είναι κλασικός παίχτης ερωτηματικό. Μπορεί να βγει, μπορεί και να μην κάνει για PL και μετά από δυό χρόνια θα γυρίσει στην league one και θα φορτώνει τα δίχτυα
εντελώς αντίθετος με τον ντεμπελε.
ο θεος βοηθός.
Ε ναι μωρε,παρτε το παλτο τον Ανταμ μπας και αξιοποιησουμε Χεντερσον και Λουκας:!:#-o
Πραγματικα η Λιβερπουλ των τελευταιων 3-4 χρονων,αν εξαιρεσουμε τη μεταγραφη του Σουαρεζ και αλλους 2-3,πρεπει να μεινει στην ιστορια ως παραδειγμα προς αποφυγη μεταγραφικου σχεδιασμου και για αυτους που πουλαει και για αυτους που αγοραζει…
Που ειναι ο crimson ? Πηρε Berbatov Η Φουλαμ
μα τον θεο ο πηλαδακης της κάνει της μεταγραφές!!!
τι δουλειά εχει ο μπερμπατοφ με βασικούς τους πετριτς και ρουιζ?!!
είναι αντικαταστάτης για ντεμπελε που ήταν καθαρό χαφ πλέον , ή του αμερικανου που έμπαινε περιοχή αλλά ποτέ δεν έπαιζε εκεί?!
σχιζοφρενία ρε πούστη
Τι ωραια που ειναι τα αγγλικα γηπεδα ρε πουστη μου !
[B]fulham First Team
[/B]
ολοι ειναι χαρουμενοι και δειτε φατσα ο αμερικανος.
χαχχχαχα.γελαω εδω και κανα 5λεπτο
Πφφφφφ βαριεμαι - ξενερωνω που καθομαι εδω για να με φωτογραφισουν φορωντας ΠΑΛΙ αυτη την φανελα… ΟΟΟΟΟΟΟΗ SHIT !
απαθεια στο φουλ. αντι να φωτογραφιζομαι στο ανφιλντ με την υπερομαδα(…) ειμαι εδω με τους μαλακες.
*οσο σκεφτομαι οτι εφυγε ο ντεμπελε θελω να παρω φορα και να περασω μεσα απο τζαμι [-X
[B]Χάλασε του Μπάστος στη Φούλαμ[/B]
«Ναυάγησε» η μεταγραφή του Μισέλ Μπάστος στη Φούλαμ. Αν και η αγγλική ομάδα είχε συμφωνήσει με τη Λιόν για την απόκτηση του Βραζιλιάνου μέσου έναντι 9 εκατ. ευρώ, τελικά η μετακίνηση δεν θα ολοκληρωθεί αφού ο παίκτης δεν επιθυμεί να μετακινηθεί στους Λονδρέζους. Μάλιστα συμπεριλήφθηκε στην αποστολή για την αυριανή αναμέτρηση με τη Βαλανσιέν.
Φήμες ήθελαν τη Λίβερπουλ να μπαίνει «σφήνα» για την απόκτηση του Μπάστος, ωστόσο οι «κόκκινοι» φέρονται να έχουν ολοκληρώσει τις μεταγραφικές τους κινήσεις.
βέβαια δεν το λες και χάλασε καθ ως δεν ήθελε να έρθει.
τρίτο ποστ αλλά απίστευτα πράγματα η τοτεναμ.!!! παίρνει και ντεμπσει!!!
κοντά στη λιβερπουλ ο παιχτης(με διπλη προταση), σφήνα της αστον βιλλα που εδινε παραπάνω και προτίμηση του παίχτη να δεχθεί η φουλαμ την προσφορά των σπιρουνιών!
πλέον η φουλαμ εχει λεφτά αλλά οχι παίχτες :lol:
+Χάλασε η μεταγραφή του Ντέρεκ Μπόατενγκ από την Ντνίπρο στη Φούλαμ
Τώρα η Φούλαμ φέρεται να βρίσκεται κοντά στην απόκτηση του Οτζίτζα Οφόε από την Μπριζ
Το καλο ειναι οτι διαβαζουμε τζαμπα ρεπορταζ της Φουλαμ.
Έτσι είναι η ελεύθερη αγορά. Η ζήτηση καθορίζει την προσφορά. Όταν η ζήτηση είναι στο μηδέν (…κόμα μηδέν μηδέν μηδέν μηδέν μηδέν… κάτι), προφανώς και η προσφορά θα είναι κυριολεκτική προσφορά - δηλαδή, τζάμπα. :roll:
:lol::lol::lol:
σας αγαπω και τους δυο
το παραεκανα είναι η αλήθεια αλλά γινεται ο χαμός ο ίδιος.
η λιβερπουλ μένει χωρίς μεταγραφή,η φουλαμ παζαρεύει με την μίση ευρωπη αλλά δεν παίρνει κανέναν, η αρσεναλ προσπαθεί να πάρει κατι απο τσελσι,και η τοτεναμ αρχίζει και εχει καλό ροστερ.
επισης η αλμπιον πήρε τον Popov που έπαιζε ελλαδα και κανείς δεν ήθελε!!
[B][I]Fulham are understood by Sky Sports sources to be on the brink of signing Wolfsburg winger Ashkan Dejagah[/I][/B]