ο μαικον πηγε στη σιτυ?? 8O8O
- σεντερ μπακ απο φιορεντινα (Matija Nastasić)
Κριμσονίτο, κάπου εδώ θα τολμήσω να σε διακόψω για λίγο και να σου εφιστήσω την προσοχή σ’ ένα ενδιαφέρον στατιστικό: σ’ αυτό το αρκετά πολυσύχναστο θρεντ, που κοντεύει να κλείσει τέσσερα χρόνια στα “αθλητικά” και δυο χιλιάδες ποστ, είσαι μακράν πρώτος χρήστης σε ποστ, με 168.
Συνέχισε :!:
ok. ευχαριστώ και συνεχίζω :lol:
οι 4 τερματζηδες της τοτεναμ!!
[B] Lloris
Friedel
Cudicini
Gomes[/B]
8O
25 λεπτά έμειναν
Javi Garcia απο μπενφικα να καλύψει το κενο του ντε γιονκ για σιτι
Tom Huddlestone λεει. ο γενημενος τραυματιας
εσιεν σε ρεαλ!!
Οτι να ναι. Εβλεπα την Τσέλσι να είναι στο έλεος του Φαλκάο και αναρωτιόμουν ακόμη ο Εσιέν τραυματίας είναι; Και τώρα στην Ρεάλ. Παικταράς, αλλά έμεινε πολύ πίσω.
Οσο για την Τσέλσι, πολύ κακώς δεν πήρε και άλλον επιθετικό.
Επειτα, ο Μαικόν ήταν μια φωτοβολίδα τελικά. Εφυγε ο Μουρίνιο και 2 χρονιές δεν έκανε τίποτε απολύτως. Δεν έχασε το ταλέντο του, αλλά σίγουρα την λάμψη του.
Τέλος, το μεγαλύτερο φεηλ όλων των εποχών σε θέμα μεταγραφής συνεχίζεται. Αντι Κάρολ στην Γουεστ Χαμ δανεικός. 42 εκατομμύρια χάνονται συνέχεια. Κακώς τον έδωσαν, αντί να τον μάθουν να χρησιμοποιεί την μπάλα στα πόδια.
ζητάς και εσυ κάτι πράγματα…
Mπαλάρα η West Ham στο πρώτο ημίχρονο.
μετάφραση.
μαλάκα γιολ που έβαλες στην εντεκάδα παίχτη βασικό που δεν έχει ούτε 16 ώρες που ήρθε και έβγαλες ρουιζ!!
επίσης χωρις ντεμπελε η ομάδα μοιάζει εντελώς της σειράς. έκανε την γουσετ χαμ να μοιάζει μπαρτσελονα. άνετα θα μπορούσε να ήταν 6-0
*μαλακία μου που άλλαξα τον ασσο με 1/χ
*οσα εχει κάνει ο καρολ σε 17λεπτα, δεν τα εχει κάνει στο σύνολο των εμφανίσεων με την λιβερπουλ :lol:
Και μόνο να φαντάζεσαι μπορείς τι θα μπορούσαν να κάνουν παίκτες όπως οι Downing, Suarez, Sahin μακριά από αυτό το θλιβερό νεκροταφείο.
Προσεξε μην αρχισουν να κανουν αυτα που μπορουν [B]ενω[/B] βρισκονται σε αυτο το [I]θλιβερο νεκροταφειο[/I] και δε βρισκετε μερος να κρυφτειτε μετα με τους Φλετσερους και τους Καρικες :!:
Αν μπορούσε κάποιος από όλους τους θαμμένους, θα το είχε κάνει εδώ και 22 (ολογράφως: είκοσι δύο) χρόνια.
Κατσε καλα βρε γατε.Θα μας πεις και ‘‘προσεξε’’:!:
A.Aρα με αυτη τη λογικη δε θα ξαναπαρουμε ποτε πρωταθλημα
5 Ευρωπαικα εχω τσουτσουνακι μου. Μπορω να σας λεω ο,τι θελω \:D/
Ναι ξεχασα.Μετα την καραμελα των 18 πρωταθληματων αρχισατε την αλλη των ευρωπαικων!
billrocki σε φάση 25χρονος γαύρος ξέρωγω
Το σωστό να λέγεται billrocki μου. Τα 18 πρωταθλήματα έγιναν καραμέλα τώρα που τα έχετε ξεπεράσει. Τα 5 Πρωταθλητριών όμως ακόμα θέτουν τον πήχυ. Γι’ αυτό, στο λέει ένας ουδέτερος αυτό, κάτσε φρόνιμα.
Γρακχε και οι δυο θυμομαστε το γνωστο πανο τον λιβερπουλων για τα πρωταθληματα!Και προς θεου δεν καθομαι φρονιμα στην αεκ της αγγλιας!Μην το χεσουμε κιολας.
Ζντόινκ!
Αυτό λέω ρε βλακάκο. Τα πανώ των Λίβερπουλς για τα πρωταθλήματα τα κοροϊδεύεις ΤΩΡΑ επειδή τους έχεις σπάσει το ρεκόρ. Όταν το θέμα πάει στα ευρωπαϊκά όμως πώς γίνεται να τους κουνιέσαι με 3 όταν αυτοί έχουν 5; Απλά μαθηματικά. Πάρε 6 και τότε πες τους εντάξει τώρα πλέον σας έχουμε γαμήσει παντού. Μέχρι τότε όμως σόρι, απλά δεν μπορείς.
Ούτε μπορείς βέβαια να τους λες ΑΕΚ της Αγγλίας, ήμαρτον…
Λολ.Χρειαστηκατε 22 χρονων απουσια της Λιβερπουλ για να ξεπερασετε τα 18 πρωταθληματα και δεν ντρεπεσαι να λες τη φραση αεκ της αγγλιας? Ασε τα απεριγραπτα για το μεγεθος της ομαδας χαλια των τελευταιων 4-5 τελευταιων χρονων [B]που της αξιζει αυτη η εκφραση[/B] και σεβασου τα 18 πρωταθληματα και τα 5 ευρωπαικα,οπως εγω ελεγα στον Νεημλες οτι σεβομαι και ειναι τιμη μου να αποκαλω ενα συλλογο σαν τη Γιουναιτεντ “αντιπαλο”.
Δεν εχουμε καραμελες.[B][U]Ιστορια[/U][/B] εχουμε. Και χεστηκα για το πανο που ανεβαζει ο καθε μεθυσμενος αγγλος στο γηπεδο,εμενα προσωπικα δε με εκφραζει. Οποτε ακου τον ανθρωπο με το κορυφαιο αβαταρι στο ροκινγκ και κατσε φρονιμα
Α για μένα λέει
Αυτό δε λέει κάτι βέβαια, πάντα έχω το κορυφαίο άβαταρ στο φόρουμ. 8)