Premier League

Δηλαδη τωρα μου λες οτι δεν μπορω να μιλαω στην Λιβερπουλ επιεδη εχει 2 περισσοτερα ευρωπαικα απο εμενα;Ελεος αδελφε.Καπου υπερεχει η μια ομαδα και καπου η αλλη.Δηλαδη ουτε ο πραιβετ δεν μπορει να μου μιλαει γιατι τον τρωω στα πρωταθληματα;δεν ειναι λογικη αυτη:wink:

Αυτο για το ΑΕΚ της αγγλιας θα συνεχιζω να το λεω.Οχι επειδη εχουν την ιδια δυναμικη βεβαια αλλα επειδη οπως η αεκ ετσι και η λιβερπουλ παιζει σοβαρο ποδοσφαιρο,μονο στα ντερμπι.

Α.μα δεν κουνηθηκα για τα ευρωπαικα,απλα σαν γνησιος διαβολος υπερασπιστηκα τον φιλο νεημλες στην επιθεση αυτου του τζοκερ.:wink:

εδιτ:Απουσια 22 χρονων;Σε ειχαν αποκλεισει απο την διεκδικηση τιτλου οι ιθυνοντες της λιγκας ή κατι αλλο;

ναι ορέ lad billrocki γνήσιε διάβολε, που κατεβάζεις δυο-δυο τα pints!!

Αγορι ουτε μια μαλακια που λεμε για πλακα δεν νιωθεις;

what?!?!

τι γουατ;
πιαστηκες απο το γνησιος διαβολος που ειπα κανοντας χαβαλε με τον γρακχο και αρχισες τα δικα σου!

δηλαδή ενώ εσείς κάνατε χαβαλέ, εγώ μπήκα με σιδερογροθιές και την συμμορία μου ξερωγώ?

μαλακια μου αν το παρεξηγησα.Ειναι ψυχρο το νετ και πολλες φορες μπερδευονται το υφος και ο τονος που μιλαει καποιος!
εδιτ:παντως εκεινη η περιοδος του ποστ μου στον γρακχο για το γνησιος διαβολος κλπ ηταν χαβαλες.

Εγώ πάντως τη βρήκα τεράστια ατάκα αυτή του Ντέκαρντ :lol:

Ααααααμ βλέπεις τώρα πού είναι το θέμα; Αυτό που εσύ λες “επίθεση αυτού του Τζόκερ στον φίλο Νέημλες” ήταν κάτι που ο Τζόκερ είπε για τις δύο ομάδες στο ΤΩΡΑ. Στο ΦΕΤΟΣ. Ο φίλος Νέημλες ήταν που το γύρισε πάλι στην Ιστορία κι όλες αυτές τις γνωστές μαλακίες. Απ’ τη στιγμή λοιπόν που μπήκατε σ’ αυτό το χορό πρέπει και τα βήματα να είναι σωστά κι όχι όπως να ναι. Ναι, καλά τα λες, αλλού υπερέχει ο ένας κι αλλού ο άλλος. Κάτι που σημαίνει ότι αυτό που συμφέρει και τους δυο σας είναι απλά να αφήσετε κατά μέρος τα “κάτσε καλά ρε γάτε” και “μιλάει τώρα κι η ΑΕΚ της Αγγλίας”. (σοβαρά, εξακολουθώ να το θεωρώ εντελώς άκυρο σαν ατάκα ε)

ε τότε πάρε 100% μαντσεστερική κομματάρα για αφιέρωση: http://www.youtube.com/watch?v=3qgn1Rc0YJ4 :hippy:

το χεσαμε το θεμα!:stuck_out_tongue:

αυτο με την ατακα σου ειπα οτι εξηγειται στον τροπο που αντιμετωπιζει τα ματς τα τελευταια χρονια.μαλακια;οκ.ο καθενας το βλεπει οπως θελει.δεν εχει καποια μεγαλη σημασια.

Δεν διαφωνω πως ολα αυτα περι αντιπαλοτητας δεν βγαζουν πουθενα αλλα ετσι θα γινεται συνεχεια!ο ενας θα λεει το ενα και ο αλλος το αλλο.

deckard το ξεφτιλισες το θεμα
καλο παντως το κομματι! :stuck_out_tongue:

Απλά για να το λήξουμε, θέλω απλά να διευκρινήσω ότι στη συγκεκριμένη κοκορομαχία πήρα ευθέως το μέρος του Λιβερπουλιανού (παρ’ όλο που δεν είναι ότι συμπαθώ τη Λίβερπουλ περισσότερο από τη Γιουνάιτεντ, για την ακρίβεια κι οι δύο ψιλοσυμπαθείς μου είναι) γιατί φαντάζομαι ότι κι εγώ αν υποστήριζα την πιο ιστορική ομάδα μιας συγκεκριμένης χώρας κι έβλεπα τους οπαδούς της δεύτερης πιο ιστορικής ομάδας αυτής της χώρας που βέβαια την τελευταία εικοσαετία με πλησίασαν αρκετά, να με αντιμετωπίζουν σαν κάναν ανύπαρκτο, θα τρελαινόμουνα.

τουλαχιστον αναγνωριζεις πως εσυ δεν εχεις ιστορια!

Ρε είναι ύμνος στο μαντσεστερ (την πόλη)
μετά από χρόνια γυρνάει από την Αμερική και αρχίζει με τους στίχους: You have never been in love, until you’ve seen the stars, reflect in the resevoirs

Κι ούτε άλλωστε προσποιήθηκα ποτέ κάτι τέτοιο. Οι υπόλοιποι είναι που μου λένε για την Ιστορία όταν εγώ τους λέω για το τώρα. Ό,τι μπορεί ο καθένας κτλ. κτλ.

Η γλωσσα της αληθειας κυριες και κυριοι :smiley:

Τελοσπαντων και εγω για αυτο αρπαζομαι,γιατι ενω εγω θα χαρω με την επιτυχια της Μαν.Γ (Τσ.Λ,Πρωταθλημα και τα ρεστα) γιατι παραδοσιακα παιζει μπαλαρα,εχει μεσα μορφες σε φαση Γκιγκς/Σκοουλς/Φερντιναντ κτλ κτλ απεναντι στη Λιβερπουλ βλεπω απο τους αλλους μια μεγαλη εμπαθεια και κανενα σεβασμο απλα επειδη τα τελευταια χρονια η Λιβερπουλ παραπαιει και επειδη καταφεραν πλεον μετα απο τοσα χρονια να μας περασουν για 1 τιτλο στην Αγγλια…:dunno: Γενικα δηλαδη ελληνικη αντιμετωπιση σε αγγλικα δεδομενα :lol:

εδιτ: Γρακχος τι ομαδα εισαι ?

Chelsea ειναι, μην του μιλας αυτου.

Όχι, δεν καταλάβατε. Αφού θέλουμε να μιλήσουμε στο παρόν, [B]ΕΙΝΑΙ[/B] ανύπαρκτοι. Όχι ΑΕΚ, ούτε Εθνικός Πειραιώς. Γι’ αυτό και βαρέθηκα να μπλέξω στην κοκορομαχία (παρ’ όλο που συνήθως με διασκεδάζει ο καφενές τους).

Πέρα από την πλάκα, μη μασάτε. Αν είναι να ΥΠΟΣΤΗΡΙΖΟΥΜΕ ομάδες -για μένα και για τον billrocki ισχύει για τη United, για τον Γράκχο για τους μπλε- , θα το κάνουμε σωστά. Με κοκορομαχίες, μπινελίκια και γραφικότητες. Αυτά τα “σέβομαι τον αντίπαλο” είναι μόνο για Γάλλους και Ελβετούς, δεν έχουν χαβαλέ. Στην Αγγλία είμαστε σκάουζια εναντίον μανκς εναντίον γκουνς κλπ κλπ.

Φιλε τζοκερ δεν ειναι απαραιτητο να συμπαθεις ή να σεβεσαι μια ομαδα μονο και μονο γιατι εχει τεραστια ιστορια και προσωπικοτητες.Ελληνικη αντιμετωπιση το λες;Καλυτερα να πας αγγλια για να καταλαβεις.Οχι δεν εχω παει αλλα εχω συζητησει με ατομο που ειδε την αγγλια κυριως απο την αναποδη.Ναι τον τζεραρντ τον σεβομαι και τον γουσταρω με χιλια αλλα δεν μπορεις να επιβαλλεις σε καποιον να σε σεβαστει.Εσυ σεβεσαι την γιουναιτεντ.Με γεια σου με χαρα σου.εγω πχ εχω σε μεγαλη εκτιμηση την τοτεναμ και ας μην εχει τις δικες σου επιτυχιες ή τις δικες σου προσωπικοτητες!

Απλα ρε φιλε θεωρω οτι ειναι οπαδιλιστικη αντιμετωπιση και εχθρα χωρις λογο απο τη στιγμη που και οι 2 ομαδες ειναι αξιοσεβαστες και οτι η ολη φαση ειναι “Σε μισω γιατι πρεπει αφου ειμαστε αντιπαλοι”.Χεστηκα να σου τη λεω για τα ευρωπαικα ή τα πρωταθληματα,εσυ για το τωρινο μας χαλι και να γινετε αυτη η φαση ολη την ωρα.

Επειδη μιλας για οπαδιλικι θα σου πω κατι ασχετο αλλα και σχετικο.Ειμαι ολυμπιακος,οχι φανατικος αλλα παρακολουθω στενα την ομαδα,πηγαινω στο γηπεδο και γενικα ασχολουμαι.Την δευτερα θα ειμαι στο περιστερι(διπλα μου ειναι γιατι μενω αιγαλεω) για να δω το ατρομητος-παοκ.Γιατι; για να δω τον παοκ που τον γουσταρω πολυ και ας ειναι απο τους ‘‘μεγαλους αντιπαλους’’.θελω λοιπον να σου δειξω πως μονο οπαδιλικι δεν πουλαω απλα δεν θεωρω απαραιτητο να σεβαστω μια ομαδα που εξαρχης δεν συμπαθουσα.ναι φυσικα και σε αναγνωριζω σαν μια απο τις μεγαλυτερες ομαδες του κοσμου αλλα δεν σε συμπαθω.σου ειπα οτι για παραδειγμα συμπαθω πολυ την τοτεναμ που επισης ειναι ‘‘σοβαρος αντιπαλος’’.