Premier League

Πολύ καλά.

Τότε λοιπόν,

[B][SIZE=“7”]ΤΣΙΜΠΑ ΤΗΝ ΚΟΚΝΕΪ ΚΑΡΑΠΟΥΤΣΑΚΛΑΡΑ ΜΟΥ ΚΑΙ ΒΟΥΛΩΝΕ, ΓΑΜΗΜΕΝΕ ΒΟΡΕΙΕ ΒΡΩΜΟΒΛΑΧΕ[/SIZE][/B]

[SPOILER]Πώς με βρίσκεις; :D[/SPOILER]

Για Ελβετούς δεν ξέρω ας γράψει ο Κάρβου αλλά για τους Γάλλους δεν ξέρω από που την έχεις αυτή την εντύπωση πάντως μην κάνεις ποτέ το λάθος να εμφανιστείς με διακριτικά της Μαρσειγ κοντά στο Παρκ ντε πρενς ή αντίστροφα -και ακόμα χειρότερα!- της Παρί Σεν Ζερμέν κοντά στο Βελοντρόμ, το μαχαίρωμα το έχεις σιγουράκι…

[SPOILER]Γράκχος πολύ καλύτερο! :D[/SPOILER]

Ρε σεις, τι σκατά κάνει ο Βίλας-Μπόας;

[SPOILER]Και απαντάω μόνος μου: τίποτα, απλά τον έκανε μάγκα μια χρονιά ο τρελο-Κολομβιάνος ενώ δεν μπορεί να κοουτσάρει ούτε αγώνες που ισορροπείς αυγό πάνω σε κουτάλι/τσουβαλοδρομία κλπ[/SPOILER]

Απαραδεκτο που δεν δειχνει ζωντανα η nova το Λιβερπουλ-Αρσεναλ και μου δειχνει μετα το Νιουκαστλ-Αστον Βιλα.Μαλακιες [-X

βιλας μποας τραγικος οντως

θα κατσω να δω το λιβερπουλ-αρσεναλ γιατι ειμαι πολυ περιεργος να δω πως παιζουν οι λονδρεζοι.Αγκολοι μεχρι στιγμης και αντιπαλοι του θρυλου!θα εχει ενδιαφερον το ματς.Αν η λιβερπουλ παιξει οπως με τα σιχαματα την προηγουμενη εβδομαδα και δειξει περισσοτερη προσοχη στην αμυνα το εχει το ματς!

Δεν εχω δει Τσελσι και Τοτεναμ οσο τις εχει,αλλα η Πορτο του πηγαινε στον αυτοματο.

παμε να δουμε τι θα γινει στο ντερμπι

Kανα καλο link που να μην κολλαει ρε μαγκες :please:

ξεκινησε καλυτερα η λιβερπουλ αλλα η αρσεναλ σκοραρε και κυριαρχησε.Πολυ καλος ο ποντολσκι,φαινεται πως θα τα καταφερει για βασικος επιθετικος και θα βοηθησει πραγματικα.Καθορλα και ντιαμπυ πολυ καλοι.γενικοτερα η αρσεναλ δειχνει να ξεμπουκωνει υστερα απο μια κακη αρχη!

Τα χάλια της έχει η Λίβερπουλ και καθόλου φλόγα μέσα της, αλλά αν έπαιζε η Μάντσεστερ στην θέση της και στην κατάστασή της θα βαζε τουλάχιστον 2 γκολ. Ηταν άτυχη και ανίκανη να σκοράρει η Λίβερπουλ. Αν ήταν η Γιουνάητεντ θα χε βάλει σίγουρα 2 γκολ. Σήμερα βρέθηκε να τα πιάσει όλα; 8 γκολ φάγανε πέρσυ.

AEKάρα γερά, πρωτάθλημα ξανά

[SPOILER]Και μετά ο άλλος θέλει να τους σεβόμαστε κιόλας :lol::lol::lol:[/SPOILER]

καλη μεταγραφη εκανε η σιτι χτες και σε θεση που πονουσε η ομαδα… και πολυ εκατσε στον αγιαξ ο φαν ντερ βιλ, πολυ καλο δεξι μπακ

Στην Παρί δεν πήγε αυτός? Τι έγινε και άλλαξε?
Το παρακάτω λινκ λέει για Παρί πάντως.
http://www.sport24.gr/football/France/o_fan_nter_vil_sthn_pari_sen-zermen.1915461.html

ωχ ναι ρε συ, μπερδεψα τους αραβες…:stuck_out_tongue:

Για δεξια η Σιτι πηρε Μαϊκον.
Παντως η Παρι θα ειναι πολυ ωραια ομαδα για το pro.

[B][U][SIZE=“2”]Συνελήφθησαν για φόνο οπαδοί της Αρσεναλ[/SIZE][/U][/B]

Ρε μεγαλε crimson σκατα πατησες ; :stuck_out_tongue: :lol:

[SIZE=“5”][B]there is no god
never was[/B][/SIZE]

απο τον ντεμπελε στον καραγκουνη :!:

Ενταξει εγω παντα τον ψιλογουσταρα (οχι ερωτικα ! :stuck_out_tongue: ) τον Τυπαρα αλλα θελω να τον δω να πεφτει οπως πεφτει ακομα και αν οντως του εχουν κανει φαουλ στα γηπεδα της Premier League (αν μας δειξει κανα παιχνιδι η γαμωNova) .

καλά εκει θα πέφτει απο την προθέρμανση!. εχει να πάρει κίτρινες…