Premier League

:lol::lol::lol:
καλο!!!

Leighton Bane

…κι η χαρα δεν την αφηνει. :stuck_out_tongue:

:-s δεν ειναι δικο μου αυτό. αυτουνού που έγραψε το κείμενο παρακατω είναι

Ναι, αλλα μια παρουσιαση της Φουλαμ και στο ροκινγκ μονο καλο κανει. :smiley:

*Μην κομπλαριστεις ε …δεν ειναι οτι υπαρχει και καμια κουβεντα στο τοπικ.
**Χρησιμοποιω και τα αστερακια σου για παρτη σου. :stuck_out_tongue:

παλιοαλητες, με κοροϊδεύετε. το σαββατο για τιμωρία ανάλυση ολο το ματς με την μπρομ. και κριτική για κάθε παίχτη ξεχωριστά!για να μάθετε!

κριμσον να δω τι θα λες οταν θα κερδιζει 7-8 φαουλ γυρω απο την περιοχη ο τυπαρας και θα τα εκτελει κιολας…

δεν πιστευω να εχεις και καλυτερο εκτελεστη ε?

στην αγγλια σε όλο το ματς δίνονται όλα και όλα 10-15 φάουλ.
αν αρχίσει να πέφτει δεν παίζει να παίρνει φαουλ.
επίσης αμα πήρα παίχτη μόνο για να εκτελεί τα φάουλ, είμαστε στο 1980

και τέλος αν συγκρίνουμε το παιγνίδι του ντεμπελε με του καραγκουνη στο τέλος της καριέρας του, θα πέσει το λιοντάρι απο το σήμα της πρεμιερ λιγκ να μας πλακώσει. να μην πω να μας φάει

ειναι ξεκάθαρο οτι τελευταία μέρα μεταγραφών και μετά, έγιναν κινήσεις πανικού. και δεν γινόταν και αλλιώς.
αυτος ο ιρανος απο βολσπουργκ δεν ξέρω πόσο μπορεί να βοηθήσει

επισης τελείωσαν τα εισιτήρια για των αγώνα με σιτι που ειναι σε 2-3 βδομάδες.μην πάτε να πάρετε

*πρώτες δηλώσεις καραγκουνη. μου ταιριάζει ο πολύ γρήγορος ρυθμός της φουλαμ…

Ρε crimson ολο γκρινια εισαι κατσε να τον δουμε πρωτα :stuck_out_tongue:

δηλαδη εσυ πιστεύεις οτι θα ειναι καλύτερος ή έστω ισάξιος του ντεμπελε?! 8O

Αντώνης Πανούτσος για οπαδους φουλαμ : …του παρατσουκλιού «Cottagers», ό,τι πλησιέστερο δηλαδή στο να σε φωνάζουν [B]«τυρόγαλο»[/B]…:lol:
ναι ρε αελαρα! :lol:

*ο πανουτσος είναι φουλαμ απο το 60

Σε καμια περιπτωση αλλα πιστευω οτι θα βοηθησει οσο μπορει την ομαδα.Ειναι ψυχαρα και το ξερεις :slight_smile:

Τον χαλαει η μεταγραφη του Καρα, οταν τοσα χρονια ειχε Ντανυ Μερφυ ξερωγω

καμία σχέση ο ενας με τον άλλον, και επισης λες για εναν παίχτη που έγινε σύμβολο στην φουλαμ.

καμία σχέση ο ενας με τον άλλον :lol: :lol:
#-o
Να συγκρινουμε ταχυτητα, creativity, θεση που αγωνιζονται, και στημενα? Ηλικια? Υψος? 8)

ώρες ώρες…
καμία σχέση το στυλ του ενός με του άλλου. καμία σχέση με την θέση που (θα)αγωνίζονται(στην φουλαμ πάντα). καμία σχέση πουθενά! βλέπεις καμία ομοιότητα?
μου λες σε χαλάει ο καρα ενω είχες μερφι. πες σε χαλει ο καρα ενω εχεις Richardson που δεν ξέρει αν θέλει να παίξει μπάλα. πες σε χαλάει ο καρα ενω εχει τον σιντουελ [U]στην θεση[/U]. τι πετάς τον μερφι?! αφού δεν ειναι στην θέση.πάλι καλά που δεν τον συγκρινες με τον τερματζη

επισης παίρνει την θέση του ντεμπελε , οπότε μπορώ να τον συγκρίνω μια χαρά

Ε, τεσπα, εγω βλεπω οτι ειχαν τοσα χρονια μια ηγετικη μορφη σαν αυτη του Μερφυ, και αφου δεν τα βρηκανε στο συμβολαιο και εφυγε, ειδαν οτι χρειαζονται αντικαταστατη του. Και η δικη μου γνωμη ειναι οτι μια χαρα τον βρηκαν. Αυτο.

Κατα τ’αλλα μια χαρα μπουρδελο ειστε παλι, κει μεσα στη δεκαδα παλι με το ζορι :stuck_out_tongue: :lol:

οχι. η φυγή του ντεμπελε ειναι αυτή που έφερε τον καραγκουνη. και αν είχε γίνει ενα μήνα πριν, δεν θα γινόταν καθόλου.

Ναι ρε γαμώτο. δεκάδα στο καλύτερο πρωταθλημα του κόσμου μόνο, απο μια ομάδα που εχει τακτική να μην αγοράζει ποτέ παίχτες, να πηγαίνει στην δεύτερη της συμμετοχή σε ευρωπαϊκό τελικό(που έχασε με τα χίλια ζόρια στην παράταση απο αγκουερο-φορλαν), και που κάθε χρόνο καταφέρνει να κερδίζει κάμποσες απο της μεγάλες. πέρυσι νίκες μέσα εξω λιβερπουλ, νίκη και ισοπαλία με αρσεναλ, πρώτη απώλεια για σιτι, ισοπαλίες με τσελσι(κάτοχος τσαμπιονς λιγκ) και 5αρα στην ομάδα της νιουκαστλ.6αρα σε qpr, 5αρα σε wolves
εχεις δίκιο. ας μιλήσουμε για τις συγκλονιστικές ελληνικές ομάδες.

Crimson αν μπει ο Καραγκούνης πες

Άντε τώρα που κερδίζει 2 - 0 η φούλαμ περιμένουμε με ανυπομονησια το ντεμπούτο του Γιώργαρου. :slight_smile:

σταματήστε ρε αλήτες να με κοροϊδεύεται! (εκτος αν οντως θες να τον δεις, οπότε προθερμαίνεται απο το πρώτο)
κατα τα άλλα, γιολ γκασμα, κατάλαβες γιατι χάσαμε στην γουεστ χαμ? που έβαλες τον σπυροπουλο της μεσαίας γραμμής που μόλις ειχε έρθει και άφησες εκτός τον Kačaniklić. σήμερα σε 37 λεπτά εχει μια ασίστ μετα απο σλαλομ και ενα κερδισμένο πέναλτι!!!
2-0 ημίχρονο με 2 γκολ μπερμπατοφ! με 10 απο το 38 η μπρομ.
ο Riether(δεξι μπακ απο κολωνια) δείχνει πολύ καλά στοιχεία! επιτελούς και η μπάλα απο τα δεξια

Rodallega.πιο χαζός και απο χρυσαυγιτη! απο κοντά και ο Sidwell αν και με μερικές εκλάμψεις