Ο αλητης δεν εβαλε τον τυπαρα και ηταν 3-0 το παιχνιδι
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ο αλητης δεν εβαλε τον τυπαρα και ηταν 3-0 το παιχνιδι
Sent from my iPhone using Tapatalk
καλύτερα. έβαλε κασαμι
αυτός ο τερματζης δεν άφησε να μπουν άλλα. 3-0
Μπόλικο over φέτος η fulham ε
κλασικ.ομαδα που σκοραρει παντα, και ομαδα που εκτος 2 γκολ θα τα φαει(ασχετα αν σκοραρει)
Μόνο σεβασμός!
Γιατι να μην ειναι λιγο περισσοτερο ετσι και το ελληνικο ποδοσφαιρο??Λιγο μονο.
Ούτε καν.
Δεν είχε γίνει σκηνικό εδώ πέρα που σκοτώθηκε οπαδός ενός εκ των αιωνίων και οι άλλοι πήγαιναν και έβγαζαν τα διακριτικά της ομάδας από το τάφο του πριν λίγα χρόνια;;
δεν πέθανε ο οπαδός της λαρισας απο φωτοβολίδα οπαδού του παοκ και [U]μερικά[/U] μπουμπούκια στο γήπεδο του παοκ έβγαλαν πανό γιορτάζοντας τον θάνατο του?
Απλα εδω περα δεν εχουμε εκπολιτιστει ακομα. Δεν βγαζω αλλο συμπερασμα. Πηγα γηπεδο προχθες και ηταν πισω μου πατερας που ειχε ερθει με το παιδακι του και εβριζε παναγιες, χριστους, οικογενειες, μουνια κτλ. Ε δηλαδη, οκ, τι να πεις.
Τα σκηνικα που αναφερουν Astaldo και Crimson δεν τα ηξερα. Ντροπη.
Μηδεν παιδεια.
το να βρισεις δεν ειναι τοσο θεμα.Στην τελικη στο γηπεδο εισαι που λεμε.Βεβαια οταν εχεις παιδι αλλαζει το πραγμα οντως.
Γενικα ειμαστε πολυ πισω και ποτε δεν θα αλλαξουμε.Ειναι στο αιμα του Ελληνα(στην πλειοψηφια).Σκηνικα που περιεγραψαν ο ασταλντο και ο κριμσον το αποδεικνυουν.
Οσο για τους οπαδους της εβερτον μονο σεβασμος!
Αντιθετα η δικια μας αντιδραση(united) ειναι ντροπιαστικη!
Νταξ ρε και εγω εριχνα τα καντηλια μου αλλα αν ειχα τον γιο μου (που ηταν και μπομπιρας αυτος) θα προσεχα λιγακι.
Κατα τ’αλλα, οντως respect στην Everton!
Ναι ρε δεν το συζητω.
Στα του ματσακιου ομως μας εσκισε κ θυμισε σουπα λιγκ ο κυριος εποπτας. Αλλο που οι δικοι μας δεν το καθαρισανε απο το πρωτο.Ενα οφ-σαιντ στο φτερο ο φελαινι…νταξει για μενα δεν ηταν και στο αλλο η μπαλα εχει περασει γραμμη μισο μετρο…
Τυπος με κουστουμι,στο ενα χερι χαρτοφυλακα στο αλλο χερι κοριτσακι 7-8 χρονων σε ματς βολλευ [B]γυναικων[/B] να κατεβαζει χριστοπαναγιες και να βριζει τις παιχτριες.
Ον τοπικ:Τα γκολ παντως που μπηκαν στο εβερτον-νιουκαστλ πολυ μετρια.
ιστορικό παιχνίδι τη Κυριακή (Liverpool - M.U.) αλλά και μετά έχει city vs arsenal (άσος σιγουράκι). με βλέπω να κολλάει το novasports στη tv την κυριακη
θα ξεφυγει η τσελσαρα το σκ…
Ωραια πραγματα.Θα λιωσουμε στην μπαλα
http://www.dailymotion.com/video/xtsk90_yyyyyyyyy-yyyyyyy-yy-yyyy-yyyyy-yyyyy_sport
:lol::lol::lol:
*σιντγουεαλ, κατσίκι. παλι καλά που δεν ήταν ελληνας. θα μας περνούσε πριονοκορδέλα
*νικη 1-2(0-2 μεχρι το 90’), ψιλοευκολα, κάτω του μετρίου η γουιγκαν, σκόραρε το κατσίκι, δεν έπαιξε ο καραγκουνης
****εχει σκοράρει και ο μιραλας σήμερα
φανελιτσα
[SPOILER][/SPOILER]
Την φάγαμε κανονικά κατά τα άλλα συμπαθητική και ευχάριστη παραγωγή και πολύ ξύλο.