Premier League

Eμετός για άλλη μια διαιτητική απόφαση ευπέρ της Μάντσεστερ.
Κρίμα για την Λίβερπουλ που ήταν καλύτερη σε όλο το ματς.

Οσο για το άλλο ντέρμπι, η αλαζονική Σίτυ έπρεπε να χάσει αν η Αρσεναλ είχε περισσότερη ψυχραιμία.

πολύ καλή παρουσία για 63 λεπτά του καραγκουνη στην νίκη με 1-0 ενάντια στην μαντσεστερ σιτι…
…Under-21

:lol:

Εχει ματσαρες σημερα, ε;

14:45 Novasport 1
Αρσεναλ - Τσέλσι

19:30 Novasport 1
Μάντσεστερ Γ. - Τότεναμ

Υ.Γ. να ειχα και connx να εβλεπα και Ρομα - Γιουβεντους θα ηταν καλυτερα ! :stuck_out_tongue:

ε και φουλαμ σιτι :stuck_out_tongue:
*μια που λείπει ο βουλγαρος σήμερα και θέλει ακόμη εναν έμπειρο για το ματς, ίσως δούμε καραγκουνη σήμερα!(πιο δύσκολο ματς δεν γινόταν)

[I]*The Bulgarian will miss the next two weeks after sustaining a problem with his hip/upper thigh on Thursday in [B]the final shot of practice.[/B][/I]

αλλά η απουσία 1+μηνα του ντιαρα, ειναι σχεδόν καταδικαστική

Κατι μου λεει οτι θα γινει ματσαρα στο Εμιρειτς σε λιγο!!!

Καταφεραμε να χασουμε απο την πλεον ανυπαρκτη Τσελσυ. Γιεα. Δεν πειραζει, συνεχιζουμε.

Υ.Σ. Γιατι ρε Ολιβιε αγορι μου, γιατι;

Ανυπαρκτη?Σοβαρα μιλας τωρα?Ηταν καλυτερη σε ολο το ματς.

Οκ, δευτερο ημιχρονο ειδα, μου βγηκε ο φανμποησμος. Αλλα πες μου, ποσες ευκαιριες εκανε σε αυτο το ρημαδι δευτερο ημιχρονο…Μπαλα κρατουσε και αυτο απο το 70 και μετα κυριως.

Εγω θυμαμαι δυο καλα σουτ του Καθορλα, ενα δοκαρι του Κοσιελνυ (δεν ξερω τι σφυριξε εκει), μια κεφαλια του Ποντολσκι και ενα τετ α τετ του Ζιρου.

Το τετ α τετ του Ζιρου (σοβαρα κατι εχει παθει φετος αυτος,χαλασε) και το σουτ που κοντραρε και το βγαλε ο Τσεχ ηταν οι μεγαλυτερες φασεις της Αρσεναλ περα απο το γκολ.Στο πρωτο ημιχρονο δεν ειχε σοβαρη φαση.
Η Τσελσι αμυνθηκε αρκετα καλα και επαιξε πολυ καλα την αντεπιθεση,και στο πρωτο ημιχρονο ειδικα ηταν πολυ καλυτερη,ειχε χαμενο τετ α τετ του Τορρες αμεσως μετα το 0-1 και 2-3 ακομα καλες ευκαιριες (που αμα πηγαιναν εντος εστιας σιγα μην τις εσωζε ο Μαννονε :Ρ ),γενικα η εικονα της σε ολο το ματς ηταν καλυτερη για μενα απο αυτης της Αρσεναλ.

Τι να σου πω, στο δευτερο ημιχρονο δεν ειδα να παιζει τιποτα ιδιαιτερο, συντηρητικα (οχι ταμπουρι βεβαια) για να κρατησει το σκορ. Τελος παντων…

προφανως καλυτερη η αρσεναλ αλλα το πηραμε το διπλο και απογειωνομαστε για το πρωταθλημα… ερχονται γκελες για τις μαντσεστεραιες σημερα…

Πολυ ελκυστικο το φετινο πρωταθλημα…

Θα περίμενε κανείς περισσότερα από το σημερινό ματς, αλλά και οι δύο πολύ μέτριες εμφανίσεις. Ήθελα να ξερα και οι δύο μια χαρά ομαδάρες έχουν στήσει κ είναι λες και περιμένουμε την τραχανόπιτα… Η Arsenal κοιμισμένη γενικότερα αλλά κ εμείς δε πήγαμε πίσω, ακόμα πιο μεγάλος ύπνος. Α! και μην ακούσω τίποτα μας το χαρίσανε γιατί το φάουλ ήταν καλό και πήγαινε μέσα έτσι κ αλλιώς, σιγά να μη το έπιανε.

είσοδος καραγκουνη
και πρώτο πράγμα που έκανε είναι να δωσει φαουλ υπερ σιτι έξω απο την περιοχή.

[B]ΜΑΛΑΚΕΕΣΣΣΣΣΣΣΣ. ΘΕΑΤΡΟ ΣΕ ΔΕΥΤΕΡΗ ΕΠΑΦΗ ΜΕ ΜΠΑΛΑ!!!
ΝΑΙ ΡΕ ΤΥΠΑΡΑ!!![/B]

και 1-2.μπραβο.

Αυτα ειναι!!!

την ενιωσε καλα στα ποδια του ο αγκουερο ηδη

Παντως ειναι κριμα ο Ζιρου να εξελιχθει σε 2ο Σαμακ… (ή Σεμαχ,Σαμαχ,Σεμακ πως διαολο προφεροταν αυτος ο αμπαλος)

Ελα ρε ηρωικη Τοτεναμ :’)

Τι παιχτουρα ειναι αυτος ο Bale !

Nαι μωρή Τότεναμ!