Στοιχημα

χρμφ.μην το τρως στο 85 ρε Βερονα γαμω.τουλαχιστον το καλυψα στο Χ σε 5 αποδοση.

η τρελη ανατροπη της καμπουρ επι της σπαρτα ροτερνταμ με πηγε καλο ταμειο!
Ηρθε και ο ασσος της γκοου αχεντ ιγκλς και το οβερακι της μονακο και ολα καλα:)

Στηριζουμε Φουλαμ στη Γουιγκαν στο 3,οπως και τις Σαμπαντελ και ΜΚ Ντονς στο 2.

Μετα,πολυ καλη,αλλα με αρκετο ρισκο, η αποδοση της πρωτοπορου στη Λιγκ 1 Τρανμιρ στην Κροουλι(3,40),αηττητη σε 7 ματς η Τρανμιρ,με απολογισμο γκολ 16 υπερ-2 κατα,οχι οτι ειναι κανενα τραγι η Κροουλι,αλλα με εμπνεει το διπλο.Επισης,τα διπλα της Βιγιαρεαλ στη Λας Παλμας και της Μπεσικτας στην Γκαζιαντεσπορ,στο 2.40 και τα δυο, δεν τα λες και ασχημα.

αν και δεν παίζω ποτέ φουλαμ εκτός να κερδίσει, το σκέφτομαι και εγω το διπλό.
υπάρχει μια περίπτωση να το γυρίσει πάλι στο 4-3-3 απο το 4-4-2 αν αποφασίσει να αφήσει πάγκο τον αστειο Rodallega. εκει το κακο ειναι οτι θα βαλει μαζι με τον βουλγαρο και πετριτς και ρουιζ. και εκει το βλεπω δύσκολα για νικη.
καλύτερο σενάριο ειναι το 4-4-2 με βουλγαρο+1, και ο Kacaniklic βασικός στην θέση που θα κερδίσει απο -1 στην επίθεση. αλλιώς δεν βλέπω νίκη.
το κακο ειναι οτι λείπει ο ντιαρα και θα παίξει μαλλον ο baird στην θέση του.απώλεια.\

*επίσης μια που Richardson(γελαω) ειναι τραυματίας, και Dejagah ανέτοιμος, μπορεί να δούμε καραγκουνη για πρώτη φορά!!

Μολις φορτωσα το γκολ-γκολ στο Σαλκε-Μπαγερν ειναι 0-0 στο 25

Κλαιω με το διπλο τακλινγκ στο διαιτητη στο Γουιγκαν-Φουλαμ μαλακες

επαιξα

Ντορτμουντ 2
Παρι 2
Αντερλεχτ 2
Βιγιαρεαλ 2

Χα κριμσον,να’τος ο Ρονταγιεγκα.

Τρανμηρ μην προηγεισαι στο 2’ τρως 2 γκολ μεχρι το 16 ομως γαμωτομου.

Λεβαδειακος-Πανιωνιος 3-0 στο 16 :lol::lol::lol: και ελεγα να το παιξω ο μαλακας

κλάμα απλά.!!
δυνατά τον βρήκε ο σιντγουελ με τις τάπες, με τον διαιτητή να σφυρίζει μέσα στον πόνο του φάουλ υπέρ του, και στην συνέχεια να μοιράζει κόκκινες κάρτες σε όποιον περνούσε για να διακωμωδήσει την ολη κατάσταση :lol:

γάμησε τα. χειρότερο σενάριο δεν παίζει. να κάνεις νίκη(αν την κάνεις γιατί ανέβηκε η γουιγκαν) και το γκολ να το έχει βάλει η πληγή του ποδοσφαίρου.

*μια ζωη γκαντέμης. έβγαλα τα μάτια μου με σιχαμερό στριμ , και μόλις το γύρισα σε άλλο, βάλαμε το γκολ και δεν το είδα #-o

ΒΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!! βγάλε σιντγουελ μια που κερδίζεις.! ετσι και αλλιώς δεν κόβει άνθρωπο

χωρίς ντιαρα το κέντρο χάνει πολύ αμυντικά και σε ηρεμία

ΝΑΙ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΝΜΗΡ.Παρε το 2-4.Κρατατε,παμε γαμιωντας παλι σημερα.

0-2 με νταφ(!!) . με το δεξί(!!!)
πιο αδύναμους αμυντικούς απο της γουιγκαν δεν εχω ξαναδεί

Με αγχωσε το 1-2 στο 91,αλλα το πηραμε.
Γιγαντια Τρανμηρ 2-5,μεγαλη ΜΚ Ντονς 1-4,μεγαλη Φουλαμ 1-2,ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ και ασπριζω τη γειτονια.

Κουβά με τη Ροντσειλ. Από 2-0 ημίχρονο, 2-2 τελικό.

Έπιασα Φούλαμ,Γουλβς και Μπρομαποικάρνα.
Πάμε τώρα Βιγιαρεάλ και Χ2 την Αλμερία για ταμείο :papas:

edit Ναι μωρή Βιγιαρεάλ 0-1 από νωρίς!!

ναι ρε σαμπαντελ ΝΑΙ.Ποσο πιο ΓΚΑΒΛΑ σημερα.

αμα συνεχίσεις έτσι , σε 6 μήνες το πολύ εχει αποπληρώσει το χρέος της χώρας.

Μαλακα αυτη τη βδομαδα ειχα απιστευτα ταμεια.Το σημερινο δελτιο,μαζι μαζι με 3 λαηβ μπετς που εκατσαν ειναι το πιο μεγαλο μου ταμειο εβερ.

Και τριτο η Σαμπαντελ,καπου εδω την πεταω εξω και τριγυρναω στη γειτονια και ριχνω πουτσοσκαμπιλα σε ολλανδους.
Γεια σας.

:lol::lol::lol:

πάντα τέτοια.
εγω σήμερα δεν πρόλαβα πάλι να δω τίποτα που τρέχω στους δρόμους. βγήκε η φουλαμ , αλλά δεν ξέρω καν ποιος άλλος παίζει(και έλεγα να παίξω τα δικά σου για γρήγορα:lol:)

Μας γαμησε η Σαλκε [-X Δεν παιζω κατι αλλο σημερα μιας και τωρα ξυπνησα.Η συνεχεια αυριο με τα 2 ντερμπι στην Αγγλια