Λεβαδειακος-Πανιωνιος 3-0 στο 16 :lol::lol::lol: και ελεγα να το παιξω ο μαλακας
κλάμα απλά.!!
δυνατά τον βρήκε ο σιντγουελ με τις τάπες, με τον διαιτητή να σφυρίζει μέσα στον πόνο του φάουλ υπέρ του, και στην συνέχεια να μοιράζει κόκκινες κάρτες σε όποιον περνούσε για να διακωμωδήσει την ολη κατάσταση :lol:
γάμησε τα. χειρότερο σενάριο δεν παίζει. να κάνεις νίκη(αν την κάνεις γιατί ανέβηκε η γουιγκαν) και το γκολ να το έχει βάλει η πληγή του ποδοσφαίρου.
*μια ζωη γκαντέμης. έβγαλα τα μάτια μου με σιχαμερό στριμ , και μόλις το γύρισα σε άλλο, βάλαμε το γκολ και δεν το είδα #-o
ΒΑΛΕ ΚΑΡΑΓΚΟΥΝΗ!! βγάλε σιντγουελ μια που κερδίζεις.! ετσι και αλλιώς δεν κόβει άνθρωπο
χωρίς ντιαρα το κέντρο χάνει πολύ αμυντικά και σε ηρεμία
ΝΑΙ ΡΕ ΤΕΡΑΣΤΙΑ ΤΡΑΝΜΗΡ.Παρε το 2-4.Κρατατε,παμε γαμιωντας παλι σημερα.
0-2 με νταφ(!!) . με το δεξί(!!!)
πιο αδύναμους αμυντικούς απο της γουιγκαν δεν εχω ξαναδεί
Με αγχωσε το 1-2 στο 91,αλλα το πηραμε.
Γιγαντια Τρανμηρ 2-5,μεγαλη ΜΚ Ντονς 1-4,μεγαλη Φουλαμ 1-2,ΠΑΜΕ ΤΩΡΑ ΣΑΜΠΑΝΤΕΛ και ασπριζω τη γειτονια.
Κουβά με τη Ροντσειλ. Από 2-0 ημίχρονο, 2-2 τελικό.
Έπιασα Φούλαμ,Γουλβς και Μπρομαποικάρνα.
Πάμε τώρα Βιγιαρεάλ και Χ2 την Αλμερία για ταμείο :papas:
edit Ναι μωρή Βιγιαρεάλ 0-1 από νωρίς!!
ναι ρε σαμπαντελ ΝΑΙ.Ποσο πιο ΓΚΑΒΛΑ σημερα.
αμα συνεχίσεις έτσι , σε 6 μήνες το πολύ εχει αποπληρώσει το χρέος της χώρας.
Μαλακα αυτη τη βδομαδα ειχα απιστευτα ταμεια.Το σημερινο δελτιο,μαζι μαζι με 3 λαηβ μπετς που εκατσαν ειναι το πιο μεγαλο μου ταμειο εβερ.
Και τριτο η Σαμπαντελ,καπου εδω την πεταω εξω και τριγυρναω στη γειτονια και ριχνω πουτσοσκαμπιλα σε ολλανδους.
Γεια σας.
:lol::lol::lol:
πάντα τέτοια.
εγω σήμερα δεν πρόλαβα πάλι να δω τίποτα που τρέχω στους δρόμους. βγήκε η φουλαμ , αλλά δεν ξέρω καν ποιος άλλος παίζει(και έλεγα να παίξω τα δικά σου για γρήγορα:lol:)
Μας γαμησε η Σαλκε [-X Δεν παιζω κατι αλλο σημερα μιας και τωρα ξυπνησα.Η συνεχεια αυριο με τα 2 ντερμπι στην Αγγλια
Μπραβο therion!!
Καλά,δεν ανακάλυψε και καμιά θεραπεία.
οτιναναι
Therion μιας και ειμαι δουλεια και δεν εχω δει τιποτα ακομα για ριξε κανα ματσακι να παμε ταμειο!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Το διπλο του Αννοβερου στο 2.50 στην αθλια φετος Χοφενχαιμ ειναι υπερβολικα προκλητικο.
4 επισημα ματς,4 ηττες για τη Χοφενχαιμ,η πρωτη 4-0 στο κυπελλο απο ομαδα Γ κατηγοριας,και μετα 2-1 απο Γκλαντμπαχ,0-4 απο Αιντραχτ και 5-3 απο Φραιμπουργκ.Και απο την αλλη,το Αννοβερο αηττητο σε ολες τις διοργανωσεις φετος,σκοραρει τουλαχιστον 2 γκολ στους τελευταιους 5 αγωνες.Το μονο μειον ειναι οτι επαιζε Πεμπτη στην Τβεντε για ΟΥΕΦΑ,αλλα παλι το 2.50 δεν μπορω να το παραβλεψω.
Μετα,το διπλο της Λυων στο 3,20 ειναι επισης παρα πολυ ωραιο.Η Λιλ ειναι σε αθλια κατασταση,την ρεζιλεψε η Μπατε Μπορισοφ την Πεμπτη,ενω η Λυων τρεχει σερι 5 νικες και 1 ισοπαλια σε 6 ματς.Ε οταν μου την προσφερει αουτσαιντερ εκει που οι Λευκορωσοι τους πηραν 1-3 πριν 3 μερες,θα παρω και θα πω και ευχαριστω.
Συμφωνω απολυτα.Φορτωσα ξεχωριστα Αννοβερο και Λυων και οτι βγει
για σημερα
Μιλαν 2
Νιουκαστλ 1
Ραμπιτ Βι. 2
Βασιλεια 2
καλα ρε παιδια,παλι πατε με τη Μιλαν??ειναι δυνατον??
Ειδα τα πρωτα 20 λεπτα,ηταν παλι αθλια η Μιλαν,η Ουντινεζε εκανε ευκαιριες,ε το εριξα ασο Ουντινεζε στο ημιχρονο σε αποδοση 6.Μολις το βαλε η Ουντινε,σε 4 λεπτακια πληρωνομαι.