https://www.bwin.com/gr/betsnew.aspx?eventID=2828778+&pid=5878%2C5878
εριξα πολυ λιγα στα
Μονακο 2
Χακεν 2
Μααστριχτ 2
Επαιξα λαηβ τη Μονακο να προηγειται μεχρι το 60 στο 4.80.Σε αγαπαω Ιμπραιμα Τουρε.
Και τωρα βαζω draw no bet ασο Λε Μαν στο 3,75,εχανε 0-1 απο τη Νιορ,και παιρνει πεναλτυ μισο λεπτο μετα.Μχααχ.
σου άνοιξε ο πάτος, κοινώς.
Εγώ έπαιξα for fun 3 ευρώ 3άδα ΟΠΑΠ
Άαρχους όβερ (βγήκε)
Μονακό όβερ (βγαίνει. έδιτ: βγήκε μόλις)
Τίγκρες όβερ (αυτό λόγω προϊστορίας κυρίως, φοβήθηκα την Μπλακμπερν)
Με τη Λε Μαν ναι,με τη Μονακο δεν θα το λεγα,στο 4,80 αξιζε πολυ,και ηταν καλυτερη,γι αυτο το ριξα.
αχαχαχα πηρε κι αλλο πεναλτυ η Λε Μαν.Τριτο στο ματς.Παρ’το 2-1.
Ωπα,κι αλλη ευκαιρια,εφαγε γκολ η Χελμοντ απο την Φορτουνα.Περιμενω λιγο ν’ανεβει πανω απο το 2.50 η ανατροπη και χωνομαι.
ε ρίχτο 2.70 πήγε.
ο μπιλλάρας τον ήπιε στο 91 ισοφαρίστηκε η Άαρχους. Πόσο χαίρομαι που το ριξα όβερ έστω και στο ηλίθιο 1.60
Μπα,περιμενω κι αλλο.
2-2 η Νιορ.
Καθόλου Χ αυτή η ομάδα
ως τωρα τα πιανω ολα
εγω περιμενω ενα γκολακι απο Μονπελιε και να κρατησει η Βερονα με τη Νοβαρα,και παω παλι για γκαβλες,Εμμεν και Γκοου Αχεντ Ιγκλς βγηκαν ηδη.
Και εχω και ενα λαηβ μπετ οβερ το γερμανικο,0-2 ειναι,ενα γκολ εκει θα μπει,που θα παει.
Ελα βρε λατρεια Μονπελιε.
Ναι γαμω,ΝΑΙ.
Κρατα μωρη Βερονα τωρα.
ταμειακι σημερα
χρμφ.μην το τρως στο 85 ρε Βερονα γαμω.τουλαχιστον το καλυψα στο Χ σε 5 αποδοση.
η τρελη ανατροπη της καμπουρ επι της σπαρτα ροτερνταμ με πηγε καλο ταμειο!
Ηρθε και ο ασσος της γκοου αχεντ ιγκλς και το οβερακι της μονακο και ολα καλα:)
Στηριζουμε Φουλαμ στη Γουιγκαν στο 3,οπως και τις Σαμπαντελ και ΜΚ Ντονς στο 2.
Μετα,πολυ καλη,αλλα με αρκετο ρισκο, η αποδοση της πρωτοπορου στη Λιγκ 1 Τρανμιρ στην Κροουλι(3,40),αηττητη σε 7 ματς η Τρανμιρ,με απολογισμο γκολ 16 υπερ-2 κατα,οχι οτι ειναι κανενα τραγι η Κροουλι,αλλα με εμπνεει το διπλο.Επισης,τα διπλα της Βιγιαρεαλ στη Λας Παλμας και της Μπεσικτας στην Γκαζιαντεσπορ,στο 2.40 και τα δυο, δεν τα λες και ασχημα.
αν και δεν παίζω ποτέ φουλαμ εκτός να κερδίσει, το σκέφτομαι και εγω το διπλό.
υπάρχει μια περίπτωση να το γυρίσει πάλι στο 4-3-3 απο το 4-4-2 αν αποφασίσει να αφήσει πάγκο τον αστειο Rodallega. εκει το κακο ειναι οτι θα βαλει μαζι με τον βουλγαρο και πετριτς και ρουιζ. και εκει το βλεπω δύσκολα για νικη.
καλύτερο σενάριο ειναι το 4-4-2 με βουλγαρο+1, και ο Kacaniklic βασικός στην θέση που θα κερδίσει απο -1 στην επίθεση. αλλιώς δεν βλέπω νίκη.
το κακο ειναι οτι λείπει ο ντιαρα και θα παίξει μαλλον ο baird στην θέση του.απώλεια.\
*επίσης μια που Richardson(γελαω) ειναι τραυματίας, και Dejagah ανέτοιμος, μπορεί να δούμε καραγκουνη για πρώτη φορά!!
Μολις φορτωσα το γκολ-γκολ στο Σαλκε-Μπαγερν ειναι 0-0 στο 25
επαιξα
Ντορτμουντ 2
Παρι 2
Αντερλεχτ 2
Βιγιαρεαλ 2
Χα κριμσον,να’τος ο Ρονταγιεγκα.
Τρανμηρ μην προηγεισαι στο 2’ τρως 2 γκολ μεχρι το 16 ομως γαμωτομου.