Therion δεν πας να ανακαλύψεις καμιά θεραπεία αντί να παίζεις συνέχεια στοίχημα και να κερδίζεις;
αχαχαχ αντε γαμησου λατρεια <3
συνεχιζει να απογοητευει η Μιλαν
<3
ζω για τη στιγμή που επιτέλους θα σε ακούσουν και θα παίξουν εναντίον της Μίλαν, εσύ όμως θα έχεις παίξει υπέρ της επειδή θα έχει έρθει η ώρα να πάρει τα πάνω της και θα γίνεις ζάπλουτος
sorry αλλά πρέπει να είσαι λιγο βιτσιόζος να παίξεις τις ομάδες του μιλανου. και η ιντερ χανει .
πρεπει κάπου να βασιστείς, και δεν έχουν κάτι. αμα πάμε με την λογική πρέπει κάποτε να κερδανε κιόλας, βάλτε λιβερπουλ να μην πληρωθείτε ποτέ.χαχα
Ξερή 3αδα με τα διπλά του αννόβερου και της λυών + το Χ της σαν μαρτιν!
Μην μου κάψεις από πρώτο αγώνα την 3αδα ρε Αννόβερο! Καντο 1-2 να τελειώνουμε!
Σημερα βρηκε να αναστηθει η Χοφενχαιμ.
Παμε για κανα καλο λαηβ μπετ σε Μπιλμπαο-Μαλαγα τωρα (παλι παγκο ο Γιορεντε γαμωτομου) και μετα Λιλ-Λυων.
Χμ το οβερ 1,5 γκολ στο ημιχρονο στη Μπιλμπαο, στο 3,75, ειν’ πολυ ωραιο ε.
Παπαρια.Χαλια η Μπιλμπαο χωρις Γιορεντε,η Μαλαγα εχασε τις 3-4 ευκαιριες που εκανε.
Βαλε μεσα Γιορεντε να δουμε λιγο μπαλα ρε Μπιελσα.
Τρομερος κουβας μεχρι στιγμης
ο Γκομις ειναι μεγαλος καρκινος.Με αυτον μεσα οι μισες επιθεσεις σταματανε επειδη ειναι ΣΥΝΕΧΩΣ οφσαιντ.
Και η Λιλ λοιπον σημερα θα αναστηθει απ’οτι φαινεται.
Δεν το αξιζε ουτε το Χ η Λυων,μια καλουτσικη φαση του Λακαζετ και μια εμπνευση του Λισαντρο ηταν ολο το ματς της,ενω η Λιλ ηταν παρα πολυ καλη στις αντεπιθεσεις.Εμενα δε με χαλασε παντως, καθως το βαλα στο 6 σε draw no bet μολις το φαγε,αρα τα πηρα πισω :Ρ.
Αλλα αναστησαμε 2 νεκρους σημερα γαμωτο.
αυτη την εβδομαδα πρεπει να κανω ενα λογαριασμο στην τραπεζα για να ξεκινησω με ονλαιν επιτελους.Μας εχει γαμησει ο κλεφτης ο οπαπ!
Φορτωσα τον ασσο του Παναθηναικου στο 2.10 αυτην την στιγμη μπας και βγαλω τα σπασμενα του σκ
κι εγω μαζι με οβερ την Ρεαλ
Για να δουμε ελπιζω να μας πληρωση η ομαδα
Ειδα το δευτερο ημιχρονο,ανυπαρκτος Παναθηναϊκος,πολυ καλυτερος ο Ατρομητος,μου δινε το διπλο σε draw no bet στο 12(…!),ε φυσικα το πηρα.Οσο ειδα το ματς,αν καποιος αξιζε τη νικη,ηταν μονο ο Ατρομητος παντως.
Στοιχηματικά μόνο η κόντρα άξιζε σε αυτό το ματς…μπαμ έκανε από πριν.
κουβας παλι!!!