Στοιχημα

Πολυ κουβας το τριημερο ολα αναποδα μου πηγαν

Bαρεζε κατι λενε για μαγειρεμα και Χ που βολευει και τις 2 αλλα εμενα το χερακι μου με τρωει να το ριξω ασσο…:-k

Αρκετο κουβα εφαγα το τριημερο γι αυτο αποχη μεχρι το σκ

Sent from my iPhone using Tapatalk

κι εγω
και απο τι βλεπω εχει κυπελλα=μακρια!!!

Χαλαρα σε ενα 2-3 με Ασκολι,Σεντ Πατρικς και Κουιν οφ δε Σαουθ θα παω εγω.

Πφ,δεν εκατσε το 4,5 της Κουιν οφ δε Σαουθ.Κλαην,πηρα τη δυαδα τουλαχιστον.

Koυβαδακι μου γλυκο

ιντερ και ατλετικο μου φαινονται ωραια διπλα

Για Ατλετικο συμφωνω και εγω αλλα ολοι εκει θα πεσουν σημερα γι αυτο λεω να το αφησω

Καλή επιλογή για σήμερα μου φαίνεται το Χ2 του Αμβούργου στην έδρα της Γκλάντμπαχ, καθώς και οι άσσοι στα Τζένοα-Πάρμα και Μονακό-Βαλενσιέν.

Καλα η Ιντερ ας κοιταξει να μην της κανουν πλακα Αταλαντες και Σιενες και μπορει να την ξαναεμπιστευτουμε…

οντως μονο κοντρα αξιζει σε αυτο το παιχνιδι

Η Ιντερ φετος εκτος ειναι πολυ καλυτερη απ’οτι εντος (4/4 διπλα,με 10-0 γκολ,αλλα εντος ουτε μια νικη!),αλλα σημερα ο Στραματσονι θα παιξει με νεο συστημα(κατι σαν 3-5-2 απ’οτι ειδα,αλλα στην ουσια ο Μιλιτο μονο θα ειναι φορ και ο Σναιντερ απο πισω),επειδη τσατιστηκε που τρωνε ευκολα γκολ.Δεν μπορουμε να ξερουμε αν θα λειτουργησει θετικα ή αρνητικα αυτο,αλλα στο 2.40 που την δινουνε εγω ψηνομαι.

H Ατλετικο επισης τρεχει ενα φοβερο σερι,αλλα η Μπετις δεν ειναι και η πιο ευκολη ομαδα,καθε αλλο,και σκοραρει και αρκετα φετος.Αυτο μαλλον το αφηνω για λαηβ.

Απο την αλλη,θα ξαναπαω με Αννοβερο που αναμενω να ανακαμψει μετα την ηττα απο Χοφενχαιμ,ενω και το διπλο της Βερντερ στη Φραιμπουργκ στο 2,75 με ξυνει αρκετα.

Α,και θα παιξω και ενα φαν μπετ το διπλο της Νιουκαστλ στη Γιουναιτεντ για το Λιγκ Καπ σε αποδοση 7.

σημερα παιζουν οι απλησιαστες!!!

αστο καλυτερα

Λατρεμενη Αιντραχτ Μπραουνσβαιγκ,0-0 μεχρι το 75,εφαγε φορτωμα στο 3.40,3-0 στο 80,83 και 87.

Και γω την αγαπάω

Ανετα το Αννοβερο,ανετα το οβερ Γκλαντμπαχ-Αμβουργο(βγηκε απο ημιχρονο),πολλαπλα καρδιακα με Βερντερ αλλα το πηραμε κι αυτο (δοκαρι η Φραιμπουργκ στο 86,Παπασταθοπουλος να σωζει με τακλινγκ μεσα στην μικρη περιοχη στο 90 κτλ),κρατα το διπλο τωρα μωρη Ιντερ και παμε ταμειαρα γαμω.

ναι ρε Ιντερ γαμω ναι :’)

με ετρωγε και πηγα κι επαιξα

Τοτεναμ 2
Ιντερ 2
Μιλαν 1
Ατλετικο 2

και τελευταια στιγμη εβγαλα την Λιβερπουλ που περασε και αυτη #-o

Σημερα που δεν επαιξα περασαν ολα ρε πουστη [-X