πολυ καλα ταμεια μεσοβδομαδα, αν περναγε και η τζενοα θα εκανα παρτυ… ξερω οτι θα με κραξετε αλλα το 3.20 της αεκ κατι μου λεει…
Χτες για πλάκα 12 απόδοση παρολί 3άδα ΟΠΑΠ:
Καιζερσλάουτερν 2
Γκρασχόπερς 1
Τουν-Γ.Μπόις Χ
Και οι γαμώσπιτοι οι ελβετοί από 0-0, 1-1 στο 68-71 και 2-1 στο 87 γαμώ… Πουστόπαιδα
Απο μια ματια που εριξα εχει αρκετο ζουμι το σκ.Για σημερα εριξα κατι ψιλα στο διπλο της Σαλκε
Οχι ρε συ δεν λεει το διπλο της Σαλκε,ειδικα στο 1,.80,η Φορτουνα σε 6 επισημα ματς δεν εχει φαει γκολ,παιζει κανονικο ταμπουρι και πολυ πετυχημενα μαλιστα.Σε καθε ματς παει για το 0-0,εκτος απο τα δυο με Αουγκσμπουργκ και Γκροιτερ που ειναι απο τις χειροτερες της Μπουντεσλιγκα,και ξεμυτισε λιγο και εβαλε απο 2 γκολ στην καθεμια.
Δεν εχω κοιταξει καλα ακομα τα σημερινα ματς,και ερχεται και σ/κ που θα γινει το παιχνιδι,αλλα ισως παιξω κατι αν δω κανα καλο σημειο.
Να βαλουμε λιγο το αγαπημενο μας ρισκο μεσα,θα παω με διπλο Σιριανσκα και Χ Ανζε-ΛεΜαν,και μετα γκολ-γκολ στο Σατορου-Χαβρη.Και εχοντας δει την Λιλ την Κυριακη,που αναστηθηκε κανονικα και επαιξε πολυ καλη μπαλα,ψηνομαι για το διπλο του 2.90,αλλα μαλλον θα το αφησω για λαηβ.
και παοκ ειχα ξεσκαρταρει και βλεπω αποδοση 1.50, ελεος ρε πουστη… τι 1.50 ρε…
Μην φανταστεις οτι επαιξα σοβαρα κατι ψιλα εριξα και ελπιζω να με δικαιωση ο Χουντελαρ Το σοβαρο παιχνιδι θα γινει αυριο.Σκεφτομαι να κοντραρω την Μπαρτσελονα δινει τρομερες αποδοσεις στην Σεβιλλη και επισης σκεφτομαι και Αρσεναλ αλλα θα αποφασισω αυριο
“Σκληρή” 4αδα για σήμερα με σύστημα 2-3-4 με τις νίκες των Ντροχέντα, Μπελγκράνο, Σάο Καετάνο και την ισοπαλία στο Ρεν - Λιλ.
κι εγω επαιξα Σαλκε
γιατι καποια στιγμη η αλλη θα φαει γκολ και η Σαλκε εχει γκολτζη καλο
μαζι επαιξα
Γκου αχεντ ιγκλς 2
Κρισιοθμα 2
Φεηλ το πονταρισμα στο Χ της Ανζε,η πουτανα δεν κανει ουτε συντηρηση δυναμεων ουτε τιποτα.
Οκ μπορει να χετε δικιο και να σπασει το απαραβιαστο της Φορτουνα,απλα με βαση το οτι η Σαλκε εχει τσουλου μεσοβδομαδα και την αποδοση,εγω εριξα ενα μικρο πονταρισμα στο ακριβες 0-0 σε 10 αποδοση.Φαν μπετ εντελως,αλλα μ’αρεσε.
επεσε στο 1,70
ποιος
Η Σαλκε
Στη γουιλιαμχιλ ανεβηκε στο 1.91,1.80 ειχε οταν το ειδα εγω το μεσημερι.
εγω το επαιξα πριν λιγο ΟΠΑΠ και το εχει τοσο
Α για οπαπ λες,οκ,κλασικα χαμηλοτερες αποδοσεις.
Περασε πολυ ευκολα η Σιριανσκα στο 2.70,βγηκε και το γκολ-γκολ Σατορου-Χαβρη στο 2,περιμενω το γκολ-γκολ Φορεστ Γκριν-Λινκολν τωρα να παρω την 3αδα.
Α,εσπασε το ροδι ο Χουντελααρ.Θα ειχε ενδιαφερον να δω πως θα αντιδρασουν στο να βρισκονται πισω στο σκορ,πιθανως να φανε κι αλλα αμα ανοιχτουν,αλλα αρχισε το Ρεν-Λιλ,παω να δω τη Λιλ αν αξιζει να την πονταρω.
ελαα το οβερακι ερχεται!
Ελα μωρη Σαλκε 0-2 στο 45 καλα παμε!!!
Sent from my iPhone using Tapatalk
Ενταξει αμα δεν σε θελει να παει να γαμηθει.Μωρη γαμιολα Σαλκε απο 0-2 2-2;;;Δεν ειναι τα λεφτα αφου δεν επαιξα σοβαρα σημερα αλλα ειναι το γαμημενο το σπασιμο
Sent from my iPhone using Tapatalk