Στοιχημα

κουβα κι εγω σημερα

Εχω σταμπαρει απο χτες μια 3αδα,το διπλο της Νιουκαστλ στην Ρεντινγκ στο 2,50 που παραειναι ψηλο,ειδα τη Ρεντινγκ με την Τοτεναμ και ηταν για να φαει πολλα γκολ,3 ηταν λιγα για το πως επαιξε.Η Νιουκαστλ δεν ειναι και ιδιαιτερα εντυπωσιακη μεχρι τωρα,αλλα σε αυτη την αποδοση κοντρα στην μαλλον χειροτερη ομαδα της Πρεμιερ,ε θα την πονταρω.Επισης,ξαναεμπιστευομαι Tranmere στον ασο (2,25) και το οβερ 3,5 στο Αμβουργο-Αννοβερο στο 2.65.

Τα αλλα δεν τα εχω κοιταξει καλα ακομα,αλλα μ’αρεσει το Χ στο λονδρεζικο ντερμπι (αν και εδω δινεται πολυ ψηλα και η νικη της Τσελσι),ο ασος της Σαντερλαντ και σκεφτομουν και την κοντρα της Σιτυ στη Φουλαμ,αλλα με χαλασε ο τραυματισμος του Μπερμπατοφ.

A,μια λαθος αποδοση που μολις σταμπαρα.Οβερ το Βιτσεντζα-Γκροσετο σε αποδοση 2,30(…!).
Βιτσεντζα εντος 3 ματς εχει βγαλει οβερ 3.5,ενω η Γκροσετο σκοραρει σε ολα τα φετινα της ματς.Ειναι πολυ καλο οβερακι νομιζω.

Οπως και το Νις-Μπαστια στο 2,παρομοια φαση κι εδω,ομαδες που τρωνε και βαζουν αρκετα γκολ,θα μπει κι αυτο.

Φτου φτου να μην το ματχιάσω, μια χαρά πάει το στοίχημα της τελευταίες μέρες. Την τετάρτη πλήρωσε το ζευγαράκι Αννόβερο-Νυρεμβέργη 1 + Κίεβο-Ίντερ 2 (αν και έχασα ένα άλλο με στραβοπάτημα μίας εκ των Τότεναμ, Μαν Γ. στο λίγκ καπ). Την Πέμπτη με πλήρωσε το ζευγαράκι Χακεν-Χελσινγκμποργκ Χ + Σιένα-Μπολόνια 1.

Για σήμερα φορτώσαμε στον άσσο της Χοφενχαημ με την Αουγκσμπουργκ σε συνδυασμό με τον άσσο της Σαντερλαντ με τη Γουίγκαν. Επίσης στα Χ των Κέρκυρα-ΟΦΗ, Εβιαν-Λοριαν. Και τέλος πιστεύω ότι η ΑΕΚ θα κάνει την πρώτη της νίκη και έβαλα λίγα κι εκεί.

και εγω το έλεγα αλλά είδα απόδοση σε οπαπ(δεν μπορώ για τώρα να παίξω αλλού, ο λογαριασμός στην stanjames κατι εχει πάθει:?) και έκανα πίσω.

Η απόδοση δεν αξίζει σε καμία περίπτωση (όπως επίσης δεν αξίζει καθόλου η απόδοση της νίκης της Λίβερπουλ για να πάμε σε κάτι αντίστοιχο), αλλά εγώ το πίστεύω και το έβαλα.

Λοιπον η μερα ξεκινησε με γερο φορτωμα στον ασσο της Αρσεναλ και βλεπουμε για την συνεχεια

καλα η απόδοση της λιβερπουλ ειναι χ10 πιο αστεία

τι συζητατε για αεκ μωρε μαλακες,σοβαρευτειτε λιγο.

Απο Ελλαδα καποια αξια ισως εχει η κοντρα στον Ολυμπιακο,αλλα δεν θα ασχοληθω.Για Λιβερπουλ νταξει,στα τελευταια ματς ειναι βελτιωμενη,αλλα με κανεναν θεο δεν παιζεται στο 1.80.

Για κοντρα τον Ολυμπιακο το σκεφτομαι και εγω οπως και την κοντρα της Μπαρτσελονα

Εριξα οβερ 1,5 απο ημιχρονο στο 4,καλα παμε,ελα ακομα ενα.

–Ενα τριβια,η Τσελσι στα 16 ματς της που εχει παιξει διαιτητης ο Ατκινσον,δεν εχει χασει,13 νικες 3 ισοπαλιες.Τυχαιο?

Ετσι ρε Ζερβινιο παμε αλλο ενα τωρα!!!

Ναι βρε κουρτινοκεφαλε.Καλα ξεκιναμε σημερα.

4αδα με νίκες των Νις, Σάντερλαντ, Νιούκαστλ και Φίτεσε με σύστημα… Άντε να δούμε και σήμερα…

Μας γαμησε η Αρσεναλ.Αυτος ο Μανονε ουτε για τροχονομος δεν κανει

φαντάσου στο 1.65 του οπαπ 8O.
ακου 1.65. ομάδα που εχει να κερδίσει απο πέρυσι .και η μπαρτσελονα να ηταν , αν δεν ειχε ουτε μια νικη, 1,65 δεν θα έμπαινε

Λοιπον νικαει η Φουλαμ 1-0 την Σιτι στο 27.Εριξα οσα λεφτα ειχα μεσα στο χ2 της Σιτι στο 1.66 και ελπιζω να πληρωθω

σημερα η βαση μου ειναι
Λιβερπουλ ,Σιτυ

τα εχω βαλει και σε ενα συστημα στανταρ
και πιανω ολα τα ζητουμενα που ειναι αποδοσεις απο 2,50 μεχρι 5,35 :?

ευτυχως δεν επαιξα αεκ και την περιμενα στο λαιβ, επαιξα αεκ οβερ 1.5 στο πολυ καλο 4.33…

Ναι ρε Aguero!!!