Premier League

Εγω που ειμαι Αρσεναλ επιτρεπεται να σας κραζω;

εσυ ακομα μετρας γκολ απο περσι, τι να κραξεις:p

Μα δεν είναι φετινό το φαινόμενο

Χαχαχαχαχαχαχαχαχαχα θεος!!!:respect:

ok, ειμαστε μια ομαδα που αφου αρχικα κατηγορηθηκαμε ως κωλοφαρδοι για τα τελευταια 20 χρονια, τωρα γιναμε ο γαυρος της αγγλιας μεσα σε 2 χρονια λογω 5 κακων σφυριγματων και αυτο επεκταθηκε και επιασε ολη την 20ετια, ανατρεποντας επιτελους τον χαρακτηρισμο ‘κωλοφαρδοι’ με τα καινουρια ‘δεδομενα’…

ξυδακι

Εγώ τουλάχιστον το ξέρεις πολύ καλά ότι δεν έχω καμία εμπάθεια απέναντί σας (μία ομάδα σιχαίνομαι στο νησί και σίγουρα δεν είναι η Γιουνάιτεντ). Ντάξει στο παρελθόν έχω αποδώσει εννοείται κάποιες μεγάλες επιτυχίες σας στην κωλοφαρδία, αλλά το έκανα επειδή απλά ήταν πολύ κραυγαλέες περιπτώσεις (βλ. τελικός CL ‘99). Και γαύρο της Αγγλίας σας έχω πει, αλλά το σκέφτομαι και δεν είμαι σίγουρος αν ισχύει, τελικά. Γιατί για το γαύρο μπορείς να πεις πολλά, αλλά όχι ότι δεν είναι η καλύτερη ομάδα στην Ελλάδα. Αυτό που σε τρελαίνει στην Αγγλία είναι ότι η Γιουνάιτεντ απολαμβάνει σκανδαλώδους εύνοιας ακόμα κι όταν ΔΕΝ έχει την καλύτερη ομάδα. Αν η Γιουνάιτεντ τους είχε όλους και ταυτόχρονα έπαιρνε και είκοσι σφυρίγματα το χρόνο, σε τελική ανάλυση δε θα μπορούσε να πει κανείς τίποτα. Αυτό όμως δεν ισχύει. Οπότε το επιχείρημα για τα 20 χρόνια κυριαρχίας απλά δε στέκει. Για 20 χρόνια ήσουν ο καλύτερος και γι’ αυτό πήρες τα περισσότερα πρωταθλήματα σ’ αυτό το διάστημα. Τώρα που ΔΕΝ ΕΙΣΑΙ ΠΙΑ Ο ΚΑΛΥΤΕΡΟΣ ΔΙΑΟΛΕ, ΓΙΑΤΙ ΝΑ ΜΗΝ ΤΟ ΠΑΡΕΙ ΚΑΙ ΚΑΝΕΝΑΣ ΑΛΛΟΣ;

NA TA ΠΑΡΕΙ ΡΕ ΓΙΔΙ, ΣΤΑ @@ ΜΟΥ, ειπε κανεις το αντιθετο? Ειπε κανεις τιποτα που το πηρε η καλυτερη Σιτυ περισυ?

εμενα με ενοχλει η απαξιωση μιας πορειας και μιας παρουσιας στην Πρεμιερ-και στο παγκοσμιο ποδοσφαιρικο χαρτη εν τελει- που καμια ομαδα στην Πρεμιερ δεν εχει καταφερει στην προσφατη ιστορια της, με μαλακιες τυπου τα ισοπεδωνω ολα και μια ζωη παω σπρωχτος για 5 σφυριγματα ΠΟΥ ΠΡΟΣ ΤΟ ΠΑΡΟΝ ΔΕΝ ΜΑΣ ΠΡΟΣΦΕΡΑΝ ΚΑΙ ΚΑΤΙ…

βγηκε ο καθε πικραμενος, λες και εγινε το σκανδαλο του αιωνα, να πει την εξυπνιστικη μαλακια του και να τα ισοπεδωσει ολα, επειδη δεν εχει με τι αλλο να ασχοληθει ή επειδη δεν βλεπει φως στο τουνελ με τη μιζερη ομαδουλα του-και μια ειναι μιζερη και ομαδουλα στην αγγλια πια…-

Να στο θέσω ως εξής. Όταν διαπιστώνεις ότι Σκάουζερς επωφελούνται από την αρνητική περιρρέουσα ατμόσφαιρα για Γιουνάιτεντ για να βγάλουν χολή σε βάρος σου, με την εφκή μου να τους κράζεις (γιατί σε τελική ανάλυση ΤΟ ΘΕΜΑ ΔΕΝ ΤΟΥΣ ΑΦΟΡΑ). Εγώ που προχθές με έσφαξες και χάρη σ’ αυτό (θα δείξει βέβαια) παίζει να μου πάρεις φέτος πρωτάθλημα, ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΣΟΥ ΛΕΩ Ο,ΤΙ ΘΕΛΩ ΔΙΑΟΛΕ.

EIΠΕ ΚΑΝΕΙΣ ΤΟ ΑΝΤΙΘΕΤΟ ΓΑΜΩ ΤΟ ΚΕΦΑΛΙ ΣΟΥ?

Όχι, απλά μ’ αρέσει να το διαβάζω :smiley:

Aν παρουμε πρωταθλημα με πανω απο 3 βαθμους διαφορα, θα εισαι οκ?

ολα ηλεκτρονικα αν γινεται για να γλυτωσουμε απο τους νταβατζηδες του ευρωπαικου ποδοσφαιρου…σταρχιδια μου η μαγεια της μπαλας και λοιπες παπαριες, οποιος αξιζει βαση κανονισμων να κερδιζει κ τελος, παιζονται πολλα πλεον…

Οι άγγλοι είναι θεοί ρε πούστη ώρες ώρες.

αχαχαχαχαχαχαχαχχααχ

Mπουχαααχααχαχαχαχαχαααααααααααααααα…κι αν η δουλειά σου είναι νεκροθάφτης;;;

Λετε να αλλαχθει ο τιτλος του τοπικ ωστε να περιλαμβανει και τις αλλες διοργανωσεις του αγγλικου ποδοσφαιρου (FA Cup, Carling Cup)?

Χαζούς τους έκανε ο Αζάρ στο πέμπτο

Οι μικροι στην αμυνα ειναι πραγματικα πανηλιθιοι,ειδικα αυτος ο Wooton.

Επαιξε τρομερη μπαλα εκει.

με τη σεσουλα μπαιναν τα γκολ εχτες, ελπιζω να τα δειξουν στην εκπομπη της νετ σε λιγο γιατι δεν εχω δει τπτ…