Pretty Maids - Motherland


Περιμένω τις Δανέζικες μουστόγριες Άτκινς, Χάμερ και την παρέα τους να σκίσουν στο καινούριο άλμπουμ, αν δεν…

…τι αν δεν, ρε κακομοίρη θρεντστάρτερ, Όμορφες Υπηρέτριες έιναι αυτές, σταθερή αξία στο μελωδικό χώρο του χαρντ ροκ/μέτσαλ, μπλου τσιπ λέμε.

Ας ξεπεράσουν το Πανδαιμόνιο και θα κλάψουνε μανούλες με μαύρο δάκρυ. Είπανε ότι θα είναι πιο μελωδικό που δεν με χαλάει καθόλου. Γουστάρω και σινγκλ εμπορικούρα με τις 2 μουστόγριες να δείχνουν ποιές φάτσες ακόμα ροκάρουν σαν να είναι 30 χρόνια πριν, μην σου πω και καλύτερα, γιατί μπορούν:
Mother Of All Lies
Βγάλτε το ρε, δεν μπορώ να περιμένω άλλο :!:

Καιρό έχουμε να κάνουμε θρεντ για μελωδικό άλμπουμ

PRETTY FUCKING MAIDS :respect:

8/8 rockers, 3/4 ballads, χωρίς το Bullet for you να είναι άσχημο αλλά δεν κολλάει στη γενικότερη εικόνα του άλμπουμ. Το πανηγύρι άρχισε, φανταστική παραγωγή με τίγκα τα πλήκτρα, κάτι όχι εύκολο, φτιάξανε ένα από τα καλύτερα τους άλμπουμς μετά από 30 χρόνια στη πιάτσα. Pretty fucking Maids :!:

Δεν το ειχα παρει πρεφα αυτο, θα τσεκαριστει λιαν συντομως!

Έχουμε και ρηβιου βλέπω, νιώστε Υπηρέτριες. Συνήθησα και την τέταρτη μπαλλάντα οπότε 12/12. Πρέπει να κρατηθεί αυτή η ομάδα, μπάντα με τον παραγωγό, έχουν χτυπήσει χρυσό και πάνε για ακόμα καλύτερα. Μετά από Πανδεμόνιο δεν ξαναβγάζεις τέτοια δισκάρα εύκολα, σέβας…

ετσι οπως τα λες
μας βαζεις στην πριζα
θα τσεκαρουμε λιαν συντομως! :slight_smile:

Bump. Πολύ καλός δίσκος ρε ‘σεις για να περάσει στα ψιλά. Τώρα μόλις τον άκουγα μετά από καιρό, και τελικά δεν ξεφούσκωσε καθόλου. Καταπληκτική δουλειά έχει γίνει απ’ το Ronnie στις φωνητικές γραμμές, και παρά τα χρόνια του, στέκεται σε πολύ καλά επίπεδα, ειδικά όταν γρεζάρει τη φωνή του που είναι καυλοτέκ!!! Στα συν και τα ωραία solos του Ken αλλά και τα τόσο-όσο πλήκτρα. Βάλε στο πακέτο και στιβαρό rhythm section και πολύ ταιριαστή παραγωγή και έχεις μια δισκάρα.

Όσοι δεν τσεκάρατε, τσεκάρετε a.s.a.p…

ΥΓ στο “Wasted” θέλω να βγω έξω και να μοιράσω παντού αγάπη και αγκαλιές :stuck_out_tongue: