Primal Fear

Οταν ακουτε για καθαρο και ανοθευτο heavy metal την σημερον ημερα σε ποια μπαντα παει ο νους σας?για μενα οι Primal Fear παιζουν το heavy metal με την κλασικη εννοια του ορου που τοσο λειπει την σημερον ημερα…αν και δεν εχουν λαβει την αναγνωριση που τους αξιζει o Ralph Scheepers και η παρεα του συνεχιζουν ακαθεκτοι να μας προσφερουν δυναμικο μελωδικό και πορωτικό heavy metal ετσι οπως το μαθαμε καποτε…αν και τα 3 πρωτα τους ειναι αξεπεραστα η μετεπειτα πορεια τους ειναι σχετικα αξιοπρεπής με το τελευταιο τους να τους επαναφερει δυναμικα στο προσκήνιο…και επιτελους ας τους φερει καποιος για live…πανε 12 χρονια απο τοτε που μας επισκεφτηκαν…(ως support των Skyclad κιολας)…

Ειμαι αναμεσα σε new religion και black sun. To new religion ηταν το πρωτο που ακουσα και μαλλον λογω συναισθηματικων δεσμων θα επιλεξω παλι :stuck_out_tongue:
Scheepers θεος, και επι Rays εποχη. Κατι heading for tomorrow ειδικα, απαπαπα, θησαυρος.

και γω new religion ψηφιζω…και τα personal favourites τραγουδια ειναι τα Face the Emptiness και Fighting the Darkness

Αντε μπραβο ρε Davidian !

Καιρος ηταν να ανοιξει θρεντ για τους τιμιους και πιστους παικτες του πραγματικου Ηeavy Μetal, PRIMAL FEAR !!!

Ειναι απο τις πιο σταθερες και δυνατες μπαντες στον χωρο του heavy-power την τελευταια δεκαετια και με καθε κυκλοφορια κρατουν παντα την σημαια ψηλα !

Απο το κολασμενο priest-ικο metal των πρωτων δισκων σε πιο μοντερνους και μελωδικους ηχους στα τελευταια albums, παντα ειναι εγγυηση.

Oπως ακριβως τα ειπες ειναι:

  • ΔΥΝΑΜΗ
  • ΠΟΡΩΣΗ
  • ΜΕΛΩΔΙΑ

Προσωπικοι αγαπημενοι δισκοι ειναι τα ‘‘Black Sun’’ και ‘‘New Religion’’.

[SIZE=“3”]ΗΕΑVΥ - ΜΕΤΑL - ΡΕ - ΜΟΥΝΙΑ [/SIZE]

:bow::bow::bow:

μια χρονομηχανη παρακαλώ…(ισως η καλυτερη εμφανιση τους ever…)

Σταθερη αξια.Γραφουμε στα@@μας τα χιλιοειπωμενα περι γουαναμπισμου-Priest,οι PF γαμανε σ’αυτο που κανουν και τους αγαπαμε!

Η φωνη του Ralf παιζει να ναι καλυτερη απο ποτε

Black Sun απο μενα.

Εμένα το Nuclear Fire μου άρεσε πιο πολύ.

Ε εγω αναμεσα σε Nuclear Fire και Black Sun ειμαι με τους PF.Το Black Sun ηταν και το πρωτο τους που ακουσα και παντα υπαρχει αυτος ο “δεσμος”…γι’αυτο και για λιγο διαλεγω τον Ηλιο=P

Τα τελευταια 2 τι σου λενε?

Μία από τς καλύτερες φωνές του Heavy Metal, άνετα. Τεράστιος Ralf. Τιμή και δόξα στους PF. Αγαπημένο μου μακράν το Νew religion, αν και δεν έχωακούσει 2-3 άλμπουμ τους. Mέσα για το Face the emptiness και για το Waiting for darkness. Έπη. Αν και ως γηραλέος προτιμώ πάντα και για πάντα το Heading for tomorrow…:stuck_out_tongue:

τι κανουν τουτοι αραγε?

Seven Seals:metal::):!:

ομωνυμο αγαπημενο επειδη συνολικα ειναι δεμενος δισκος.
και εχω και σουπερ αναμνησεις απο την εποχη.
γενικα ομως εχουν ΚΟΜΜΑΤΑΡΕΣ σε ολη την δισκογραφια τους.

Ολα ειναι ΑΡΙΣΤΟΥΡΓΗΜΑΤΑ!!! Αλλα επελεξα το New Religion. Ειναι κριμα που ειναι τοσο υποτιμιμενοι…

και μια αρνητικη αποψη…ψιλοβαρετοι

απο το black sun και μετα βαρεθηκα και εγω, δεν με τραβηξαν, το πρωτο το θεωρω ΚΟΡΥΦΗ, πολυ καλοπαιγμενο και με γαματες συνθεσεις. ωραια και τα μετεπειτα, αλλα Silver and Gold και Nine Lives δεν ξαναβγαλαν… ποιος τους ειχε δει στο παλιο woodstock τοτε με return to the sabbat ??

Ο πρωτος βγηκε εποχη που ειχαμε αναγκη απο καθαροαιμο Priestικο Metal,και αρεσε σε πολλους(συμπεριλαβανομενου και μενα).Τους ειχα δει και με Skyclad,παιξανε καλα και ιδιαιτερα φιλικοι τοτε για φωτος και αυτογραφα.Μουσικα ομως,τπτ το συναρπαστικο συγκρινομενοι με αλλες μπαντες

Primal Fear Delivering Τhe Black το νεο τους album,απο οτι ειδα πηρε καποιες καλες κριτικες.hit το One Night In December,9 λεπτα κομματι.

To τελευταιο post εδω περα ηταν δικο μου πριν 9,5 χρονια. :rofl: :joy:

PRIMAL FEAR - Code Red

Με review απο angrymetalguy.

*Παντα ζηλευα Ralf Scheepers για το πως διατηρει τα φωνητικα του στο ιδιο επιπεδο και πως ειναι πειθαρχημενος με τα κοπανηματα στο γυμναστηριο.

Another Hero,The Flood,Cancel Culture,Play A Song,The World Is On Fire,Steelmeter,Raiged By Pain,μου αρεσαν ολα αυτα.

4 Likes