Κλείσιμο Prime Eon Media / Εκποίηση stock + μια κιθάρα

Για διαφόρους λόγους
Πρέπει να προβώ στο κλείσιμο της εταιρίας που έφαγε 5-6 καλά χρόνια απο τη ζωή μου,
πάνω απο 30.000 ε και μου έδωσε άπειρες πίκρες και απαξίωση.

Απο το να κοντέψω κυριολεκτικά να σκοτωθώ με κατι βλάκες μεγαλοθρασαίους απατεωνίσκους, μέχρι να δίνω λεφτά σε συμφωνίες και να πέφτει παπάτζα.
Oι δίσκοι δεν πουλάνε σημερα εκτός απο το βινύλιο Σωστό.Αλλά και τα βινυλια που έβγαλα … @@. Δεν είναι ΕΠΙΚ και 80s. Καλύτερα να τα είχα φάει σε γαρδένιες. τουλάχιστον θα περναγα καλά.

Eπομένως όλα τα CD (Darkology,Archrival και HANSEL) - 5e
Oλά τα βυνίλια Eddie Ojeda, 1o Darkology + 10 τελευταία Death SS - 7e
Μπλουζάκια Darkology 3e με δώρο EP (άπειρα, ας είν καλά ο bobby που δεν άφηνε να τα πουλήσω παροτι είχε πληρωθει χιλιάδες ευρώ για να βρίσκεται η μπάντα σε περιοδεια και ας την αφηνε να παίζει μισο χρόνο απο τα συμφωνηθέντα.)

To Διπλό βινύλιο του προμηθέα των Aherusia είναι έτοιμο, (12ε) χονδρική, άλλα υπάρχει ένα υπόλοιπο αποπληρωμής ποσο που διέθετα, δεν έφτασε εγκαίρως απο τον εις το εξωτερικό διανομέα μου, που έχασε, με αποτέλεσμα να είμαι σε τέλμα. Απο το να μπώ σε χρέος προτιμώ να σταματήσω ΤΩΡΑ.
Δεν πειράζει που δεν γινονταν κριτικές απο περιοδικά στην Ελλάδα, που πεισμωσαν και απο διαφορους που δεν έπαιζαν τα βιντεο που είχαν πληρωθει και υποσχεθεί να παίξουν (αφου κάποιο πουλάκι τους έλεγε διάφορα, επειδη τελικά κάποιος απο συγκρότημα του είχε πηδήσει πρώην), δεν πειράζει που ουσιαστικά δεν υπήρχε καμιά στήρηξη στις κυκλοφορίες μου. Τουλάχιστο, έκανα το κομμάτι μου, όσο κι αν μου κόστισε, όσο και αν με πείραξε.

Όποιος ενδιαφερθεί, ας το κάνει και όποιος θέλει να χλευάσει ας το κάνει επίσης. Εγω παντως θα φύγω απο το χώρο χωρίς τα γνωστά “φέσια” κτλ. Αν κανείς θέλει κάτι ας το τσεκάρει μεσώ pm

επίσης μια LEFTY jackson dinky ιαπωνιας μονή με hardcase και διαφορα παρελκόμενα, πρακτικά καινούρια και λίγο παιγμένη, σε αψογη κατάσταση 650-700ε. (την RR δεν την πουλαω)

1 Like