Primordial 22/11 Αθηνα, 23/11 Σαλονικα

Για αλλη μια φορα ηταν φοβεροι.
Ο Αλαν δεν παιζεται με τιποτα, δεν σε αφηνει να παρεις το βλεμα σου απο πανω του.
Δεν ξερω πως ηταν το κοινο στην Αθηνα, παντως χτες εγινε της πουτανας με καθολικη συμμετοχη οποτε χρειαζοταν.Το 8ball σχεδον γεματο ηταν.Η μονη διαφορα στο σετ ηταν οπως αναφερθηκε πιο πανω Mouth Of Judas αντι του Song Of The Tomb.
Traitors Gate ΟΔΟΣΤΡΩΤΗΡΑΣ, ποτε να μη βγει απο το σετ.
Η μονη μπαντα που θα τραβιεμαι να τους βλεπω ΟΣΕΣ φορες και αν ερθουν.

σκατα στα μουτρα μου

Πότε πέρασαν 5 χρόνια ρε πούστη; Τότε ίδιο πακέτο στο 8μπολ πάλι αλλά με Agnes Vein αντί Aeaon τότε (δεμένοι, καλοί, αλλά όχι του γούστου μου).

Οι Mael Mordha θεούληδες, πραγματική παγανιστική επικούρα, εκφραστικός και μορφάρα ο φροντμαν με μεγάλο εύρος επικής φωνής, πολύ καλοί γενικά.
*Ποιος πήρε χαμπάρι ότι κλείσανε με CALL OF KTULU?

Για Primordial δεν χρειάζονται πολλά. Τρίτη φορά τους έβλεπα και πάλι ήταν θαυμάσιοι.
Δίωρη ισοπεδωτική εμφάνιση χωρίς διάλειμμα, Αλαν συγκλονιστικός κάθε φορά (στο [I][I]Coffin Ships[/I][/I] λίγο ακόμη και θα δάκρυζα μαζί του), κορυφαίες στιγμές τα [I]Rome Burns, Traitor’s Gate και SONS OF MORRIGAN[/I] (oι αναμνήσεις από το 2008 επέστρεψαν για τα καλά τότε).
Ο ήχος ήταν πολύ κακός σε μερικά τραγούδια (τα φωνητικά ακούγονταν καλά, οι κιθάρες όχι), ακόμη βουίζουν τα αυτιά μου.
Το headbanging νίκησε κατά κράτος ωστόσο.

Α ρε Ιρλανδία!

Για κάποιους που το είχαν απορία:

:wink:

Αυτό ακριβώς… Δεν ξέρω αν το νιώθει πραγματικά ή αν είναι πολύ καλός ηθοποιός αλλά σημασία έχει ότι αυτό που σου δίνει είναι πραγματικά αξεπέραστο!

Όπως είπαν κ οι προηγούμενοι τρομερή εμφάνιση από primordial, ήχος κατά πολύ ανώτερος του an και σετλιστ καθώς πρεπει!

η διαφορά με το an από άποψη κόσμου ήταν ότι στο an ήταν πόλεμος, ενώ στο fuzz προσκύνημα… Κ οι 2 περιπτώσεις είναι μια χαρά.

[SPOILER][/SPOILER]

Εισαι αρχοντας

[I][/I]

Ok!..

Η πλάκα είναι ότι μετά κόπων το βρήκα μόνος μου. Και πήγα να σου το πω. Για να με γειώσεις.
Για μια ακόμα φορά ΤΟ ΝΙΝΙ ΜΟΥ ΜΕ ΠΥΡΟΒΟΛΗΣΕ ΧΑΜΩ.

(ΠΙΟΥ ΠΙΟΥ)

Ήμουν και στις 2 συναυλίες, Αθήνα και Θεσσαλονίκη. Συνολικά στην Αθήνα ήταν καλύτερη η εμφάνιση τους, λόγω χώρου, ήχου, στησίματος κτλ.
Από την άλλη, το κοινό στην Θεσσαλονίκη αρκετά πιο ζωντανό και ενεργητικό σε σχέση με Αθήνα.
Θεσσαλονίκη δεν έπαιξαν το burning season

Επίσης, μετά τους Primordial είχε και άλλο live, στον ίδιο χώρο? wtf?

Για ακομα μια φορα χρηματα και δουλειες με εκαναν να τους χασω. Παλι. Το καλο ειναι οτι ερχονται συχνα οποτε δεν ανησυχω, πολυ καλα τα setlist σε Αθηνα και Θεσσαλονικη παντως. Alan την επομενη φορα θα ειμαι εκει.