Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

Ε για Καλλιθέα κοντά, παίζουν το 040 και το 500 όλο το 24ωρο, δε βλέπω που είναι το πρόβλημα.

Τώρα, για το “2-3ωρο” γελάω λίγο.
Απλά οι PRIMORDIAL λογικά θα βάλουν στο κλασικό σετ το πολυ άλλα 4-5 κομμάτια.

Αχ Primordial… αχ

Δεν ειμαι μονο εγω ομως με το προβλημα της μετακινησης. Δες παραπανω. Γελαω λιγο με το 500, ειναι κατι σαν τον θρυλο του ιπταμενου Ολανδου για τα λεωφορεια.
Οι Primordial εχουν κανει συναυλια(ες) κοντα στο δυωρο, να μην μας παιξουνε κατιτις παραπανω;

Όλο προβλήματα είστε, μετρό έχει, κάτι ψωρολεωφορεία έχει, πόδια έχετε, πλατεία με τσίπουρα για το κρύο υπάρχει επίσης, πολλή γρίνα για το τίποτα ρε παιδί μου, πόσο θα παίξουν τα σαπόρτ και τρίχες κατσαρές :!:

Μια χαρα βολευουν τα 24ωρα ρε σεις και εγω το Χ14 μερα παρα μερα το παιρνω, παντα συμφωνα με τα δρομολογια περναει.

Να ξαναρωτήσω λοιπόν τώρα που έχει και κίνηση. Τι ώρα θα σκάσετε μύτη; Δεδομένου και του ότι τα εισιτήρια βγαίνουν από κει.

εγώ σίγουρα τελευταία στιγμή, δε θα τη παλέψω με το ατμοσφαιρικό μπλακ μεταλ .μπρρρρρρρρρρρ.

Σε όποιον επιλέξει να μη δει AGATUS, δεν θα του επιτραπεί είσοδος στον χώρο.

She-wolf μην αγχώνεσαι, οι PRIMORDIAL είναι από τις λίγες πραγματικά αντρίκειες μπάντες και ως εκ τούτου δεν παίζει να κάνουν σολντ-άουτ το ΑΝ.

Δεν έχει προπώληση? Mόνο ταμείο?

Κάθε φορά που παίζουν οι primordial θα παίζει και rocking reunion, το κόβω…
Με βλέπω για Agatus και Primordial μόνο.

Χα, οκ. Είναι απ’την χαρά πάντως, φοβάμαι μη μείνω ξεκρέμαστη. 8μιση αρχίζει;

ξεπέρασα τον εαυτό μου βλέποντας ζέμιαλ, που είναι και μπαθορικοί. τους αγκάτους σας τους χαρίζω 8)

Agatus/primordial, μόνο αυτό! ’ Εδώ κολλά το προσωπάκι με το δάκρυ’

Γμτ,με τοσα διαμαντα στους δισκους τους,θελω τοσα πολλα να ακουσω στο λαιβ.Το συνηθες λεει παντα πολλα απο τον τελευταιο,και ο τελευταιος ‘‘δερνει’’ κιολας.Κατι μου λεει οτι θα ειναι η καλυτερη συναυλια που θα δωσουν οι Primordial σε Ελληνικο εδαφος.Και θα μαστε εκει να το θυμομαστε!

Δυστυχώς δεν θα μπορέσω να παρεβρεθώ :(:(:frowning: ελπίζω νεχτ τάιμ
Καλά να περάσετε boys n girls!!

Πάρτε ένα σκατόφλωρο ρε!

ουστ μωρη λουλου

Αφού κι εσύ θα ακυρώσεις στο τέλος :!:

ρε έπαιξε φάση που πρέπει να είμαι συμπρωτεύουσα το σκ (μην κράξετε, όχι γυναίκα κτλ.)
Therion μη κατέβεις, για να πάμε για τσίπουρα

Σαββατο 3.30 η ωρα φτανω Αθηνα εγω φιλος.Εχω κλεισει μεχρι και τρενο,τοσο μπροστα ειμαι.