πλάκα κάνεις? όλα άδεια είναι πια …
Περνουν παρα πολλα απο εκει midnight, μην ανησυχεις, δεν υπαρχει περιπτωση να μην βρεις.
θεεενξ:D
Counting down the days!
Να ρωτήσω παλικάρια, μιας και τα εισιτήρια βγαίνουν από εκεί, τι ώρα εμφανίζεσαι για να μην βρεθείς προ απροόπτου;
και κάπως έτσι τον ήπια.
Meaning?
Τι μαλακία σου κατσε ρε bastard και δε μπορείς να ρθεις;
χίλιες δυο αναποδιές και βρέθηκα με 70 ευρώ ως την άλλη τρίτη που πληρώνομαι. άρα, τον ήπια. :(:(
Έεεελα ρε μαλάκα…
ακομη ενας μαλακας απο εδω…
Εγώ, πάλι, θα κατέβω και λέω να κάτσω και για Poem που παίζουν την άλλη μέρα.
Καλη φαση για τα τρια συγκροτηματα δεν λεω, αλλα σε περιπτωση που δεν παιξουν βαρια βαρια κανα μισαωρο ο καθενας, δεν ξερω κατα ποσο εφικτο ειναι να απολαυσουμε Primordial για τουλαχιστον κανα δυωρακι.
Εαν φυσικα πανε ολα κατευχην με το προγραμμα για τις ωρες που θα παιξει ο καθενας κτλ…
Γιατί, παίζει σιωπητήριο μετά τις 12?
Δεν παιζουνε χρηματα για για ταξι, δεν παιζουνε μεσα μαζικης μεταφοριας, μιας και αρκετα σταματουνε ακομα και πριν της 12, δεν με παιρνει πλεον να εχω τετοιο οραριο.
Ελπιζω τουλαχιστον η διοργανωση να κρατησει εστω και τα απολυτως υποτυπωδη, και να μην εχουμε φαινομενα οπως τους kreator η και αλλα χειροτερα…
το ξεχνάς.
αν και ξερουμε ότι δε θα τηρηθεί τι λέει το προγραμμα για ώρες εμφάνισης?
Πού μένεις Getta Robo?
Οι διοργανώσεις της Metal Defiance το κρατάνε σε γενικές γραμμές το ωράριο και επίσης όντως τα support δε νομίζω να ξεπεράσουν σημαντικά το μισάωρο.
το έγραψε ο αστάλντο σε ένα κομμεντ, υπάρχει και κόσμος που έρχεται από επαρχία και περιμένει μέχρι το πρωί το λεωφορείο για να γυρίσει σπίτι του και όλο αυτό το “πω ρε γαμώτο θα πρέπει να πάρω ταξί για να πάω σπίτι” του φαίνεται λίγο κάπως.
χωρίς να θέλω να προσβάλλω κανέναν, χωρίς ίχνος εμπάθειας, απλά έχω νεύρα που χάνω το λάιβ και αυτή τη στιγμή μου φταίνε τα πάντα, δείξτε κατανόηση. =/
ισχυει αυτο που λες απολυτα.και εγω απο επαρχια θα ανεβω.ευτυχως που θα με φιλοξενησουν βεβαια:p
Εγω ειμαι απο Καλλιθεα, τα ατομα που κοιταμε να παμε ειναι γυρω απο το κεντρο. Το ζητημα εδω ειναι πως -αν καταλαβα καλα με αυτα που εχουν αναφερθει προηγουμενος- η συναυλια των Primordial θα εχει καπως “τιμητικο” χαρακτηρα, λογω του φιασκου πριν λιγα χρονια. Αυτο μαλλον μεταφραζεται σε κανα δυοωρο η και τριωρο μικρο χαμο, αρα ολα καλα. Τωρα με δυο συγκροτηματα επιπλεον, ακομα και με Agatus που ηθελα να δω τι παιζει, τα πραγματα στενευουν λιγο.
Δεν θυμαμαι τι αλλο εχουνε κανει οι της Metal Defiance, ελπιζω να μην φαμε κρεμασμα γιατι δεν με παιρνει μια.
Με ολα αυτα που εχω περασει, πλεον κοιταω το ποιος διοργανωνει μια συναυλια και επειτα ποιοι παιζουν…