ποσο με τρωει το χερι να χαλάσω οτι χρήμα εχω και να έρθω και εγω με deckard…
Μην το σκέφτεσαι. Άλλωστε τί άλλο να το κάνεις το χρήμα, το χρήμα δε φέρνει την ευτυχία (εκτός κι αν πρόκειται για εισιτήριο Primordial) κ.ο.κ.
καλά ναι.δεν φέρνει ευτυχία(εκτός εισιτηρίου). απλά σκέφτομαι οτι μετα δεν θα παίζει μια΄.
αν βέβαια δεν ήμασταν ελλαδα, θα είχαμε πληρωθεί απο ενα σεμινάριο που ειχα παρακολουθήσει και θα ήμουν απο τωρα εκει
Yeah. OK. A-ha. Sure. Absolutely.
Αρκετά όμως με τις χρήσιμες πληροφορίες. ΕΣΥ ΒΑΛΕΙ ΟΝΟΜΑ ΣΕ ΛΙΣΤΑ.
ΤΩΡΑ.
οχι. μου την σπάει να λεω κατι και μετά να μην μπορώ να το κανω. αν είναι να γίνει, θα γινει
Προσευχομαι απο τωρα για Tragedy’s Birth. Παμε ρε ποιστ. 8)
Κάτι μου λέει ότι θα έχουμε σκηνικά stage diving και στον πάγκο με τα merch…
"New t-shirt exclusively available on 24 November @ the ANClub.
Sizes available are S, M, L.
First come, first serve! No pre-orders."
Btw,καναν restock στο site τους οι Primordial,απλα το λεω για οποιον δε θελει να ρισκαρει να μη βρει στο λαιβ.12 Ευρα.
(και προσθεσαν και longsleeve για την stag/snake,μια τετοια τσιμπησα)
Άκυρο…
Αυτό είναι το link της εκδήλωσης της συναυλίας:
για πείτε λίγο, από τα κτελ της λιοσίων πώς φτάνω στο αν; λεωφορείο, μετρό, πόδια, δώστε εναλλακτικές διαδρομές να έχω να διαλέγω
κατεβαίνεις ομόνοια. πας πλατεία Εξαρχείων και ρωτάς
πολύ εύκολο ήταν αυτό, τίποτα σε πιο δυσνόητο ώστε να ζητήσω κι άλλες εξηγήσεις δεν έχουμε;
σταθμό ομονοίας μέχρι πλατεία με τα πόδια είναι το θέμα, αλλά δεν είναι κάτι δύσκολο.
εκτός απροόπτου είμαι ήδη εκεί. there to where the animals lay down to die 8)
εκτος σοβαροτατου απροοπτου,κι εγω.
\m/
Αν κατεβαίνει κανείς απο Σαλόνικα παρασκευή απόγευμα ή Σάββατο με αμάξι και έχει χώρο, ας στείλει ενα pm
μια ερωτηση.επειδη ουτε εγω εχω ξαναπαει an.το βραδυ μετα το τελος βρισκεις ευκολα ταξι?:-s