therion, είχαν και cds μαζί τους?
κυριε Συριγο σας περιμενουμε πως και πως,για κοπιαστε!
θα πάμε για μπάλα???
Εγώ θέλω κ αυτό!![-o<
http://www.youtube.com/watch?v=lh11oq-VAqk&feature=youtube_gdata_player
μια χαρά κομματαρα είναι το heathen tribes!! Γιατί σου φαίνεται παράξενο κρισπ?
Γιατί το παίζουν συνέχεια έτσι κι αλλιώς και όταν ο Άλαν λέει για longer set και εκπλήξεις θα περίμενα κάποιος να ζητήσει κάτι σαν κι αυτό που μόλις πόσταρες.
Εγώ θέλω Sons of the Morrigan, Heretics Age, Cast to the Pyre, Gods to the Godless, Graven Idol, Journey’s End, Autum’s Ablaze και The Soul Must Sleep. Δε ζητάω πολλά; :razz:
Εεεε…μισο λεπτο…επειδη δεν εχω δει ποτε κανενα σετλιστ Πραημορδηαλ…Αληθεια παιζουν συνεχως το Heathen Tribes?Δηλαδη παιζει να το ακουσουμε και εδω? :eek:
ΧΟΛΙ ΦΑΚΙΝ ΣΙΤ!!!
Ενταξει ολα τα αλλα που τρελαινομαι να τα ακουσω τα εχω πανω κατω για δεδομενα μιας και τα γουσταρουν οι περισσοτεροι που ακουν τη μπαντα και υπεθεσα οτι θα τα παιζουν συχνα,για αυτο μιλησα για Heathen που ειναι μαλλον τ αγαπημενο μου και το ειχα για αουτσαιντερ…
Κατα τα αλλα μιας και ο θεος ειπε για longer set θα ηθελα να ρωτησω κατι οσους συμφορουμιτες ξερουν πανω κατω τι παιζουν στις συναυλιες τους οι Primordial
[SPOILER]παιζει να ακουσουμε και καποιο κομματι απο Imrama,εννοω εχουν παιξει και καποιο μεχρι στιγμης στην τουρνε ή το εχουν ξεγραμμενο το αλμπουμ αυτο απ τα λαηβ τους? Ρωταω γτ οπως ειπα και πριν δεν εχω δει κανενα σετλιστ τους εβερ και δεν θελω να δω και τωρα μην φαω καμια σποηλερια 20 μερες πριν το λαηβ…(εκτος απο αυτη που ρωταω τωρα βεβαια :p) [/SPOILER]
αψογος απλα!
οχι δεν παιζουν κατι:wink:
[SPOILER]Έχουνε παίξει το “To The Ends Of The Earth” σε μερικά λάηβ παλιότερα, πχ στο επετειακό της στην Ιρλανδία, επίσης κάποτε κλείναν με “To Enter Pagan” από το demo, κάτι που αναμένω να κάνουν και αυτή τη φορά.[/SPOILER]
Εγώ θέλω το No Nation of this Earth κι ας μην έρθω. Γαμώ :!:
Θενξ:!: Αλλα πλακα πλακα,φαντασου λογω μεγαλυτερου σετ να μας πεταξει κανα τετοιο
[SPOILER]http://www.youtube.com/watch?v=IpNzZKXrqfQ[/SPOILER] και να μαζευουμε τα σαγονια μας απ το πατωμα μετα
εδιτ: θενξ και προς Κρισπ για την ενημερωση,εστω και αυτο να κανουν εγω μετα θα ειμαι στα ουρανια…
“Beneath A Bronze Sky” και “Awaiting The Dawn” που θέλω εγώ πάντως, με την καμία.
[SPOILER]imrama ποτε δεν το ακουσα πολυ.ισως κατσω να το λιωσω.εγω θελω οσο το δυνατον πιο πολλα απο storm before calm[/SPOILER]
Εγώ θέλω να παίξουν κάνα 4ωρο αλά μανιλλα… Να πονέσει το κωλοσουφριδι μου από το σεξ!!!
Το “To Enter Pagan” το παίξαν στο λάιβ φιάσκο, και δεν ήταν στο σετ.
Από Ροτερνταμ, καυλώστε και άλλο.
[SPOILER][/SPOILER]
ρισαιζ ρε Σκουρτζο,ξυστα με πηρε!
ποτε εβγαλες φωτογραφια μωρη αδερφη,οποτε σε κοιτουσα χτυπιοσουν και ουρλιαζες.
Εγώ, πάντως, είμαι σε μια φάση που λέει ότι ό,τι και να παίξουν, πραγματικά, δε θα με χαλάσει. Δηλαδή έβαλα να ακούσω σήμερα πάλι μετά από καιρό και Ο.Κ., δε μου πήγαινε η καρδά να πατήσω skip σε κανένα τραγούδι που πετύχαινα.
Αλλά ιδίως με τα αποκάτω θα πάθω παράκρουση (πιστεύω όλο και κάποια από αυτά θα παίξουν):
[SPOILER]’‘To enter pagan’’
’‘The darkest flame’’
’‘Autumn’s ablaze’’
’‘Gods to the godless’’
’‘Sons of the Morrigan’’
’‘The coffin ships’’
’‘Gallows hymn’’
’‘The mouth of Judas’’[/SPOILER]
Κι ας φύγουν μετά, δε με χαλάει. Γενικά, είναι περίεργο, γιατί συνήθως τα τελευταία albums της εκάστοτε μπάντας με ξενερώνουν και θέλω να ακούω παλιότερα κομμάτια, αλλά το ‘‘Redemption at the puritan’s hand’’ μου άρεσε τόσο πολύ που και να βάσιζαν το όλο το set σε αυτό με λίγες σφήνες απ’ τα παλιά δε με χαλούσε καθόλου. Αν και οι υποσχέσεις για special, μεγάλο set-list είναι ακόμα καλύτερες.
Αυτό βασικά.
Όχι ότι οτιδήποτε άλλο θα απογοητεύσει, αλίμονο, πρώτη φορά θα τους δω και κάνω από τώρα σαν τρελή. Περνάν και οι μέρες…!