Fuck, δεν το σκέφτηκα. Νόμιζα ότι σε τέτοια μπαρ έχουν μόνο από κείνα τα υγρά που κάνουν τους άντρες αλήτες και τις γυναίκες πουτάνες.
Τι εννοείς,το ποτό τις κάνει έτσι?:-s
Να συγχωρήσω μερικές αν είναι έτσι.
Εμένα οι δικές μου γυναίκες δεν είναι τέτοιες, ΚΥΡΙΕ. Γι’ αυτό τους επιτρέπω να πιούνε μόνο κάνα κρασάκι νερωμένο κι αυτό μια στις τόσες. Άιντε.
χαχχαχαα respekt !
Όχι όχι,λάθος τους έκρινες ! ακόμη κ κοκακόλα νερωμένη στην σερβίρουν ,στα κρυφά όμως ! Χτυπάει η άτιμη…
Tα 12e συνολο απ’το σαιτ τους ηταν και πριν το λαιβ παντως.
photo storage[/SPOILER]
Παρε αφοβα,μου ρθε σημερα.Μακρυμανικη,fruit of the loom και true to size.
διάλεξα το κοντομάνικο t-shirt. κι ας λέει ο θεριός ότι ξεβάφει :p.
ε πλυντην 10 φορες και μετα πουλα ιστορια οτι τους ακους απ’το demo:p
δεν κατάλαβα… γιατί να πουλήσω ιστορία, η αλήθεια είναι…
Οντως,τωρα που το λες.και 2 χρονιες μετα τους εμαθα κι εγω,θυμαμαι με νανουριζε η μανα με κατι νταουλια και τετοια.Μετα εμαθα πως ηταν το beneath a bronze sky… \m/
σχετικά με το αν, δε σας έχει κουράσει πλέον;
ο ήχος είναι σχεδόν πάντα μέτριος (στην καλύτερη) και μεταβάλλεται πολύ από το ένα σημείο στο άλλο… με αρκετό κόσμο μέσα όμως, δε μπορείς να πηγαινοέρχεσαι για να βρεις το ιδανικο μέρος. έχει και τις 2 κολώνες που αχρηστεύουν οπτικά το 30% του χώρου. εξαερισμός της πλάκας, τα καλοκαίρια ανυπόφορη η κατάσταση. karma to burn είχα “δει” από τα σκαλάκια της εισόδου εγώ. αλλά οκ, όλα αυτά τα ανέχομαι, ΡΟΚ ΕΙΣΑΙ, για το καλτ της κατάστασης, μην είσαι μπάμιας ρε φίλε κτλ.
στους primordial πάλι σφραγίδα στο χέρι κι ένα χαρτάκι της πλάκας για “αποδεικτικό” της συναλλαγής. ΟΛΑ μαύρα, και ποτά και εισιτήρια. όχι ρε φίλε, εγώ φτύνω αίμα για φραγκοδίφραγκα, και να ήθελα δε μπορώ να κρύψω τπτ και θα με γδάρουν κι απο πάνω με 35% κι εσύ είσαι ο μάγκας κι ο έξυπνος. αντίο.
Κάπως έτσι. Αντίστοιχα κ για τον άλλον τον μπάμια των WASP.
x1000 γενικα.στο φβ primordial εγραψαν για 700 ατομα.δεν ξερω αν ημασταν τοσοι πολλοι,αλλα οπως εγραψα και παραπανω οι συνθηκες που επικρατουσαν εκοψαν ποντους απο ενα ιστορικο απο οτι φαινεται λαιβ.
Και 400 να ταν,ας τους πανε Γκαγκαριν την επομενη φορα.Ποσος δηλαδη ειναι ο μεσος ορος προσελευσης στις συναυλιες εκει.
650 τίκετ
Διαφωνώ, το ΑΝ είναι μια χαρά, αλλά όχι φυσικά για τον κόσμο που είχε το Σάββατο.
Όμως έχω δει PRIMORDIAL αλλες τρεις φορές (δύο ΑΝ και μία 7Σινς) και μια χαρά άπλετο χώρο είχαμε και τις τρεις. Αυτή ήταν η δυναμική τους στην Ελλάδα. Προφανώς τώρα βοήθησε σημαντικά στην προσέλευση ο συνδυασμός χαμηλού εισιτηρίου και ανακοίνωσης για ειδικό 2+ωρο σόου όπως βέβαια και η προσθήκη των AGATUS (είμαι βέβαιος ότι μέχρι και 100 άτομα πήγαν κυριότερα γι αυτούς).
Για τον κόσμο που είχε, ιδανικότερο όλων θα ήταν το Κύτταρο και φυσικά όχι το αχώνευτο και ψυχρό Γκαγκάριν.
Όταν το ΑΝ έχει τον κόσμο που του αναλογεί (δηλαδή όχι περισσότερα από 250-300) είναι ΟΚ (όχι άψογο αλλά ΟΚ) και από θέμα ήχου (αρκεί να έχουν κάνει σωστό soundcheck και οι μπάντες) και από θέμα εξαερισμού -όσοι θυμούνται τον παγετό στους AMENRA καταλαβαίνουν.
Τα χαρτάκια αντί εισιτηρίου στην είσοδο είναι θέμα του εκάστοτε διοργανωτή.
και το κύτταρο μια χαρά είναι… και σχεδόν πάντα βλέπουμε υπερτέλειες συναυλίες… βλέπε shadow gallery, crimson glory.
ok, πόσταρα πριν δω το αποπάνω :P.
προφανώς και μιλάω για περιπτώσεις σαν την σαββατιάτικη που ήταν τίγκα το μαγαζί. σε τέτοιες φάσεις διογκώνονται όλα τα αρνητικά του…! εγώ στους karma to burn έφυγα στο 40λεπτο κι από τότε δεν είχα ξαναπάει μέχρι και τις προάλλες. σόρρυ κιόλας, ας κόβουνε λιγότερα εισιτήρια… το σάββατο με πατήσανε τόσες φορές που μελάνιασε το μεγάλο δάχτυλο στο πόδι μου. για τα παπούτσια ας μην πω τπτ, ακόμα τρίβω για να ξεμαυρίσουνε.
για τις μπύρες δε φταίει ο διοργανωτής όμως. εμένα μόνο σε συναυλίες στο αν μου χει τύχει να μην είναι νόμιμη η διοργάνωση. ίσως έτυχε, αλλά πόσες φορές;
Πραγματικά, αυτό με τις αποδείξεις έχει καταντήσει αστείο… Τόσα χρόνια σε κανένα λάιβ, σε κανένα venue δεν έχω πάρει απόδειξη, ούτε από το μπαρ, ούτε από το μερτς και όχι μόνο στην Ελλάδα, αλλά και στη Γερμανία που πήγα φέτος. Δε καταλαβαίνω γιατί σας εκπλήσσει…
καλά, δεν έχεις κι άδικο… αν κι εγώ τις λίγες φορές που τυχαίνει να πάρω μπύρα σε λάηβ, ζητάω πάντα απόδειξη. όπως ζητάω και στη μπυραρία, το ίδιο πράγμα μου φαίνεται. αλλα το εισιτήριο είναι πάντα θεωρημένο, μη το ξεφτιλίσουμε κιόλας…
Καλά, δε μιλάμε για το εισιτήριο!!!
Α… Και το an μια χαρά μαγαζί είναι, αν εξαιρέσεις τις γαμωκολωνες!! Έχει την αίγλη του…
Οι γαμωκολωνες ειναι μγαλο φεηλ ομως γιατι εκει που λες “χωραει τοσους” στην πραγματικοτητα υπολογιζεις και αυτον τον χωρο στον οποιον δεν υπαρχει οπτικη επαφη με την σκηνη και αρα εντεινεται το στριμωγμα οταν το κλαμπ ειναι τιγκα, οπως στο συγκεκριμενο λαηβ. Κατα τα αλλα συμφωνω οτι οταν εχει μεχρι 300 ατομα μεσα μια χαρα χωρος ειναι.