Αν γίνει στο κύτταρο ή στο γκαγκάριν, σας το δηλώνω, θα κεράσω μπύρες όλο το ρόκιν και σουβλάκια στα βρώμικα μη σας πω! Έτσι ρε!
Yeap,θέλουμε ενημέρωση !
http://www.primordialweb.com/prim_store/prim_store.htm
AVAILABLE MERCHANDISE
All Prices Include Shipping and Handling!!
12? κοστίζουν τα περισσοτερα μπλουζάκια! Δεν βρίσκω πουθενα κόστη για μεταφορικά!
Aρχοντες
“STAG/SNAKE” LONG SLEEVE T-Shirt (One-Sided)
είναι δόκιμος όρος αυτός; μακρυμάνικο t-shirt?
H Earache αυτο
το εχει ως short sleeved.Moνο αυτο ειχα δει μεχρι στιγμης.
Long sleeved t-shirt δεν ειχα διαβασει.Αλλα καποιος δεν το αγορασε στο εξωτερικο
προσφατα ?
Αργησα,αλλα να πω κι εγω ποσο μεγαλη ΓΚΑΒΛΑ ηταν.
Ανετα κορυφαιες στιγμες της βραδιας τα Gods to the Godless,Sons of the Morrigan,εγω προσωπικα γουσταρα τρελα και με Traitor’s Gate που δεν το περιμενα,αν επαιζαν και To Enter Pagan και την προσωπικη λατρεια End of All Times θα χαμε φυγει χωρις κεφαλια.
Αγκαλιτσες και τετοια σε ολους οσους ειδα (ειδικα ουλβερακο μετα απο τοσα χρονια \m/ ), μπασταρντ,κριμσον και ντεκαρντ να πατε να γαμηθειτε που δεν ηρθατε :!:
Σήμερα το πρωί με ειδοποίησαν γιαυτό:
ΧO! ΧΟ! ΧΟ!!! MERRY CHRISTMAS!!! TA ΛΕΜΕ ΙΡΛΑΝΔΙΑ ΣΕ 2ΜΙΣΗ ΜΗΝΕΣ ΑΛΑΝΙΑ!!! ΔΕΝ ΧΑΝΕΤΑΙ ΤΕΤΟΙΟ ΦΕΣΤΙΒΑΛ!!!:drunk::yahoo:
καλά τα λες!!
Πες μου ότι εσύ ήσουν που το φώναζε για τη μισή συναυλία! :lol:
[B][SIZE=“4”]!!![/SIZE][/B] 8O
Γαμώτη, [U]στο φόρουμ συναντιόμαστε ~ στα λαιβ χανόμαστε[/U]!
Παραδίπλα ήμουν (ναι σε είδα) με [B]μπλουζάκι hatebreed[/B](I[I] know-I know πιο άκυρο τι-σερτιο δε γινόταν, αλλά η μάνα μου τα’χε -τα καλά μπλακμεταλια- ακόμα στο πλυντήριο[/I][-X) …
Βλέπω κ τους θεούληδες τους ισλανδους Solstafir ! Θα ναι μαγικό βράδυ για όσους καταφέρουν πάνε !
Ναι το θυμαμαι το μπλουζάκι Νικο! αλλα δυστυχως δν σε ήξερα !
Ναι, επιτέλους είδα κι εγώ Primordial.
Ε, πάνω-κάτω ειπώθηκαν όλα. Κολασμένη ατμόσφαιρα (όπως τους φανταζόμουνα), ο κόσμος τους ανέβασε 2 επίπεδα πάνω, ο ήχος ήταν μέτριος σε στιγμές (ιδίως τα φωνητικά τα ήθελα πιο δυνατά), και ήθελα λίιιγα κομμάτια ακόμα, τι ‘‘special set-list’’ λέγανε; Κανένα ‘‘Burning season’’, τίποτα από ‘‘Imrama’’ κλπ., αλλά χαλάλι, όταν δεύτερο κομμάτι μπήκε ‘‘Autumns ablaze’’ πήγα να δακρύσω -ίσως το αγαπημένο μου Primordial κομμάτι. Κατά τα άλλα έπαιξαν σχεδόν ολόκληρο το ‘‘To the nameless dead’’ που είναι το λιγότερο αγαπημένο μου… :? Anyway.
Daylight Misery δε μου έκαναν πολύ εντύπωση (είχαν και το χειρότερο ήχο), αλλά οι Agatus ήταν, ίσως, η έκπληξη της βραδιάς. Πολύ καλός ήχος και βασικά πολύ καλά τραγούδια.
Ένα γεια στο Therion και τη Mererfin που ταξιδέψαμε μαζί, κι άλλο ένα γεια στον ChrisP που τον είδα στα πεταχτά. Τους υπόλοιπους δε σας είδα.
Όπως κ πολλοί άλλοι περίμενα καιρό αυτή τη συναυλία κ με κάλυψαν κ με το παραπάνω…ο Alan είναι πραγματικά από τους κορυφαίους frontmen, τρομερή ενέργεια κ αυτό το βλέμμα, το διψασμένο για αίμα, ήταν όλα τα λεφτά φυσικά και η απόδοση των υπόλοιπων μελών ήταν πολύ ικανοποιητική! Καλύτερη στιγμή για μένα ήταν Autumn’s Ablaze και Gods To The Godless και θα έβαζα και το Sons of Morrigan αν δεν πεταγόταν εκείνος ο τύπος που ήθελε να ανέβει στην σκηνή και κόντεψε να μας πάρει αμπάριζα. Η μόνη γνωστή φάτσα που εντόπισα από rocking ήταν του Gracchus! Ελπίζω να μας ξαναέρθουν σύντομα και να βάλουν στο setlist και λίγο περισσότερα παλιά κομμάτια.
απο τη μεση του λαιβ και μετα καθομουν σχεδον πισω του,οποτε παιζει να ειδες και εμενα:p
Όταν μπήκα στο Αn τον είδα που είχε αράξει μπροστά μπροστά, νομίζω μιλούσε με κάτι παιδιά, μπορεί να ήσουν κάποιος από αυτούς, δεν ξέρω κ πολλούς από rocking. Εγώ στο μεταξύ έψαχνα μετά μανίας ένα σημείο άπο όπου να μπορώ να βλέπω κάτι άλλο εκτός από τα κεφάλια των άλλων
εκεί που είδες γέροντα, όλοι καθόμασταν γύρω γύρω και μας έλεγε ιστορίες απ’τα παλιά τα χρόνια
Yup. Μόνο το ζεστό γαλατάκι και τα βουτήματα λείπανε.
γιατί δν ζητήσατε απο το μπαρ ; εμένα το τσάι που ζήτησα μο το σέρβιραν με τα κατάλληλα βουτήματα που απαιτούσε η κατάσταση 8)