Αυτά ακριβώς ! Ο ήχος όντως ήταν κακός σε μερικά κομμάτια,αλλα δεν επηρέασε καθόλου την βραδιά πιστεύω!
HAIL ! Ναι, εγώ ήμουν :oops:
Αυτά ακριβώς ! Ο ήχος όντως ήταν κακός σε μερικά κομμάτια,αλλα δεν επηρέασε καθόλου την βραδιά πιστεύω!
HAIL ! Ναι, εγώ ήμουν :oops:
Ενα ρεσπεκτ στους Daylight Misery (μονο ενα) που αφιέρωσαν κομματι τους στον David Gold των Woods of Ypres που πεθανε πέρυσι απο τροχαιο.
Πολλα ρεσπεκτ στους Agatus, ειναι μεγαλη μπαντα, αν δεν ειχαν και αυτο το αγχος ρε γαμωτο, πιστευω θα παιζανε καλυτερα.
Καλα για Primordial δεν λεω τιποτα. Τα εχετε πει ολα. Journey’s End, Sons of the Morrigan, Coffin Ships για μενα οι καλυτερες στιγμες.
Α τωρα που το θυμηθηκα, σε καποια φαση ο Αlan μπερδεψε τους Daylight Misery με τους Daylight Dies. Γελαγα για κανα δεκαλεπτο.
Cheers στους συμφορουμιτες,
Tρελιαρα Mererfin χαρηκα για τη γνωριμια, ευχομαι στο μελλον καποια στιγμη να ξαναβρεθουμε.
[SPOILER]ουτε ξεχωριστη αναφορα, ουτε τιποτα, αυτη η κοπελα :!:[/SPOILER]
Srsly?
[SPOILER]Καλά το πας μαν :thumbup:[/SPOILER]
αν θες xemnas θα σε αφήσω την επόμενη φορά να βάλεις πολλά γκολ για να την εντυπωσιάσεις
Που να με εβλεπες σημερα Mανογουορα, τι επεμβασεις εκανα 8)
[SPOILER]άντε την επόμενη φορά “μια φωτιά στην άμμο” αντί να περιφερόμαστε σαν τις άδικες κατάρες. :p[/SPOILER]
Μη μου πεις ότι δεν συνέβη ποτέ ποτό τελικά…
:lol::lol::lol::lol::lol::lol::lol:
Δεν ηταν αγχωμένοι καθόλου. Και γω αυτή την εντύπωση είχα σχηματίσει και το ανέφερα στον Eskarth, αλλά μου είπε ότι απλώς ήταν ενοχλημένοι και κάπως αμήχανοι λόγω του ήχου, γιατί δεν ήταν όπως τον θέλανε.
Μετά από αρκετή ώρα και πολλούς κύκλους συνέβη μπύρα για κανένα τριοτέταρτο. Μόνο που δε μας πετάξαν έξω με τις κλωτσιές!
ήθελαν να μας διώξουν από πιο νωρίς αλλά we stand our ground 8)
…όπου we stand our ground=έκανε τα γλυκά μάτια στη σερβιτόρα.
δούλευα για το κοινό καλό:roll:
Η σερβιτόρα δεν είχε την ίδια άποψη. :roll:
πάω να χτίσω ένα προφίλ κι εσύ το καταστρέφεις[-X
την άλλη φορά με τα πόδια σύνταγμα! ή ακόμα χειρότερα…
[SPOILER]θα σε πάω εγώ με βόταν στη διαπασών:twisted: [/SPOILER]
Μην τον ακούς, ο αρχηγός θα ήταν περήφανος για σένα.
fixed
waitress be my slaaave…ντουν…τιριριρι,ντουν,ντουρουρουρου…
:lol::lol::lol::lol3::lol3::lol3:
Τέτοια παίζει στα ντιτζεηλίκια του, ο άνθρωπος ξέρει να παρτάρει :!:
Agatus ευχάριστη έκπληξη, μπράβο, πορωτικα τα κοπανηματα οταν ανεβαιναν οι στροφες!
Primordial τα γνωστά, 9/10, -1 point για το σετλιστ με βαρος στα τελευταια (ολιγον κουραστικά) τραγούδια. Με πιο παραδοσιακο σετλιστ θα παιρναν 11/10. Καλη φαση οι “χειραψιες” του αλαν με τον ντραμερ, για να ξορκιστει η προηγουμενη κακη εμφανιση
ΑΝ club ηχος ψιλομουφα οπως συνηθως, ο κακος εξαερισμος σε συνδυασμο με τον πολυ κοσμο και τους πολλους μπαφους (ουτε σε συναυλια ρεγκε τοσοι…) εκαναν την κατασταση απαλευτη στο τέλος, μετά από τόοοσες ώρες
άντε και επόμενη φορά στο κύτταρο!
αν βγει καμια ανακοινωση απο αλαν για το πως θα στειλουν μερτς με 12ε για ελλαδα ας το λινκαρει κανεις!