Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

Ξερουμε αν υπαρχει προπωληση?

δεν υπάρχει. εισιτήρια στο ταμείο μόνο τη μέρα του live.

Ναι φιλε μου,με την επιδειξη του αποκομματος απο τα 15 πληρωνεις μονο τα 12.50 e:) Κι αμα εχεις μαζεψει και τα κουπονια απ’το 7 μερες tv ειναι μαζι με μπυρα.

Να σαι καλα

bump

(σχεδον)ενας μηνας:!:

Fuck yeah! Πρέπει να ξεθάψω κάποιες κυκλοφορίες λοιπόν

…δεν είσαι ο μόνος:):!:

Ετοιμαστειτε για ΜΕΓΑΛΕΣ καυλες.Φοβεροι χτες.Και ο Αλαν ανατριχιαστικος,ειδικα στο Mouth of Judas.

Σετλιστ:

[SPOILER]
No Grave Deep Enough
Autumns Ablaze
Bloodied Yet Unbowed
Gallows Hymn
Mouth of Judas
Gods to the Godless
As Rome Burns
Heathen Tribes
Coffin Ships
Empire Falls

Encore
The Burning Season
[/SPOILER]

A,και αυτο δεν ξερω αν το εχετε δει.

Συγκλονιστικοί.-

Μια φορά δεν είναι αρκετή, αν πάνε όλα καλά θα είμαστε και Αθήνα.

(το αποπάνω σετλιστ δεν είναι ακριβώς με την σειρά νομίζω)

εδιτ, εδώ -> http://www.setlist.fm/setlist/primordial/2012/baroeg-rotterdam-netherlands-bdd5576.html

Ήταν headliners σε αυτό το live??

[SPOILER]που είναι το sons of the morrigan γαμω???[/SPOILER]

[SPOILER]Ναι headliners ηταν,το Sons γκαριζαμε να το παιξουν στο encore αλλα παιξανε burning season και κλεισανε.Αθηνα ισως το παιξουν ομως.[/SPOILER]

Θεριον ευχαριστω για το Ραγκναροκ,δεν ειχα ιδεα! Ξεκιναω οικονομιες απο σημερα 8)

(θελω τοσο πολυ να ανοιξω τα σποηλερ… :()

Ρε συ θεριον, βάλε και κάνα σποιλερ…:slight_smile:

kala ntaksei, den nomizw na paiksoun ta idia outws h allws, to spoiler den exei k toooso noima.

[I][U]Εδώ [/U][/I] ένα δείγμα από την δαιμονισμένη κατάσταση που βρίσκεται η μπάντα.
Η τρίχα κάγκελο με Άλαν.

Να πάτε να πνιγείτε όλοι. Ένας ένας. :cry::cry:

Ρε αεροπόρε, την άλλη δευτέρα δεν παρουσιάζεσαι?

Ναι, 12/11.

Εντιτ: παράλλη δευτέρα

Είχα την εντύπωση (τουλάχιστον σε μας έτσι ίσχυε) ότι τη 2η παρασκευή ή σάββατο είναι η ορκομωσία και ξεκινάει η άδεια. Δεν παίζει πια αυτό?

Δε θυμάμαι ακριβώς πόσες μέρες μένεις μέσα στην αρχή αλλά δύσκολα κάτω από δυο ολόκληρες βδομάδες. Αν έχεις δίκιο κι εγώ άδικο, για μένα είσαι Άγιος, τέρμα τελείωσε.