Primordial live in Athens An Club 24th November 2012!

Ξαναλέω αν δεν έχει αλλάξει κάτι, μπαίνεις 12/11, την Κυριακή 18/11 έχει επισκεπτήριο και 23 ή 24 ορκομωσία το πρωί και αμέσως μετά γίνεστε καπνός, μίνιμουμ τρεις μέρες άδεια (για μας τα φτωχαδάκια του Σ.Ξ., εσείς οι ΜΑΓΚΕΣ δεν ξέρω αν έχετε και παραπάνω).

Έδιτ: Τώρα βέβαια, μη σε μπριζώνω και αναίτια, μπορεί λόγω Π.Α. να είναι διαφορετικό το πρόγραμμα, απλά ψάχτο.

Απ’ότι θυμάμαι δεν έχει προπώληση το λάηβ, ε;

Δεν έχει, αλλά αν σου χω πει μαλακία που ίσχυει μόνο για Σ.Ξ. και έχεις χαρεί τζάμπα θα νιώσω άσχημα.

Μακάρι να ισχύει αυτό πάντως για ΣΞ :smiley:

• Αν και μπαίνω μια μέρα μετά εγώ.

Από φίλους που υπηρέτησαν πρόσφατα, συνήθως η ΠΑ είναι κάποιες (λίγες) μέρες παραπάνω εκαπίδευση. Μη σκας όμως, χαμένο για χαμένο το 'χα. freedom μπορεί και να το προλαβαίνεις εσύ.

[SPOILER]Το χουμε γαμήσει στο οφφτοπικ όμως, καλύτερα να πάμε σε αυτό του στρατού[/SPOILER]

μπορεί ναι, μπορεί και όχι. κι εγώ για χαμένο το 'χω πάντως. άμα κάτσει καλοδεχούμενο!

το σκίσαμε όντως ;ρ

Εμμμ, τέσσερις βδομάδες είναι η βασική εκπαίδευση. Όχι δύο!
Είπαμε βέβαια, όλα αυτά στο Στρατό Ξηράς. Δεν ξέρω τί παίζει στην Αεροπορία. Να ναι τόσο μικρότερη όμως; Τί να πω.

Συγγνώμη που διακόπτω την ωραιότατη κουβέντα σας, αλλά

[SPOILER]ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ ΤΟ SONS OF THE MORRIGAN;;;;; 8O:blow: Και βασικά οτιδήποτε από το Storm Before Calm?[/SPOILER]

Κατά τ’άλλα, 26 μέρες ακόμα! :smiley:

Tι [SPOILER]Dark Song[/SPOILER] ρε μαλακες,επιτελους,απαναγιαμουσωσε:papas:

Ειχε μερτς στην Ολλανδια;

Πέρυσι , ίδια περίοδο , μπήκαν/με 7-8-9/11 και η ορκωμοσία έγινε Παρασκευή 25/11 … Οπότε μάλλον δύσκολα να προλάβει ο Nameless… Δεν αναφέρω πόσες μέρες άδεια είχε δώσει τότε ο Σπηλιώπουλος (για να μην προκαλέσω το κοινό αίσθημα :p) και πως η γιούχα απ’τους (αγανακτισμένους αντιμνημονιακούς) συγγενείς μετατράπηκε σε πανηγυρισμούς (γελάσαν και τα τσιμέντα πάλι)… Και μετά θα 'χει άλλες 2 βδομάδες Τρίπολη…

Παμκιν,δεν το παιξαν ακριβως αυτο το κομματι.Και σιγουρα δεν ηταν στο σετλιστ.
Σε μια φαση εσπασε η μια χορδη του Ciaran,και μεχρι να την αλλαξει οι υπολοιποι παιξαν ενα μερος του.

Μερτς ειχε,εγω τσιμπησα αυτο το μπλουζακι (10 ευρω)[SPOILER][/SPOILER]

και οι αλλοι το ασπρο,με το εξωφυλλο του puritan.

Nαι ρε φιλε!Αυτο που τσιμπησες θελω(μακραν το πιο ωραιο μπλουζακι τους)αλλα στο σαιτ τους μεχρι να βρω λεφτα εμεινε μονο το Small.Ωραια ωραια,δε πειραζει για το αλλο νταξει.Απλα ετσι πως το χουν γραψει στο σετ ειναι σα να λενε οτι το παιξαν αλλα οχι ολο γιατι εσπασε η χορδη(οτι ειχαν ηδη βγαλει ακουστικες κιθαρες δηλαδη).

Alan απο FB:

Alan Averill
We are hoping to play a long long and varied set in Athens…expect a few surprises from Primordial

Και λιγο πιο κατω στα σχολια:

Alan Averill
be sure that they will and have been in history ever since…so to make up for that we are going to give you a long long show with some interesting surprises and things hopefully no one has heard before or in a long long time…

Μουαχαχαχα καλα θα περασουμε…

Φτιάξε μας κι άλλο μωρή αρρώστια

Ποσο ζηλευω ρε ΠΟΥΣΤΗ…
Λοιπον θελω μια τεραστια χαρη, αν υπαρχει καποιος που να μπορει να μου παρει το μπλουζακι που υπαρχει και πιο πανω

[SPOILER][/SPOILER] και να μου το στειλει, ας επικοινωνησει με ενα pm
Προφανως θα του στειλω τα φραγκα της μπλουζας και τα μεταφορικα.
Αν εχει 10 ευρω οπως λεει ο Therion, ειναι παμφθηνο!

Γαμάτη στην Ολλανδία η εμφάνιση, τσιμπήσαμε και ωραία μπλουζάκια (μενα εκανε 15) .
Θα θελα ένα Sons of Morrigan που ναι και το αγαπημένο μου αλλά τι να κάνουμε.
Στο Mouth of Judas ολοι κλάψαμε με την ερμηνεία του Αlan.

λιώνω δισκογραφία, καλύπτω χαμένο έδαφος ετών και κάνω σπονδές στους τραγοπόδαρους θεούς να παίξουν sons of the morrigan.

8O8O8O

ναι ρε γαμωτη!!!φτιαξε μας αλαν.
θεωρω οτι sons of the morrigan θα παιξει σιγουρα.αλλα ενα θελω εγω.αν το παιξει θα βαλω τα κλαματα

[SPOILER]ΤΗΕ HERETICS AGES ΡΕ ΜΟΥΝΙΑ:cry::cry:[/SPOILER]

α και να δηλωθουμε ποιοι θα ειμαστε.θελω ροκινγκ κερκιδα:p

:bow2::yahoo::yahoo::yahoo::drunk:

Tελευταια φορα ειμασταν καμια 15αρια,τωρα λογικα θα σκασουν αρκετοι περισσοτεροι.Αντε ας το ξεκινησουμε αλα Manowar Σαλονικα:p

midnight g
pumpkin