Τι σε πειραξε το Underworld?
Η μονη πιθανη ενσταση θα μπορουσε να ηταν για τον ηχο, αλλα τελικα αποδειχτηκε πολυ καλος.
Και χωραει τον ιδιο κοσμο με το ΑΝ, αν οχι περισσοτερο.
Τι σε πειραξε το Underworld?
Η μονη πιθανη ενσταση θα μπορουσε να ηταν για τον ηχο, αλλα τελικα αποδειχτηκε πολυ καλος.
Και χωραει τον ιδιο κοσμο με το ΑΝ, αν οχι περισσοτερο.
Οντως, ο ηχος ηταν αρκετα καλος. Καλυτερος απ’οτι περιμενα για να ειμαι ειλικρινης!
Ισως η ενσταση (οχι του γαυρου…) θα μπορουσε να εγκειται στην περιορισμενη ορατοτητα προς τη σκηνη απο πολλα σημεια του συγκεκριμενου χωρου διασκεδασεως λογω της υπαρξεως ενος σημαντικου αριθμου κυονων που καθιστουν αδυνατη την ορατοτητα απο τα προαναφερθεντα σημεια!
[SPOILER]:lol: :lol: :lol: :lol: #-o
Παντως οντως νομιζω πως δεν ειναι καταλληλο για συναυλιες με πολυ κοσμο (καλα ειμαι επιστημονας ε) γιατι αν ειχε λιγους παραπανω την Κυριακη μπορει και να μην βλεπανε…[/SPOILER]
γαμω τα λαηβ ητανε, το φχαριστηθηκα με την ψυχη μου. Πολυ καλος ηχος και ορατοτητα (ημουνα δευτεροτριτη σειρα λολ). Ο αλαν τα σπασε αναμενομενα, καλο το σετλιστ, επιασα και την μπαγκετα μου, πηρα και τις υπογραφες μου μετα, ολα καλα με λιγα λογια. αντε ρε να μας ξαναρθουνε και να παιξουνε και το δαρκ σονγκ…:!:
ουστ απο δω ρε
πηρες και μπαγκετα
εγω που ειμουνα???
εβγαζες φωτο μαλλον (που τις θελω)
Και εγω πηρα μπαγκετα ρε!!!:lol: 8)
Εμενα επεσε πανω μου αλλα την αφησα για το παληκαρι διπλα μου. Ανωτεροτητα.:-s
Μπορείς να μη φλερτάρεις μέσα στη συναυλία? [-X
Οχι δεεεε.
Επισης, το Underworld σαν χωρος ομορφος ειναι αλλα η ορατοτητα αν δεν εισαι νταμαρι ειναι λιγο καπως.
Νταμαρι ξερεις τι σημαινει?
Mηπως εννοει τα νταμαρια στο Κορωπί?
Δηλαδη είμαι νταμαρι;:-s
Κουλ.8)
Ο Ουλβα ειναι ο τυπος με την μπλουζα Αρκτουρους ?
αυτος ειναι ο morgoth!!
Ο Μοργκοθ με μπλουζακι, απο ενα ΤΙΜΗΜΕΝΟ λαιβ.:oops: :oops:
Επρεπε να το αναφερω. :oops:
Αχα!Ειχε ιδρωσει πολυ ο Μοργκοθ.
Μπααααα ιδεα σου
ακομα ποναει το σβερκο μου
Ρε Signal το πμ σου το ειδες?
η δικια μου ειναι πιο μεγαλη
Ταφε εφη Νεμδεανγκας:
“We returned to Greece last weekend and it was indeed glorious. I am going to write a full tour report about the weekend’s mayhem very soon but suffice is to say we had twice as many people almost then we did when we played for ‘Gathering’. Our friends in MAEL MORDHA went down a storm and AGNES VEIN in Thessaloniki and DEAD CONGREGATION in Athens were both excellent.”
Mιας και την έκανα τη μετάφραση, πάρτε την κι εδώ για όσους δε μιλούν εγγλέζικα
«Επιστρέψαμε από την Ελλάδα το περασμένο Σαββατοκύριακο και ήταν πραγματικά απίστευτα. Θα γράψω πολύ σύντομα μια πλήρη αναφορά για το ολοκαύτωμα αυτού του Σαββατοκύριακου αλλά προς το παρόν θα αρκεστώ στο να πω ότι είχαμε το διπλάσιο κόσμο απ’ όταν παίζαμε για την περιοδεία του “Gathering”. Οι φίλοι μας οι Mael Mordha ήταν θυελλώδεις ενώ οι Agnes Vein στη Θεσσαλονίκη όπως και οι Dead Congregation στην Αθήνα ήταν και οι δύο τέλειοι.»