Primordial Live In Greece!

Θεσσαλονικη δεν κυκλοφορησαν ακομα,πηγα σε 6 μαγαζια,κανενας δεν ειχε(ο τελευταιος βασικα μου ειπε οτι δεν κυκλοφορησαν ακομα,οι αλλοι λεγαν απλα δεν εχουμε και ετρεχα σαν το χαζο εγω).
Απο βδομαδα λογικα.Θα ξαναπαω τη Δευτερα.

Ρε ζαβε χοκαμ,η Μητρ. Ιωσηφ ηταν αυτη που με εστειλες.Την Πατρ. Ιωακειμ ακομα την ψαχνω :lol:

Ειμαι ελαφρως γκαβος τι να κανουμε:lol:
Οι Mael Mordha τα σπανε, γενικως η συναυλια θα ειναι καταπληκτικη8)

Για τον ηχο αγχωνομαι μονο αλλα θα την παλεψουμε…

σημερα ακουσα τους Mael και με αφησαν απολυτα ικανοποιημενο
αν ολα πανε καλα θα ναι καταπληκτικο live

Εγω θα παω Σαββατο για εισιτηρια…, θα βρω?:-s :-k #-o :lol: :frowning:

Ψηνεται κανενας συμφορουμιτης αθηναιος για ταξιδακι Θεσσαλονικη? Δεν νομιζω να την παλεψω παλι μοναχος μου…:? :frowning: :frowning:

Please…[-o< [-o<

αντε, δεν περνανε αι μεραι λεμε!!! Οι ενοπλες δυναμεις θα στειλουν τρελαμενη αντιπροσωπεια…:lol:

Oντως ρε γαμώτο. Τελευταία το χω λιώσει το Spirit… Α ΡΕ τι έχει να γίνει…

Hail!:metal:

Χθες πηγα ticket house για εισιτηρια και μου ειπαν πως δεν ξερουν τιποτα για προπωληση και οτι μαλλον θα βγουν μονο στο ταμειο κλπ… Καλα…:-- Μετα πηγα No Remorse και μου ειπαν πως θα εχουν απο Δευτερα!:smiley:

Cheers!!:drunk:

Θεσσαλονίκη βγήκαν τα εισιτήρια πήρε κανείς?

Σιγά σιγά τα εισιτήρια εν αθήναις…δεν έχουμε λεφτά :stuck_out_tongue:

Πρεπει να βγηκαν,σε Πατση και Musicland λογικα θα εχει.Θα παω αυριο μαλλον,αυτες τις μερες δεν εκατσε να κατεβω κεντρο.

Για Αθηνα παντως πηγα χθες αργα το απογευμα να παρω και εφαγα παλι τρελο ακυρο. Απ’οτι μου ειπαν δεν εχουν κυκλοφορησει ακομα και μαλλον δεν εχουν ιδεα ποτε θα γινει αυτο τελικα… Παντως στο No Remorse μου ειπαν παλι οτι τους ειχαν πει για Δευτερα (προχθες) και απλως περιμενουν…

Πηγα σημερα, ticet house δεν εχουν, No Remorse επισης δεν εχουν και μου ειπε η τυπισσα τα περιμενει απο το Σαββατο.
Πηρα το τηλεφωνο τους και θα επικοινωνω τακτικα της επομενες μερες, αμα μαθω οτι βγηκαν θα το ποσταρω εδω :wink:

Ακόμα δεν βγήκαν; :? Ε όχι…εγώ έλεγα ότι δεν θα βρώ κιόλας #-o Αμα έχετε νεότερα ενημέρωστε…

Γαμωτο δεν τα βγαλαν ακομα,και στο ενα που πηγα μου ειπαν οτι πιθανως να μη βγαλουν εισιτηρια,αλλα να πληρωνεις στην εισοδο μονο,για να γλιτωσουν εφοριες και τα λοιπα.Και οντως παιζει να γινει αυτο,αν λαβουμε υποψη και τη χαμηλη τιμη του εισιτηριου…
Θα παω αλλη μια φορα αυριο στον Πατση να ρωτησω τον Σιφη που δουλευει στο 8ball,να μου πει ακριβως τι παιζει.

Αν βγούνε μόνο ταμείο δηλαδή πόσο θα 'χουν; :? 20 η 17;

Καλη ερωτηση.Κι εγω αυτο σκεφτομουν…
Το γαμησα σημερα,δεν πηγα,απο Δευτερα ξανα.

ΝΑΙ ΡΕ! Dead Congregation για support στην Αθήνα! Έχω φύγει!

Οντως πρεπει να ισχυει. Αν ναι… ξυλο. Απ’ τις ελπιδες της ελληνικης σκηνης.

ελα ρε, καλη φαση, καφροι, τους ειχα δει μια φορα, πολυ καλοι!