Principal Club Theater: Πληροφορίες και συμβουλές

Επειδη δεν ήξερα που αλλου να ανοιξω αυτο το θέμα το έβαλα στα “Διαφορα”, συγχωρατε με αν επραξα λάθος! :stuck_out_tongue:

Καταρχας , επειδη πολυ απο εμας απο Θεσσαλονίκη και αλλοι που ερχονται απο Αθηνα και γυρω περιοχες, σε περιπτωση που δεν καταφθασουν στο Principal με Ι.Χ ή τα λεοφορεία του Principal, αναγκάζονται να ξοδευουν μια περιουσια σε ταξι για έρθουν!

Γι’αυτους τους λόγους προθυμοποιηθηκα να προβάλω ενα guide για τρόπους πρόσβασης στο Principal!

1ος Τρόπος: Επειδη το ταξι είναι ακριβουτσικο στις μέρες μας (25ε Principal - Κεντρο Θεσσαλονίκης…τις πρωινες ωρες), προτιμοτερο ειναι να πάρετε ΟΑΣΘ μέχρι το ΙΚΕΑ (λεοφορεια 02, 08, 03, 36 κ.λ.π) και απο εκει ταξι για Principal! Κοστιζει γυρω στο 10αρικο, αν ειστε και πολλα άτομα πληρωνει ο καθένας 3-4ευρω! ΣΥΜΦΕΡΕΙ!

2ος Τρόπος: Κυρίως ειναι για ατομα που δεν βαριουνται να προχωρησουν με τα ποδια! Αρχιζουμε…Πάιρνουμε λεοφορείο και φτάνουμε ΙΚΕΑ! Απο εκει παίρνουμε το λεοφορειο 87Α και κατεβενετε στην σταση “Γεφυρα Ν.Ρυσίου”, απο εκει ακολουθατε τον παραδρομο του περιφεριακου και βρίσκεστε στο Principal! Η αποσταση είναι 1200 μέτρα! Γυρω στα 20 λεπτα ππροχωρημα! Το μονο κακο της υποθεσης οτι το λεοφορειο 87Α περναει καθε 45-60λεπτα απο τα ΙΚΕΑ! Αναλυτικοτερα:

Αφου ολοκληρωσα το θεμα της προσβασης ας πάμε απευθειας στο ψητο! Ναι, καλα καταλαβατε! Φαγητο! Για να μην κουβαλατε μαζι σας, τσαντες με σαντουιτσακια και νερα που μεχρι να ανοιξουν οι πορτες θα εχουν ζεσταθει κιολας, υπάρχουν ορισμενα ΚΑΛΑ deliverαδικα κοντα στο Principal!

Παραθέτω τηλέφωνα:
Γυραδικο Περί ορέξεως, 2392072008
Πιτσαρια BEN VISTO , 2392072920
Πιτσαρια ANCONA, 2392071863

Το θέμα της επιστροφης είναι το δυσκολοτερο καθως το μονο που μπορουμε να κάνουμε είναι να φύγουμε είτε με Ι.X δικο μας ή καποιου γνωστού είτε με τα λεοφορεια του Principal!

Ελπιζω να φανουν χρήσιμες η πληροφορίες μου σε όσους σκοπευουν να ξαναεπισκεφτουν το Principal!