Είχα δει τα 3 πρώτα επεισόδια της 4ης και αποφάσισα να την παρατήσω τη σειρά (γιατί πλέον δεν είχε κανένα νόμηα), εκτός αν άκουγα από 2-3 ότι “δέρνει”.
Λοιπόν; Αξίζει ή κατέβηκε κανένα UFO να απαγάγει τον Σκόφιλντ;
Αξιζει
Bουρ.
Πφ. Καλά θα το σκεφτώ (με “περιμένουν” ήδη αρκετές σειρές )
Ασε που με εβαλε σε σκεψεις και ο τυπας με το philadelphia, αν και το κλιπακι το βρηκα μετριο…
Παιδια παντως το τελευταιο επεισοδιο ΤΕΡΑΣΤΙΑ απογοητευση…
Εκει που ειχε στρωσει…
Παλι σαπιλα…
αξιζει και πολυ μαλιστα, καμια σχεση με 3ο κυκλο. απο το 6-7 και μετα σε τσιταρει παλι οπως παλια…
οι ανατροπες δεν σταματανε…
Βασικα υπαρχουν τοσες γαματες σειρες,που ειναι κριμα να βλεπουν ολοι ακομα αυτη τη μ@λ@κια και ν μην τσεκαρουν αλλες,πραγματικα γαμω τις σειρες…οπωτε,δες κατι αλλο:p…εγω ειδα κανα 2 απο 4η κ μετα τη σταματησα…και απο τα σποιλερ που διαβαζω και απο γνωστους μου που το βλεπουν,καλα εκανα…
Y.γ:λολ,βλεπω τον samis απο πανω και νομιζω πως κανω double-post!!
αν και στο δικο σου avatar ειναι ακομα πιο psycho!!!
ο 4ος κυκλος μεχρι στιγμης ειναι αρκετα καλος, οπως θα επρεπε να ειναι ο 3ος δηλαδη. τουλαχιστον εμενα με εχει κανει να περιμενω καθε τριτη να κατεβασω το νεο επισοδιο.
σιγουρα κι αλλες ειναι καλες σειρες οπως heroes και dexter αλλα για μενα τα δυο πρωτα seasons του prison ειναι ενα σκαλι πιο πανω.
Πραγματι στον 4ο κυκλο εχει αναπτερωθει το ενδιαφερον…
Καθε Τριτη και εμενα η εννοια μου ειναι να κατεβασω το νεο επεισοδειο…
Αλλα επειδη μονο μια σειρα δεν φτανει για πειτε και καμια προταση για να κατεβασω τιποτα αλλο…
Dexter,lost,weeds,battlestar galactica…κτλ κτλ,εχει πολυ πραμα…
καλο ειναι και το day break, ενας κυκλος μονο βεβαια, αλλα αρκετα καλο. το δειχνει και ο αντ1 νομιζω.
sorry κιολας,για το οφτοπικ,αλλα τι παιζει στο daybreak???
Τιποτα κοντα σε πειρατικα θεματα υπαρχει…??
Lupin 2 επισοδια εχω δει, ειναι με εναν αστυνομικο οπου ζει ξανα την ιδια κατασταση και προσπαθει να αποδειξει οτι δεν εχει κανει ενα φονο (deja vu καπως) . ενας κυκλος ειναι απο 13 επισοδεια.
Lost έχεις δει; Δες αυτό και παράτα όλα τα άλλα
Απο την ωρα που ακουσα για μετακινηση του νησιου ξενερωσα με αυτο…
Ρουλ νάμπερ 1: Δεν ακούμε τα σπόιλερ για το Λοστ
Ρουλ νάμπερ 2: Στο Λοστ τα πράγματα δεν είναι ποτές “όπως φαίνονται”
Δες το και μετά θα μου πεις πόσο ξενερωμένος είσαι ή όχι
Τι να λεμε τωρα…Η καλυτερη σειρα για μενα και για παρα πολλα ατομα που “καιγονται” με σειρες…
Μια μεγαλη διαφορα ειναι πως στο lost οι σεναριογραφοι ξεραν απτην αρχη πανω κατω τι θα παιχτει ενω στο Prison τους βγηκαν 2 ΕΚΠΛΗΚΤΙΚΟΙ κυκλοι και μετα πιστευω πως θελουν να καρπωθουν αυτη την επιτυχια και το κουραζουν,πολλες φορες το κουραζουν πολυυυ(βλεπε 3ο κυκλο…)…
λίγα έχει… ε μωρέ σιγά, τι ειναι 12-13 επεισοδια, θα τα δω όλα (το πολύ πολύ να με πάρει ο ύπνος αν είναι όντως βαρετά:P)
Τελειώνω σήμερα-αυριο την πρώτη σεζόν. Δεν υπάρχει αυτό το σιριαλ.:respect:
Btw, αυτός ο T-Bag και ο Bellick είναι αχωνευτοι[-X
To χω ψιλοβαρεθεί γιατι απλά το χουν παρακάνει!Δλδ τι άλλο πια θα τους συμβεί?
Έχω μεγάλη περιέργια βέβαια να δω πώς θα τελειώσει όλο αυτό αν κ μ όλα αυτά που γίνονται κοντεύω να ξεχάσω πώς άρχισε!
Ο Σκόφιλντ πρέπει να σταματήσει να παίρνει άλλα κιλά!
Πάλι καλά που πέθανε και ο μαύρος και πήραμε μια ευχαρίστηση :naughty:…Εκτός κ αν σώθηκε κ αυτός δια μαγείας και εμφανιστεί ξανά!